Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Fajnie, ze czas mi sie strasznie dluzy! Andzike, wylaz z pracy! (umawiamy sie na wyjazd :) ) Fajnie, ze Sisi merda ogonkiem ;) Nie jest az tak wystraszona dziewczyna jak Pchelka :( Quote
Awit Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 No cudownie:-):-) Sisi zaczęłaś kolejny szczęśliwy etap swojego życia:-) Zdjęcia, tekścik i ogłoszenia zmienić. Quote
Awit Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Madallena przepraszam, ale ostatnio jestem zmęczona i pomyły mi się wątki. Ta biało czarna jest ze schroniska gdzieś od Fizi. Post 1754 i 1770 opis ślicznotki [URL="http://www.dogomania.pl/threads/142609-Cudowna-*MOLLY*-specjalnej-troski-straciła-DT..Potrzebne-DEKLARACJE-na-hotelik-350-zł/page176"]http://www.dogomania.pl/threads/142609-Cudowna-*MOLLY*-specjalnej-troski-straciła-DT..Potrzebne-DEKLARACJE-na-hotelik-350-zł/page176[/URL] Quote
Romka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Madallena czy Ty nie przesadzasz z wagą Sisi podając 12-15 kg?:cool3:Moja Romka waży 13 kg!;) Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Dojechalysmy! jak ja sie ciesze ze sunia jest juz u mnie, na lozku of kors i wcale nie protestuje! Serdecznie dziekuje Andzike, mamienabank, jej TZowi i Romkom za pomoc i superasna wycieczke do Lowicza! :) Romka, noMikropieskiem to ona nie jest, Twoja Romka tez (a powinna :p :D:D) Quote
Andzike Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ja też już dotarłam :D Świetna akcja, super, że Sisi już grzeje dupke na łóżku :) My też się tam udajemy :) Uwielbiam takie akcje :) Teraz jeszcze szybka akcja znalezienia DS!!! :) Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 oj tam, po co sie spieszyc z tym Ds ;) Niech Ksiezniczka poczuje sie pewnie, zaufa, zacznie przytulac, szczekac i poszukamy ;) Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Szarotka']Przyszlam z wizyta :):)[/QUOTE] siema :D ! Quote
Szarotka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Andzike sie pochwalila na watku Henia :):) Quote
Andzike Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Szarotka']Przyszlam z wizyta :):)[/QUOTE] Cześć Szarotka :) Miło, że wpadłaś do Sisi :) [quote name='Szarotka']Andzike sie pochwalila na watku Henia :):)[/QUOTE] Hihihihihi ;) rozpoczynam akcję spamującą ... ;) Quote
Szarotka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Powodzenia :):) mnie sie ostatnio udalo nazbierac na dwa pieski:multi::multi::loveu::loveu: Quote
Andzike Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Szarotka']Powodzenia :):) mnie sie ostatnio udalo nazbierac na dwa pieski:multi::multi::loveu::loveu:[/QUOTE] Kamelek i Fax :D Super, że jadą do hoteliku, teraz jeszcze jakiś potrafiący docenić psią przyjazn DS potrzebny... :) Szarotka, skoro masz taką dobrą rękę, to może przyłożysz ją delikatnie do Sisi ? ;) Quote
Szarotka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Moge Ci Andzike pomoc w sobote, bede chodzic i pomagac Tolkowi, to moge obskoczyc dwa. Mamy teraz duzo podhalanow co nam sie wysypaly jak dziurawego worka i cos musimy z nimi zrobic , dzisiaj jeszcze doszedl jeden: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184190-Umar%C5%82-cz%C5%82owiek-pies-szuka-domu-podhala%C5%84czyk-b%C5%82aga-o-ratunek-[/url]! No i mam jeszcze wieczorem do zrobienia banerki. Teraz ide troche podzialac w ogrodzie, to do soboty :):) Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Uprzejmie informuje, ze noc przespana. zadnych pakietow na podlodze (wow!) Krolewna smacznie spala u mnie w lozku, troche sie rozpychala, musiala przeniesc ja na druga polowke :) Poranny spacerek: Panika w windzie, na schodach, przy wchodzeniu do klatki. Podworkowa dziewczyna byla. Za to piekne siku na trawce! Ona jest na etapie obserwacji. Lezy i luka :) ps. Jeszcze nic nie jadla... Andzike! Szarotka! Przyznajcie sie, ze zaspalyscie do pracy!!! (ja tak :D) Quote
Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zaspać nie zaspałam, ale ledwo się zwlokłam z łózka ;) Za to wyglądam tak żałośnie, taka jestem chorutka, ze najlepszy z szefów zlitował się i wysłał mnie do domu ;) Madallena, dawaj fotki ;) Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 e tam fotki, cho do mnie na spacer :D Uprzejmie informuje, ze kupa byla. Na panelach ;/ Ladna, zwiezla. Zjadla panienka tez troche suchego, z reki oczywiscie :) Merda ogonkiem, powoli powoli zaczyna sie bawic. Fotki popstrykam pozniej. O. na spacerku, na ktorym jeszcze ogon podkulony. SISI POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO, PROSZE O BAZARKI I JAKIES WPLATY. Wydatki: 50 zl benzyna 10 zl tabletki na odrobaczenie 10 zl doba DT Wplaty 0 zl Quote
mshume Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Miałam telefon w sprawie Pchełki, fajny domek z Wwy, oczywiście do sprawdzenia.Pchełka odpada, bo tam jest dwulatek, a mój dzikusek boi się małych dzieci.Pani miała pieska ze schroniska, który odszedł. Szuka niewielkiego psiaka,ale nie musi być mikrus. Pomyślałam o Sisi. Mogę podać Pani kontakt do Ciebie? Quote
Szarotka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Madallena'] Andzike! Szarotka! Przyznajcie sie, ze zaspalyscie do pracy!!! (ja tak :D)[/QUOTE] Hm..........pracuje z domu :):) i jestem w innym przedziale czasowym :):) Quote
Marta67 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 mshume byłoby wspaniale, gdyby się udało ;) Quote
Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Marta67']mshume byłoby wspaniale, gdyby się udało ;)[/QUOTE] No nie wiem czy Madallena będzie się chciała pozbyć księżniczki tak szybko ;) Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 e! tak szybko? ale Sisi sie jeszcze do adopcji nie nadaje :p Jeszcze musi nauczyc spac sie w lozku na poduszce, bo na razie przy glowie spi. Wlasnie uczy sie bawic zabawkami i jeszcze nie jest puszczana ze smyczy! Poczekajcie chwile! dajcie sie nia nacieszyc :( ps. Pewnie ze mozesz... Quote
mshume Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Oj Ciotka,Ciotka.Toż to jeszcze chwilę potrwa.Nie bój nic.A Ty dobrze domek sprawdzisz, może inny psiak się załapie :) Quote
Recommended Posts