mysza 1 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Nie było tak źle z tymi smakołykami, na pączusie też się załapały ;) Żal mi tych filmów, sierota jestem, Wisienka tak fajnie biegał z piłeczką, myślałam, że kręcę a nagrała się sekunda. Blondynka prawdziwa ;). Quote
Tora&Faro Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Za to nadrobiłaś fotkami....naprawdę jest masa pięknych zdjęć:loveu: Oglądam i oglądam Wiśnię i Emi...aż się rozczuliłam... Quote
mysza 1 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Mam ich dużo, dużo więcej, on niesamowicie pozuje i zazdrosny jest, jak się przytula Emi to leci, wali nochalem i liże. Niemożliwy jest. Quote
Tora&Faro Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='mysza 1']Mam ich dużo, dużo więcej, on niesamowicie pozuje i zazdrosny jest, jak się przytula Emi to leci, wali nochalem i liże. Niemożliwy jest.[/QUOTE] Dokładnie:)...dlatego ostatnio jak byliśmy u Marty zarobiłam od Misia z główki...bo leciał z rozpędu buzi dać jak głaskałam Emi:evil_lol: mądralińska Wiśnia:loveu: Quote
ronja Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Wiśnia to bryka jak konik. Leci, z rozpędu skacze i daje buziaki. Ja już nie kucam obok niego, bo ciągle lądowałam na tyłku z wylizaną całą twarzą. Wiśnia jest wtedy bardzo z siebie zadowolony:) Quote
Tora&Faro Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='ronja']Wiśnia to bryka jak konik. Leci, z rozpędu skacze i daje buziaki. Ja już nie kucam obok niego, bo ciągle lądowałam na tyłku z wylizaną całą twarzą. Wiśnia jest wtedy bardzo z siebie zadowolony:)[/QUOTE] Jaki sprytny nie?;) niby taka ciapa niepozorna a swoje zrobi:loveu: Quote
mysza 1 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Marta, podeślesz rozliczenie Misia i Emi w wolnej chwili? Quote
Tora&Faro Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='gusia0106']no cholera... boski jest....[/QUOTE] Wiedziałam...po prostu wiedziałam że tak zareagujesz Kochana:) Quote
3 x Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Gosia przepraszam ze tutaj posłaąłm wczoraj maila z torbą doszedł? ustosunkujesz się ? bo nie wiem czy zabierać ja dzisiaj do Gusi Quote
mysza 1 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Wczoraj jakaś Pani w recepcji śmiała się do mnie jak zobaczyła karmę dla psa ;) pytała dla kogo tym razem ;) Quote
Tora&Faro Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='3 x']Gosia przepraszam ze tutaj posłaąłm wczoraj maila z torbą doszedł? ustosunkujesz się ? bo nie wiem czy zabierać ja dzisiaj do Gusi[/QUOTE] Już patrzę Kochana.... Edit. już:) Gosia torba jest idealna....możesz spokojnie brać do Agi:) Odpisałam Ci...;) [quote name='mysza 1']Wczoraj jakaś Pani w recepcji śmiała się do mnie jak zobaczyła karmę dla psa ;) pytała dla kogo tym razem ;)[/QUOTE] To była Wisełka;) Quote
mysza 1 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='Tora&Faro'] To była Wisełka;)[/QUOTE] Szkoda, że nie wiedziałam, bym się przedstawiła chociaż ;) Quote
Tora&Faro Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Gdybyś dała znać że jesteś to i ja bym zjechała chociaż na chwilę;) Quote
Ewanka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Dzień dobry Misiu :) ... bardzo fajne filmiki, tylko za krótkie! Quote
mysza 1 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='Tora&Faro']Gdybyś dała znać że jesteś to i ja bym zjechała chociaż na chwilę;)[/QUOTE] Nie chciałam przeszkadzać, wiem, że zapracowana jesteś, dzwoniłam do Gusi tylko, zresztą strasznie się spieszyłam, żeby zdązyć do 16, korki były straszne i nie pomyślałam. Quote
mysza 1 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='Ewanka']Dzień dobry Misiu :) ... bardzo fajne filmiki, tylko za krótkie![/QUOTE] Taki ze mnie filmowiec świetny, nie ma to jak nowy tel sobie sprawić :evil_lol: Quote
ronja Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ja mam filmiki z dziś, zgram wieczorem Wiśnia to przegina z tą piłką - podejść normalnie do niego nie można, bo piłka w zęby i chodu;) Quote
Tora&Faro Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='ronja']ja mam filmiki z dziś, zgram wieczorem Wiśnia to przegina z tą piłką - podejść normalnie do niego nie można, bo piłka w zęby i chodu;)[/QUOTE] Pilnuje co jego...zuch chłopak:loveu: Myślisz że Emi by się bawiła jakąś zabaweczką? kombinuję już co mamy z Gusią przywieźć;) Quote
ronja Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Emi ma zabawki - pluszaki, sznurek i piszczałkę - nie przejawia zainteresowania. wczoraj od Myszy dostała taką grubą glizdkę z futerka, szeleszczącą w środku i ta glizdka byla dziś na łóżeczku Emi - czyli ja sobie zaniosła:) wszystko co najpotrzebniejsze chyba ma;) Quote
Tora&Faro Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='ronja']Emi ma zabawki - pluszaki, sznurek i piszczałkę - nie przejawia zainteresowania. wczoraj od Myszy dostała taką grubą glizdkę z futerka, szeleszczącą w środku i ta glizdka byla dziś na łóżeczku Emi - czyli ja sobie zaniosła:) wszystko co najpotrzebniejsze chyba ma;)[/QUOTE] hmm....to pomyślę o czymś innym.....a może coś Ci jeszcze wpadnie na myśl:) Quote
ronja Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 to, że przyjedziecie, wygłaszczecie Emi, pozachwycacie się jaka jest śliczna i kochana - to będzie dla niej najlepsze:) Emi przysmaków za bardzo nie może jeść - boję się rozwolnień, ciasteczka dostaje też w małych ilościach. na razie Emi malo wymagająca jest Quote
mysza 1 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [quote name='ronja']Emi ma zabawki - pluszaki, sznurek i piszczałkę - nie przejawia zainteresowania. wczoraj od Myszy dostała taką grubą glizdkę z futerka, szeleszczącą w środku i ta glizdka byla dziś na łóżeczku Emi - czyli ja sobie zaniosła:) wszystko co najpotrzebniejsze chyba ma;)[/QUOTE] Nie glizdka tylko fredka to jest:evil_lol: Uzupełniam pierwszy post o wydatki Misiowe. Quote
Recommended Posts