Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mshume jestem pewna, że u Ciebie Pchełka zapomni o wszystkich złych przeżyciach :)
Cioteczki... w swoim żuczku samochodziku znalazłam papiery Pchelki i jej umowę adopcyjną... Mshume, jak się możemy umówić na przekazanie ? Ja mieszkam na Ochocie, pracuję w Centrum w ostateczności mogę Ci to podrzucić, ale najwcześniej w weekend... :/

Posted

Andzike, napisz mi na pw swój adres, to podeślę umyślnego ;)

Andzike napisał(a):
Mshume jestem pewna, że u Ciebie Pchełka zapomni o wszystkich złych przeżyciach :)
Cioteczki... w swoim żuczku samochodziku znalazłam papiery Pchelki i jej umowę adopcyjną... Mshume, jak się możemy umówić na przekazanie ? Ja mieszkam na Ochocie, pracuję w Centrum w ostateczności mogę Ci to podrzucić, ale najwcześniej w weekend... :/

Posted

W tej chwili w posłanku kudłacza, ale jeszcze ją na siusiu wyniosę. Ona najchętniej by się alienowała i jak się uda, to czmycha na ganek do wózka mojego synka :( Ale jej nie pozwalam:p

Posted

Powoli idzie ku lepszemu :) Jak Pchła jest sama w pokoju lub w ogrodzie z moim kudłaczem, to dokazuje jak szczeniak. Jak pojawiam się ja, to przygasa,ale nieśmiało merda ogonkiem. Chodzi za mną ukratkiem, dziś podeszła jak głaskałam mojego Kiki i też się nadstawiła. Teraz najważniejsze to, żeby nabrała zaufania do ludzi no i ciałka, bo strasznie chuda jest :(

Posted

Podobno byla jeszcze chudsza!

Dziewczyna sie przekonuje do czlowieka, super! bedzie dobrze, Pchelka zasluguje na milosc ;)
a jak sobie radzi na smyczy? wie co to?

a zdjecia jakies beda? :P (ja Klementynke wstawie wieczorem :) )

Posted

Jak jej przypnę to chodzi na zgiętych łapach. Na razie biega tylko w ogrodzie.Ja się zastanawiam,czy jej jakiś badań niezrobić, że ona taka chuda...

Posted

Jak jej przypnę to chodzi na zgiętych łapach. Na razie biega tylko w ogrodzie.Ja się zastanawiam,czy jej jakiś badań niezrobić, że ona taka chuda...

Ja myślę, że nie, tylko odrobaczyć porządnie i mądrze karmić i panna będzie jak nowa :-)

Posted

Daj to co masz.
Drontal jest chyba slabszy niz aniprazol, ale aniprazol to na tasiemce, glisty i takie tam bo mocny jest.

Daj Drontal...moze 3 razy pod rzad? Jak myslicie?

(ja Klementynce mam zasadzic aniprazol jeszcze jutro, a bylo lacznie 3 razy)