Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']Kurcze właśnie tam zajrzałam...ja też do wieczora w robocie, moglibyśmy podjechać dopiero po 19tej w razie czego....[/QUOTE]
Ciemno już, nie ma sensu chyba. Ja po pracy podjadę, trochę wcześniej powinno się udać niż Wam ale nie sądzę, żeby siedziała tak do wieczora.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00.[/URL]
z góry przepraszam, że nie na temat ale serdecznie zapraszam na bazarek
[URL="http://www.dogomania.191677-Bazarek-na-op%C5%82acenie-hoteliku-Kapselka.-Koniec-10-wrze%C5%9Bnia-2010r-godzina-20.00"][/URL]

Posted

Ja nie mogę, dzwoni dziewczyna, czy mozna kupić tego pieska...
Wyjaśniam o co chodzi, pytam skąd jest a ona mówi z Polski:angryy: pytam grzecznie skąd dokładnie a ona: z Polski, z Polski. Jakiś dramat, nie warto przeciągać takich rozmów bo Misia i tak nie oddamy takim wywrotowcom.;)

Posted

[quote name='mysza 1']Ja nie mogę, dzwoni dziewczyna, czy mozna kupić tego pieska...
Wyjaśniam o co chodzi, pytam skąd jest a ona mówi z Polski:angryy: pytam grzecznie skąd dokładnie a ona: z Polski, z Polski. Jakiś dramat, nie warto przeciągać takich rozmów bo Misia i tak nie oddamy takim wywrotowcom.;)[/QUOTE]

Trzeba było powiedzieć, że jak z Polski to odpada, bo Misiowi domu szukacie w bardziej cywilizowanym kraju :) No, jeszcze ewentualnie ceną mogłaś panią odstraszyć, bo przecie Miś jest absolutnie... BEZCENNY! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Trzeba było powiedzieć, że jak z Polski to odpada, bo Misiowi domu szukacie w bardziej cywilizowanym kraju :) No, jeszcze ewentualnie ceną mogłaś panią odstraszyć, bo przecie Miś jest absolutnie... BEZCENNY! :)[/QUOTE]
Też prawda ;) ale zatkało mnie jakoś.

Trochę jestem rozżalona, wczoraj wysłałam maila do 50 osób chyba, prosiłam o przesłanie dalej, na dogo mamy w podpisach allegro Misia a tylko 2 osoby kupiły od wczoraj cegiełki :(

Posted

[quote name='mysza 1']Też prawda ;) ale zatkało mnie jakoś.

Trochę jestem rozżalona, wczoraj wysłałam maila do 50 osób chyba, prosiłam o przesłanie dalej, na dogo mamy w podpisach allegro Misia a tylko 2 osoby kupiły od wczoraj cegiełki :([/QUOTE]

Nie smuć się Kochana:glaszcze:...mam nadzieję że allegro się rozkręci...żadnych nowych (sensownych;)) telefonów?

Posted

[quote name='Tora&Faro']Nie smuć się Kochana:glaszcze:...mam nadzieję że allegro się rozkręci...żadnych nowych (sensownych;)) telefonów?[/QUOTE]
Ani jednego, nawet mało sensownego :( poza tą dziewczyną...

Posted

[quote name='Tora&Faro']Kurde tyle ogłoszeń...i Metro....spodziewałam się jakiegoś odzewu:([/QUOTE]
Ja nie, szczerze mówiąc :(
Zwykle większość telefonów to allegro a on tam wisi tyle czasu i był jeden :-( Nawet nikt nie chciał go do kojca, nic, zero :(

Posted

Trochę smutno się zrobiło u Misia ... a może to ta pogoda, wszyscy trochę zamuleni chodzą i nie dostrzegają misiowych walorów ;)

Misiu, nie poddawaj się, gdziej przecież musi być ten twój wymarzony domek ... głowa do góry !!!

Posted

[quote name='Tora&Faro']Pewnie że Ciotki dostrzegają walory Misia:loveu:

Jutro będzie okazja nadrobić zaległości w głaskaniu;)[/QUOTE]
Super, dzięki bardzo.

Zgłosiłam to zdjęcia Hugusia :( do konkursu fotograficznego, jeszcze kilka zamierzam ;)
[URL=http://img7.imageshack.us/i/1792b.jpg/][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/2223/1792b.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='mysza 1']Jeszcze dałam Brunka fruwającego ;) One jakościowo nie są najlepsze ale śmieszne przynajmniej ;)[/QUOTE]

robię Ci konkurencję ze spiącym michem ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Chcesz się kłócić? Tu za darmo możemy:evil_lol::evil_lol:;)[/QUOTE]
tja
a poźniej będzie ze my tutaj o dupie maryni tzn bruna i micha
i ze się link z watkiem do allegro nie nadaje ;)