Emigrantka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Zofija - zrob rozliczenie ile mamy na Carmen stalych deklaracji w sumie? Quote
Zofija Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 155zł + to co bedzie zostawało z Soni. Tylko na razie w tym mc nie wiem bo chyba będziemy Sonce kupować budę. Ja bym ją już dawała do Hoteliku do Czarodziejki. Jeszcze pieniądze na transport potrzebne Wieczorem się tym zajmę Quote
Diegula Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 W tym tyg wyślę 20zł jednorazowo dla Carmenusi Quote
Zofija Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='Diegula']W tym tyg wyślę 20zł jednorazowo dla Carmenusi[/QUOTE] A dziękujemy Cioci:) Quote
Zofija Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Sonia ma 270 zł deklaracji z tego jakas czesc pójdzie na jej karmę i czasem weta. mozemy zaryzykowac, ale nia ma na transport i weta i wyciągnięcie ze schroniska Quote
Zofija Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Kto sypnie grosik na Carmen?????? Napisałam do Tarzanki, czy by po nią przyjechała i ile by to wyszło czekam na odpowiedź. Brakuje jednak ciągle kasiorki!!!!! Quote
Emigrantka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Zofija - ja pytam ile jest konkretnych, stalych deklaracji na Carmen? I ile brakuje zeby mogla jechac do Czarodzieji? To co bedzie z Sonie to extra, ale ile jest konkretnie na Carmen? Podlicz prosze i daj znac na watku... Quote
Emigrantka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [QUOTE] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=purple][U]DEKLARACJE NA HOTELIK DLA CARMEN[/U]:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Zofija- 15zł stała deklaracja[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Kobix- 5zł stała deklaracja[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Lazy-20zł stała deklaracja[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Figanadrzewna-5zł stała deklaracja[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Kakaicezar-30zł - stała deklaracja[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Bjuta-5zł - stała deklaracja[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Israel-20zł-stała deklaracja[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Monika S.córka beli51- 10zł stała deklaracja[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Natalisko-20zł-stałą deklaracja[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Emigrantka- 25zł stała deklaracja[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=5][COLOR=darkred][U]Mamy 155zł stałych deklaracji[/U][/COLOR][/SIZE]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]Razem na koncie Carmen na dzień 08.06. jest = 300zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]Czy to jest aktualne? Bo jezeli w tej chwilio ma 300zl na koncie juz to miesiac u Czarodziejki oplacony by byl.... I jezeli stalych ma 155 to brakuje tylko 145 stalych - u Czarodziejki miesiac to 300zl. Popraw mnie jezeli zle licze? Quote
figanadrzewna Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Zofijo, upewnij się czy aby za większe psy nie jest to 400 zł? Myśmy za Gromisia 300 zł płacili, ale to taki mały niby-onek. Quote
Emigrantka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Czarodziejka, na watku Elzy i Soni (obie spore On-ki) pisala ze 300 zl na miesiac.... Pare dni temu zreszta bo i Elza i Sonia mialy tam jechac ale pojechaly gdzie indzej wiec dlatego mam nadzieje ze Carmen moze by tam pojechala - jezeli jeszcze jest miejsce? Quote
figanadrzewna Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 na wątku Soni post #1275 widnieje "Czy możecie się wypowiedzieć co uważacie jeśli chodzi o Sonie gdzie ją dać??? Niewiele czasu nam zostało. Jest DT u Czarodziejki - 400zł" Trzeba to koniecznie uzgodnic Quote
