Marta67 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 no, moja mama sama przyznała, ze psina piękna i nie sądzę, żeby chciała pozwolić na to żeby ją zagryzły :( ona wygląda tak delikatnie :( nie poradzi sobie :( a długo już jest w schronisku? :( a na dt też jest wizyta jak przedadopcyjna? bo nie wiem czy jak coś to mam specjalne porządki robić? ;) Quote
E-S Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Marta67']no, moja mama sama przyznała, ze psina piękna i nie sądzę, żeby chciała pozwolić na to żeby ją zagryzły :( ona wygląda tak delikatnie :( nie poradzi sobie :( a długo już jest w schronisku? :( a na dt też jest wizyta jak przedadopcyjna? bo nie wiem czy jak coś to mam specjalne porządki robić? ;)[/QUOTE] Znaczy co - MASZ ZGODĘ NA DT ???? Quote
Marta67 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 nie ale się staram przygotować, bo moi rodzice lubią mieć wszystko przedstawione... ale chciałabym :( dziś natarcie za jakieś 20 min mama bedzie w domu Quote
nika28 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Marta67, nie wiem niestety ile ona jest w przytulisku, ale raczej krótko, przynajmniej jak byłam w schronisku pierwszy raz 1,5 mies. temu, to jej nie było chyba. Madallena, ja nie widziałam żeby psy ją gryzły i jakoś tak specjalnie się na nią uwzięły, ale tam większość psów się gryzie, bo tak jak mówisz, który pierwszy do miski ten lepszy :( Quote
E-S Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Marta67']nie ale się staram przygotować, bo moi rodzice lubią mieć wszystko przedstawione... ale chciałabym :( dziś natarcie za jakieś 20 min mama bedzie w domu[/QUOTE] To wszystkie sobie paznokcie do krwi obgryziemy .... trzymam kciuki. A przed wizytą przedadopcyjną czy jako DT czy DS nie trzeba jakoś specjalnie sprzątać. A właśnie, jest tu Malwi ??? - a nie sprawdziłaś mnie Ty. I co ? Może ja jakichś ekzperymentów na Bugolcu dokonywam co rano ? Dobra, to był wtręt z tych nerw, czekamy :) Quote
Andzike Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Marta67']nie ale się staram przygotować, bo moi rodzice lubią mieć wszystko przedstawione... ale chciałabym :( dziś natarcie za jakieś 20 min mama bedzie w domu[/QUOTE] Nacieraj, nacieraj ;) w sumie nie wiem jak jest w przypadku wizyt przedadopcyjnych na DT, ale jak coś nawiedzić Cie mogę ;) Może rodzice zrozumieją, że w znalezienie domu dla Sisi jest zaangażowana gromada dobrych dusz i sami z tym "problemem" nie zostaniecie ;) Sprzątać nie musisz ;) Quote
Madallena Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Nie sprzataj :) jak bedziesz miala sterylne warunki, psa NIE DOSTANIESZ :D Quote
E-S Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Marta i co mama powiedziała ? Bo już łokcie zaczęłam obgryzać ;) Quote
Awit Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Właśnie weszłam i już zdążyłam się poddenerwować....... Na m-c niech się zgodzi, to tylko jeden maleńki miesiączek..... Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 No, chyba nic z tego wnioskując po martwej ciszy ... niestety opór rodziców bywa nie do przełamania. Cóż Sissi, to jeszcze nie miał być twój szczęśliwy dzień :( Quote
Marta67 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 w pierwszym natarciu niestety jest nie :( ale dziś jeszcze spróbuję bo wczoraj mama była naprawdę zmęczona i miała nie najlepszy humor :( :( :( spróbuje jeszcze dziś :( może będzie lepiej... przepraszam, że tak długo nie pisałam ale nie mogłam wejść... jak coś to sprawdzajcie ten drugi dt a ja jeszcze ponacieram, bo w końcu psa "kategorycznie nie!" chcieli a teraz Kora to ukochana mała przytulanka (no już większa) ;) Quote
Paula03 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Szkoda, że na razie są na nie, znam ten ból jak rodzice nie zgadzają się na psa... Quote
