Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie było tak źle z tymi smakołykami, na pączusie też się załapały ;)

Żal mi tych filmów, sierota jestem, Wisienka tak fajnie biegał z piłeczką, myślałam, że kręcę a nagrała się sekunda. Blondynka prawdziwa ;).

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Mam ich dużo, dużo więcej, on niesamowicie pozuje i zazdrosny jest, jak się przytula Emi to leci, wali nochalem i liże. Niemożliwy jest.[/QUOTE]

Dokładnie:)...dlatego ostatnio jak byliśmy u Marty zarobiłam od Misia z główki...bo leciał z rozpędu buzi dać jak głaskałam Emi:evil_lol: mądralińska Wiśnia:loveu:

Posted

Wiśnia to bryka jak konik. Leci, z rozpędu skacze i daje buziaki. Ja już nie kucam obok niego, bo ciągle lądowałam na tyłku z wylizaną całą twarzą. Wiśnia jest wtedy bardzo z siebie zadowolony:)

Posted

[quote name='ronja']Wiśnia to bryka jak konik. Leci, z rozpędu skacze i daje buziaki. Ja już nie kucam obok niego, bo ciągle lądowałam na tyłku z wylizaną całą twarzą. Wiśnia jest wtedy bardzo z siebie zadowolony:)[/QUOTE]

Jaki sprytny nie?;) niby taka ciapa niepozorna a swoje zrobi:loveu:

Posted

Gosia
przepraszam ze tutaj
posłaąłm wczoraj maila z torbą doszedł?
ustosunkujesz się ?
bo nie wiem czy zabierać ja dzisiaj do Gusi

Posted

[quote name='3 x']Gosia
przepraszam ze tutaj
posłaąłm wczoraj maila z torbą doszedł?
ustosunkujesz się ?
bo nie wiem czy zabierać ja dzisiaj do Gusi[/QUOTE]

Już patrzę Kochana....

Edit. już:) Gosia torba jest idealna....możesz spokojnie brać do Agi:)
Odpisałam Ci...;)

[quote name='mysza 1']Wczoraj jakaś Pani w recepcji śmiała się do mnie jak zobaczyła karmę dla psa ;) pytała dla kogo tym razem ;)[/QUOTE]

To była Wisełka;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Gdybyś dała znać że jesteś to i ja bym zjechała chociaż na chwilę;)[/QUOTE]
Nie chciałam przeszkadzać, wiem, że zapracowana jesteś, dzwoniłam do Gusi tylko, zresztą strasznie się spieszyłam, żeby zdązyć do 16, korki były straszne i nie pomyślałam.

Posted

[quote name='Ewanka']Dzień dobry Misiu :) ... bardzo fajne filmiki, tylko za krótkie![/QUOTE]
Taki ze mnie filmowiec świetny, nie ma to jak nowy tel sobie sprawić :evil_lol:

Posted

ja mam filmiki z dziś, zgram wieczorem
Wiśnia to przegina z tą piłką - podejść normalnie do niego nie można, bo piłka w zęby i chodu;)

Posted

[quote name='ronja']ja mam filmiki z dziś, zgram wieczorem
Wiśnia to przegina z tą piłką - podejść normalnie do niego nie można, bo piłka w zęby i chodu;)[/QUOTE]

Pilnuje co jego...zuch chłopak:loveu:

Myślisz że Emi by się bawiła jakąś zabaweczką? kombinuję już co mamy z Gusią przywieźć;)

Posted

Emi ma zabawki - pluszaki, sznurek i piszczałkę - nie przejawia zainteresowania. wczoraj od Myszy dostała taką grubą glizdkę z futerka, szeleszczącą w środku i ta glizdka byla dziś na łóżeczku Emi - czyli ja sobie zaniosła:)
wszystko co najpotrzebniejsze chyba ma;)

Posted

[quote name='ronja']Emi ma zabawki - pluszaki, sznurek i piszczałkę - nie przejawia zainteresowania. wczoraj od Myszy dostała taką grubą glizdkę z futerka, szeleszczącą w środku i ta glizdka byla dziś na łóżeczku Emi - czyli ja sobie zaniosła:)
wszystko co najpotrzebniejsze chyba ma;)[/QUOTE]

hmm....to pomyślę o czymś innym.....a może coś Ci jeszcze wpadnie na myśl:)

Posted

to, że przyjedziecie, wygłaszczecie Emi, pozachwycacie się jaka jest śliczna i kochana - to będzie dla niej najlepsze:)

Emi przysmaków za bardzo nie może jeść - boję się rozwolnień, ciasteczka dostaje też w małych ilościach.
na razie Emi malo wymagająca jest

Posted

[quote name='ronja']Emi ma zabawki - pluszaki, sznurek i piszczałkę - nie przejawia zainteresowania. wczoraj od Myszy dostała taką grubą glizdkę z futerka, szeleszczącą w środku i ta glizdka byla dziś na łóżeczku Emi - czyli ja sobie zaniosła:)
wszystko co najpotrzebniejsze chyba ma;)[/QUOTE]
Nie glizdka tylko fredka to jest:evil_lol:

Uzupełniam pierwszy post o wydatki Misiowe.