Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Zofija']Carmen będzie miałą transport- w przyszłym tygodniu. Weźmie ją Nicus za symboliczne 30zł do skarbonki kundelkowej. Jeszcze nie wiem dokłądnie kiedy. Dam mi znać początkiem przyszłego tygodnia.
[COLOR=red][U][B]Potrzebna kasa na wyciągnięcie ze schronu i weta!!![/B][/U][/COLOR][/QUOTE]

Super wieści na dobranoc :multi:

Kasę - jasna sprawa - zbieramy :cool3:

Posted

[quote name='rencia42']To ile potrzeba na wyciągniecie ze schroniska i na weta.[/QUOTE]
na wyciągnięcie chyba 50zł a weta to jest znak zapytania. Pytanie czy jej coś dolega, jak tak, to co?

Posted

[quote name='Zofija']moze być tylko osłabiona, wyczerpana[/QUOTE]

To bardzo prawdopodobne.
Może też mieć anemię i leukocytozę ale to normalne po schronie - jak nie ma innych objawów to nie ma powodów do zwiększonego niepokoju.

Posted

W związku z tym, ze pomyliły mi się miejscowości- jest transport dla Soni jechałby Nicus, ale płatny ok.[B] [U]180zł!!![/U][/B]
Czy ktoś się może złożyć??????plizzzzzzzzzzzzzzzz

Posted

DZIEWCZYNY, Musimy się zastanowić - Czarodziejka nie wystawia rachunków, a ja muszę mieć rachunki-[B] ponieważ należe do Fundacji[/B] - kto moze przejąć wątek i finanse wątku i użyczyć swojego prywatnego konta??????????? To co jest zostanie wypłacone i przelane na osobe, która przejełaby wątek.
Ja nie mogę nawet użyczyć swojego prywatnego konta jako osoba z Fundacji. [COLOR=red][U][B]SPRAWA PILNA!!!!![/B][/U][/COLOR]

Posted

Zapraszam na moj bazarek dla Carmen. Prosze zajrzyjcie Cioteczki.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/187683-Suknia-dla-pieknej-Carmen-na-Onke-Carmen-bazarek-do-24-czerwca-br.?p=14895878#post14895878[/url]

Posted

Halo dziewczyny-kto moze przejać finanse CARMEN- to kwestia udostępnienia konto, liczenia wpłąt i regulowania należności na Hotelik- SPRAWA PILNA!!! Czy nie ma ani jednej osoby??????????/ JA NIE MOGĘ- SPRAWA POWAŻNA!!! KURCZE- CARMEN JEDZIE DO HOTELIKU!!!! PRZECIEŻ TO TYLKO KWESTIA POŚWIĘCENIA SWOJEGO CZASU NA LICZENIA I REGULOWANIE OPŁAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Zosiu, jesli nikt sie nie zgłosi to moge sie podjac, ale ja mam juz ksiągowosc Barnaby i zawsze jakies bazarki.
Dlatego wolalabym, aby ktos inny sie zglosił.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Zofijo, dostałam sms. Będę czekać w Wieluniu :)[/QUOTE]

supcio:)))))))) to we wtorek lub środę nam napiszesz o Carmenci:)

Posted

[quote name='bela51']Zosiu, jesli nikt sie nie zgłosi to moge sie podjac, ale ja mam juz ksiągowosc Barnaby i zawsze jakies bazarki.
Dlatego wolalabym, aby ktos inny sie zglosił.[/QUOTE]

Poczekamy. Uzgodniłam z Czarodziejką, ze będę płacić na koniec miesiąca. Ale jak się nik nie zgłosi. Ja swojego prywatnego konta nie mogę użyczyć. Po prostu należe do Fundacji.

Posted

[quote name='bela51']Zosiu, jesli nikt sie nie zgłosi to moge sie podjac, ale ja mam juz ksiągowosc Barnaby i zawsze jakies bazarki.
Dlatego wolalabym, aby ktos inny sie zglosił.[/QUOTE]

Bela51- wygląda na to, ze przejmiesz finanse Carmen. Ja NIE MOGĘ. Proszę prześlij mi na pw Twoje konto. Za niedługo będę rozliczać Carmen to wszystko co ma prześlę na Twoje konto

Posted

CARMEN- dzisiaj przyjechał Nicus i pojechaliśmy po Carmen. Carmen- bosie co za biedne stworzenie, taaak wysssstraszone. piszczała jak ją braliśmy- myślę, ze się bała tego co z nią zrobimy. Myśłałam, ze serce mi pęknie. Jest już u Czarodziejki. Strasznie zaniedbana. Rozmawiałam z Czarodziejką to mówiła, ze Carme jest bardzo grzeczna, że jak chodziła po ogródku to po chodniku, a nie po grządkach. I nie wiadomo, czy nie dowidzi i nie dosłyszy- moze to tylko strach........... jesiu, a ile takich Carmen. Teraz też dzwoniłam do Czarodziejki. Niestey nie mogła rozmawiać bo wiozła sarne, której ucieło łapki...................., ale mówiła, ze Carmen ok

Posted

Tak, dziś widziałam koszmar. Weterynarz, który jest też myśliwym miał łzy w oczach, bo to takie maleństwo....Trzeba ją było uśpić. Carmen jest przesłodka i bardzo grzeczna. Jutro coś więcej, bo dziś padam. Nagotowałam kaszy z mięsem, żeby nie było szoku. Stopniowo będę zmieniać. Sunia jest bardzo drobna i zapuszczona. Śmierdzi strasznie, ale damy radę ;)