Tora&Faro Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Kurcze właśnie tam zajrzałam...ja też do wieczora w robocie, moglibyśmy podjechać dopiero po 19tej w razie czego.... Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Tora&Faro']Kurcze właśnie tam zajrzałam...ja też do wieczora w robocie, moglibyśmy podjechać dopiero po 19tej w razie czego....[/QUOTE] Ciemno już, nie ma sensu chyba. Ja po pracy podjadę, trochę wcześniej powinno się udać niż Wam ale nie sądzę, żeby siedziała tak do wieczora. Quote
wujek & ciocia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00.[/URL] z góry przepraszam, że nie na temat ale serdecznie zapraszam na bazarek [URL="http://www.dogomania.191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00"][/URL] Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ja nie mogę, dzwoni dziewczyna, czy mozna kupić tego pieska... Wyjaśniam o co chodzi, pytam skąd jest a ona mówi z Polski:angryy: pytam grzecznie skąd dokładnie a ona: z Polski, z Polski. Jakiś dramat, nie warto przeciągać takich rozmów bo Misia i tak nie oddamy takim wywrotowcom.;) Quote
Nutusia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='mysza 1']Ja nie mogę, dzwoni dziewczyna, czy mozna kupić tego pieska... Wyjaśniam o co chodzi, pytam skąd jest a ona mówi z Polski:angryy: pytam grzecznie skąd dokładnie a ona: z Polski, z Polski. Jakiś dramat, nie warto przeciągać takich rozmów bo Misia i tak nie oddamy takim wywrotowcom.;)[/QUOTE] Trzeba było powiedzieć, że jak z Polski to odpada, bo Misiowi domu szukacie w bardziej cywilizowanym kraju :) No, jeszcze ewentualnie ceną mogłaś panią odstraszyć, bo przecie Miś jest absolutnie... BEZCENNY! :) Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Nutusia']Trzeba było powiedzieć, że jak z Polski to odpada, bo Misiowi domu szukacie w bardziej cywilizowanym kraju :) No, jeszcze ewentualnie ceną mogłaś panią odstraszyć, bo przecie Miś jest absolutnie... BEZCENNY! :)[/QUOTE] Też prawda ;) ale zatkało mnie jakoś. Trochę jestem rozżalona, wczoraj wysłałam maila do 50 osób chyba, prosiłam o przesłanie dalej, na dogo mamy w podpisach allegro Misia a tylko 2 osoby kupiły od wczoraj cegiełki :( Quote
Tora&Faro Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='mysza 1']Też prawda ;) ale zatkało mnie jakoś. Trochę jestem rozżalona, wczoraj wysłałam maila do 50 osób chyba, prosiłam o przesłanie dalej, na dogo mamy w podpisach allegro Misia a tylko 2 osoby kupiły od wczoraj cegiełki :([/QUOTE] Nie smuć się Kochana:glaszcze:...mam nadzieję że allegro się rozkręci...żadnych nowych (sensownych;)) telefonów? Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Tora&Faro']Nie smuć się Kochana:glaszcze:...mam nadzieję że allegro się rozkręci...żadnych nowych (sensownych;)) telefonów?[/QUOTE] Ani jednego, nawet mało sensownego :( poza tą dziewczyną... Quote
Tora&Faro Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='mysza 1']Ani jednego, nawet mało sensownego :( poza tą dziewczyną...[/QUOTE] Kurde tyle ogłoszeń...i Metro....spodziewałam się jakiegoś odzewu:( Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Tora&Faro']Kurde tyle ogłoszeń...i Metro....spodziewałam się jakiegoś odzewu:([/QUOTE] Ja nie, szczerze mówiąc :( Zwykle większość telefonów to allegro a on tam wisi tyle czasu i był jeden :-( Nawet nikt nie chciał go do kojca, nic, zero :( Quote
Ewanka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Trochę smutno się zrobiło u Misia ... a może to ta pogoda, wszyscy trochę zamuleni chodzą i nie dostrzegają misiowych walorów ;) Misiu, nie poddawaj się, gdziej przecież musi być ten twój wymarzony domek ... głowa do góry !!! Quote
Nutusia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Misio to się pewnikiem nie załamuje - a co, źle mu u Ronji?... :) Gorzej z samopoczuciem Ciotek, bo już się martwią zimą... :( Quote
Ewanka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Oj, tak ... mam jeszcze przed oczami poprzednią zimę , brrrrrrrrrrrrr ... oby ta była łagodniejsza dla psiaków!!! Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ciotki dostrzegają walory Misia, a jakże :loveu: i wiemy jak bardzo zasługuje na dobry dom. A nikt go nie chce i to dołuje :shake: Quote
Tora&Faro Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Pewnie że Ciotki dostrzegają walory Misia:loveu: Jutro będzie okazja nadrobić zaległości w głaskaniu;) Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Tora&Faro']Pewnie że Ciotki dostrzegają walory Misia:loveu: Jutro będzie okazja nadrobić zaległości w głaskaniu;)[/QUOTE] Super, dzięki bardzo. Zgłosiłam to zdjęcia Hugusia :( do konkursu fotograficznego, jeszcze kilka zamierzam ;) [URL=http://img7.imageshack.us/i/1792b.jpg/][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/2223/1792b.jpg[/IMG][/URL] Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='asiaf1']strach się bać[/QUOTE] Mój obrońca, teraz same maluchy takie mam, kiedyś to na spacerze nikt nie podszedł ;) Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Tora&Faro']Super fotka:loveu:[/QUOTE] Jeszcze dałam Brunka fruwającego ;) One jakościowo nie są najlepsze ale śmieszne przynajmniej ;) Quote
3 x Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='mysza 1']Jeszcze dałam Brunka fruwającego ;) One jakościowo nie są najlepsze ale śmieszne przynajmniej ;)[/QUOTE] robię Ci konkurencję ze spiącym michem ;) Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='3 x']robię Ci konkurencję ze spiącym michem ;)[/QUOTE] Widziałam, słodki. Też poszukam słodkich zdjęć ;) Quote
3 x Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='mysza 1']Widziałam, słodki. Też poszukam słodkich zdjęć ;)[/QUOTE] ojtam szukac będziesz głosuj na moje ;) Quote
mysza 1 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='3 x']ojtam szukac będziesz głosuj na moje ;)[/QUOTE] Chcesz się kłócić? Tu za darmo możemy:evil_lol::evil_lol:;) Quote
3 x Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='mysza 1']Chcesz się kłócić? Tu za darmo możemy:evil_lol::evil_lol:;)[/QUOTE] tja a poźniej będzie ze my tutaj o dupie maryni tzn bruna i micha i ze się link z watkiem do allegro nie nadaje ;) Quote
Recommended Posts