Marta67 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 no właśnie... długo przekonywałam ich na Korę, a teraz to by jej w życiu nie oddali ;) może dziś jak mama wróci to będzie w lepszym nastroju ;) Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Not o trzymamy kciuki :) A SISI prosi o ogloszenia! Quote
Marta67 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 postaram się jeszcze trochę porobić tych ogłoszeń ale jeszcze nie jestem aż tak doświadczona i średnio sobie radzę ;) Quote
Marta67 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 niestety moja mama uważa, że jeden pies wystarczy :(:(:(:(:(:( jak mówię, ze ja zagryzą itp to ona, że wsyzstkich psów nie uratujemy :(:(:(:(:(:(:(:( więc pozostało mi tylko ją ogłaszać :(:(:(:( przepraszam, że dałam Wam wszystkim nadzieję :(:(:(:(:(:(:(:( Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Nic sie nie stalo :) Marta, zawsze mozesz pomoc psiakom w inny sposob, chociazby ogloszeniami, ktore sa najwazniejszym elementem w drodze do szukania DS. A tymczasy? odbijesz sobie jak bedziesz sama mieszkala ;) Wiem, co mowie. Ja nadrabiam :P I tak, niech sie Twoja mama cieszy, ze pytasz sie o jej zdanie. Ja przyprowadzalam (nawet prZywozilam z innych miast) staiajac rodzicow przed faktem dokonanym :D Quote
Paula03 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Szkoda, ale liczy się, że próbowałaś, może z czasem twoi rodzice się zgodzą! Quote
Awit Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Tylko 26 osób było na alegratce. Nie zrobiłam na gumtree wczoraj bo mnie wywaliło. Dziś nie wiem czy dziś zdążę bo będę znowu późno. Ale jutro będę próbowała na pewno. Zrobiłam na gumtree. Czyli ma alegratke i gumtree. Quote
Marta67 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Madallena'] A tymczasy? odbijesz sobie jak bedziesz sama mieszkala ;) Wiem, co mowie. Ja nadrabiam :P I tak, niech sie Twoja mama cieszy, ze pytasz sie o jej zdanie. Ja przyprowadzalam (nawet prZywozilam z innych miast) staiajac rodzicow przed faktem dokonanym :D[/QUOTE] hihi :) wiesz co, myślę, ze zacznę sobię odbijać jak zbudujemy domek ;) (moja mama powiedziała "nie mieszkamy w domku jednorodzinnym, bo gdyby..." więc wiesz ;) ) myślę, że gdybym przyniosła psa, którego znalazłam przywiązanego do drzewa albo widziałam jak ktoś go wyrzuca z samochodu, to rodzice zgodziliby się go trochę przetrzymać ale tak... ech... ale w ogłoszonkach pomogę :) a jak ten tymczas, o którym mówiłaś? Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 UWAGA! Moja tymczasowiczka pojechala walsnie na wizyte przedaopcyjna! Jak wszystko pojdzie dobrze, jestem wolna :) Jezeli wszsytko pojdzie dobrze, Sisi przy dobrych wiatrach zagrzeje u mnie doopke ale: Moj DT jest platny, 10 zl doba. Caly dochod idzie na bernardyny w potrzebie (w przypadku Sisi zbieramy deklaracje jednorazowe, ona szybciutko pojedzie do nowego domu!) Bedziemy potrzebowac tez zrzuty na paliwo na jutro, zeby po nia pojechac (ok 50 zl) CO WY NA TO!? ps. na razie trzymajcie kciuki za Klementynke! Quote
nika28 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Madallena'] CO WY NA TO!? [/QUOTE] A my na to jak na lato :lol: Super że Sisi zagrzeje dupkę w DT, i Madallena znajdzie jej najwspanialszy domek ;) Trzymam kciuki za Klementynkę ! Quote
Andzike Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Tylko $$$$ trzeba ... dziewczyny już tak niedużo dzieli Sisi od ciepłego domku!!! Trzeba tu sciągnąć inne cioteczki !!! Jak każdy da po 5zł, to Sisi już jutro będzie leżała na psim posłanku czyli kanapie !!! Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Sisi pojdzie na Dzien Ziemi i chapnie troche potencjalnych domow dla siebie i innych pieknosci dogomaniackich ;) kto ogarnia bazarki, przekazalabym troche rzeczy... Quote
Recommended Posts