Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']Pisałam już u Emi...Kochana uporządkuję dzisiaj bazarki i przeleję Ci pieniążki, przepraszam za te opóźnienia:oops:[/QUOTE]
Jeszcze mnie przepraszasz, niemożliwa jesteś:loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Jeszcze mnie przepraszasz, niemożliwa jesteś:loveu:[/QUOTE]

Kochana ogarnęłam wreszcie te bazarki, zwariować można:roll:...ale uzbierała się całkiem przyjemna kwota - 530 zł:)...wysyłam Ci pw z objaśnieniem co i jak;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Kochana ogarnęłam wreszcie te bazarki, zwariować można:roll:...ale uzbierała się całkiem przyjemna kwota - 530 zł:)...wysyłam Ci pw z objaśnieniem co i jak;)[/QUOTE]
Oj, bardzo przyjemna ta kwota:loveu: Wielkie dzięki :loveu:
A pw nie mam jeszcze.

Posted

[quote name='Tora&Faro']Nie tylko wiatr;)....ja też sobie wpadłam:)

[B]Jakoś ostatnio czasu brakuje na wszystko;)[/B][/QUOTE]
A wszystko przez [B]taką jedną[/B] co to wynajduje kolejne nieszczęścia i inni kłopoty mają ;)

Posted

[quote name='mysza 1']A wszystko przez [B]taką jedną[/B] co to wynajduje kolejne nieszczęścia i inni kłopoty mają ;)[/QUOTE]

Nie jest źle...dajemy radę Kochana;):loveu:

A jak tam Wiśnia się miewa? przez to Emisiowe uczulenie chłopak zszedł na dalszy plan;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']

A jak tam Wiśnia się miewa? przez to Emisiowe uczulenie chłopak zszedł na dalszy plan;)[/QUOTE]
u Wiśni wszystko dobrze, dlatego nie ma co pisać:)

Posted

Zapraszam po srebrną biżu ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/190800-%C5%9ALICZNA-TANIA-srebrna-bi%C5%BCuteria-na-zad%C5%82u%C5%BConego-Amigo-do-19.08.-do-20-00?p=15177834#post15177834[/url]

Posted

Zapraszam do szczeniaczków, są fajowe ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/190825-Szczeniaczki-ze-schroniska-w-Ostrowi-prosz%C4%85-o-wsparcie-na-hotel-i-leczenie?p=15180970#post15180970[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']Nasza Wisienka wzbogaciła się o 170 zł z bazarków Tory&Faro:loveu: (ależ masz ten nick niewygodny:evil_lol:)
Wielkie dzięki:loveu:[/QUOTE]

No wiem właśnie że niewygodny:).....ale co tam, zawsze można jakoś skrócić;)

Posted

Wybierzcie imiona dla maluszków, nie za darmo ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/190831-Wybierz-imi%C4%99-dla-szczeniaczka-bazarek-na-2-sunie-ze-schronu-w-Ostrowi-do-16.08-do-20?p=15181304#post15181304[/url]

Posted

Wisienka wybacza;)

Bartek mi dziś powiedział, że "Wiśnia to bardzo miły człowiek jest" :) Wiśnia dziś był w lesie z naszą Didi (Morek, para spacerowa Didi zastrajkował). Didi się go trochę bała, a Wiśnia trochę bał się Didi:)

Posted

[quote name='ronja']Wisienka wybacza;)

Bartek mi dziś powiedział, że "Wiśnia to bardzo miły człowiek jest" :) Wiśnia dziś był w lesie z naszą Didi (Morek, para spacerowa Didi zastrajkował). Didi się go trochę bała, a Wiśnia trochę bał się Didi:)[/QUOTE]
Śmieszne, jak mogli się siebie bać ;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Jaka fajna para...Misio i Didi:loveu:

Rzeczywiście troszkę go zaniedbujemy, bo tyle się dzieje...ale Wiśnia wie że Ciotki go kochają:loveu:[/QUOTE]
Jeszcze jak :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wiśnia odwzajemnia:)
Bidulek, znowu jest gorąco i on ledwo żyje. dziś przez 10 minut padał deszcz i Wiśnia na kocu przed budą zadowolony siedział i się chłodził

Posted

[quote name='ronja']Wiśnia odwzajemnia:)
Bidulek, znowu jest gorąco i on ledwo żyje. dziś przez 10 minut padał deszcz i Wiśnia na kocu przed budą zadowolony siedział i się chłodził[/QUOTE]
Najgorsza jest taka parówka przed deszczem, coś okropnego.