Emigrantka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='figanadrzewna']na wątku Soni post #1275 widnieje "Czy możecie się wypowiedzieć co uważacie jeśli chodzi o Sonie gdzie ją dać??? Niewiele czasu nam zostało. Jest DT u Czarodziejki - 400zł" Trzeba to koniecznie uzgodnic[/QUOTE] Post 31 u Elzy = 300zl [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186887-12-letnia-Elza-przecudowna-ON-ka-po-raz-trzeci-wraca-do-schroniska..../page4[/URL] [quote name='Czarodziejka']Staruszka mogłaby mieszkać u mnie jako pies hospicyjny. Jednak koszt miesięczny to 300 zł, więc musiałaby mieć sponsora. Mam obecnie dwa onkowate psy i jeden dojedzie w przyszłym tygodniu po kastracji, więc jest luźno. Suńki mi poodchodziły za TM.[/QUOTE] Faktycznie, .....moze to bylo dlatego ze Elza to staruszka? Wyslalam PM do Czarodziejki, zapytalam, poprosilam zeby zajrzala tu na watek i dala znac.... Quote
Czarodziejka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Muszę przeczytać ten wątek. Jak sunia reaguje na inne psy, dzieci i koty?Wysterylizowana? Zanim doczytam, to może szybciej mi ktoś odpowie. Quote
Emigrantka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='Czarodziejka']Muszę przeczytać ten wątek. Jak sunia reaguje na inne psy, dzieci i koty?Wysterylizowana? Zanim doczytam, to może szybciej mi ktoś odpowie.[/QUOTE] Przelecialam caly watek i tego info tu nie ma wiec trzeba poczekac az Zofija lub Dea cos na ten temat napisza. Jest tylko ze jest dobra psica do ludzi , z psami sie dogaduje bez problemow i depreche ma bidula - no ale co tu sie dziwic? O sterylce/kotach/dzieciach nic nie ma.... Quote
Zofija Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Witam- o Carmen wiemy tyle, ze jest wycofana, wylękniona, nie wykazuje żadnej agresji do innych suń, z którymi jest w kojcu. Nie jestem w stanie określić jej zachowań w stosunku do dzieci i kotów bo ona jest w schronie i nawet jak ją na chwile wyciągniemy to to nie będziemy absolutnie miarodajne. Jednak na moje oko ten pies nie jest agresywny. To jest biedna wycofana, zrezygnowana sunia Quote
Zofija Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Carmen jest mniejsza od Soni- jest mniejsza od owczarka , jest w typie owczarka. Za Sonie było 400zł. Carmen też chyba ma więcej niż 5 lat. Mam na koncie 300zł i 155 stałych deklaracji. Jestem za tym, zeby ją wyciągnąć, ale nie ma na transport i weta i wyciągnięcie ją ze schronu. Quote
Zofija Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Pisałam do Tarzanki z zapytaniem o koszt - jeszcze nie mam odpowiedzi. Pisałam też do Ingrid44 - jego brat jeździ na tej trasie, ale też jeszcez nie mam odpowiedzi. Quote
Czarodziejka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Zofija']Carmen jest mniejsza od Soni- jest mniejsza od owczarka , jest w typie owczarka. Za Sonie było 400zł. Carmen też chyba ma więcej niż 5 lat. Mam na koncie 300zł i 155 stałych deklaracji. Jestem za tym, zeby ją wyciągnąć, ale nie ma na transport i weta i wyciągnięcie ją ze schronu.[/QUOTE] Dobrze, więc przyjęłabym ją za 300 zł. Quote
ewa36 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Carmen malutka już niedługo :loveu: Ciocie mocno działają aby cię wyciągnąć :loveu: Tak się cieszę ..... Quote
Zofija Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Carmen będzie miałą transport- w przyszłym tygodniu. Weźmie ją Nicus za symboliczne 30zł do skarbonki kundelkowej. Jeszcze nie wiem dokłądnie kiedy. Dam mi znać początkiem przyszłego tygodnia. [COLOR=red][U][B]Potrzebna kasa na wyciągnięcie ze schronu i weta!!![/B][/U][/COLOR] Quote
Cantadorra Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ależ sprawy nabraly tempa, cieszę sie niezmiernie :) Quote
Czarodziejka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ja mogę wyjechać po nią tylko do Wielunia. Mój samochód w obecnym stanie dalej może nie dojechać. Quote
Zofija Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Czarodziejka']Ja mogę wyjechać po nią tylko do Wielunia. Mój samochód w obecnym stanie dalej może nie dojechać.[/QUOTE] ok. Napisałam do Ciebie na pw- czy mieszkasz gdzieś na trasie Cieszyn - Wrocław? I w sumie gdzie dokładnie mieszkasz;) chodzi mi onazwę miejscowości Quote
Recommended Posts