mshume Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pchełka to malutka , 4 kg sunia. Jest nieśmiałą, grzeczną psinką. W przytulisku oszczeniła się,jej dzieci mają już domki. Na zdjęciach widać, jak drobniutka, przy swoich dzieciach, jest Pchła. Sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczywiona. Będzie u mnie na bezpłatnym DT od 18.04.:lol: Potem więc wpiszę więcej informacji o malutkiej. Będziemy prosić o ogłoszenia i szukanie domku dla mikruski :p TEKST DO OGŁOSZEŃ: [FONT=Verdana]PCHEŁKA – cudna biszkoptowa minisunia, mix ratlerek / pinczerek i chihuaha :) ma najwyżej 2 lata, waży około 5 kg. Ma piękne biszkotopwe umaszczenie,cudowne ucholki i troszkęwysuniętą dolną szczękę :) Sunia ma bardzo łagodne i przyjazne usposobienie,ale po ciężkich przejściach jest nieśmiała.Po okazaniu jej uczucia, otwiera się na człowieka. Sunia jest cichutka i zachowuje czystość w domu.Pchełka boi się dużych psów, zaś z małymi świetnie się dogaduje. [/FONT] [FONT=Verdana]Maleńka wiele przeszła w swoim dotychczasowym życiu: kilka miesięcy błąkała się pod sklepem,trafiła do schroniska szczenna,gdzie była razem ze swoimi dziećmi, które mają już dom.Pchełka została samiutka, często jako najmniejsza w schronisku była niedopuszczana do miski.Maleńka to prawdziwy pieszczoch nakolankowy, który pragnie pokochać całym małym serduszkiem.Dla suni szukamy spokojnego, kochającego domku, chętnie z innym niewielkim pieskiem.Pchełka przebywa w domu zastępczym pod Warszawą.[/FONT] [FONT=Verdana]Sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona.Ma czip. [/FONT] [FONT=Verdana]KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: 607 182 400 begin_of_the_skype_highlighting 607 182 400 end_of_the_skype_highlighting[/FONT] [FONT=Verdana][email protected][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz wizyta przed i poadopcyjna.[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Zdjęcia z przytuliska: Oto Pchła, Pani na włościach DT ;) coś mowiłam jej o radarach ;) Jest mi zimno, nigdzie nie idę: O tak dzis spędzam pogodę barową: Quote
mshume Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Brak mi weny. Może córcia potem coś wymyśli ;) a jedna super opiekunka na Paluchu większość swoich podopiecznych nazywa Pipunia:p Quote
Madallena Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pchełka jest dobrze, szczególnie do ogłoszeń. Przyciągnęła naszą uwagę własnie swoim imieniem. Nazywaj ja Pipunia, pipka czy jak tam Ci sie podoba, ale uwazam, ze w ogloszeniach powinna zostac pchelka! Quote
mshume Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Z tą Pipunią to był żart ;) Pewnie zostanie Pchełka :) Quote
Madallena Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 a ja zapomnialam, wstawic emotki w poprzedniego posta i wyszedl bardzo grozny i powazny, a tak wcale nie mialo byc! :) Quote
Madallena Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Przestraszyłaś się :eviltong: łeeeeee! cienias :p:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
mshume Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Okrutna Kobieto, wyczułaś moją słabszą formę (w końcu na antybiotykach teraz jadę) i 'huzia na józia' ;) Quote
E-S Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Kuurcze, Pchełka to sobowtór naszej Fruzi lat 17 ... identyczna biszkoptowa malizna z białymi znaczeniami, tylko Fruzia ma cały nosek czarny. Znajdzie szybko domek, to super pieski takie małe biszkopciki :) Quote
nika28 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Pchełka jest super, spokojna, nie sprawia żadnych problemów, mam nadzieję że szybko znajdzie stały domek. Dzięki mshume że ją zabierasz :) Quote
Madallena Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Szybko? Ona znajdzie dom NATYCHMIST! Tylko pewnie mshume nie będzie chciala jej tak szybko oddac :D:D Quote
Paula03 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ona jest śliczna, jak pokażecie ją światu to ludzie będą się o nią bić :) Quote
mshume Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 taką mamy nadzieję :) Ale trochę ją u siebie popieleszę ;) Quote
Madallena Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 ale bedziemy marudzic! mniam :p i ile mikrosun przy okazji znajdzie domki :) Pchelka sciagnie potencjalnych zainteresowanych :) Quote
mshume Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Zrobimy jej sesję wśród kwitnących hiacyntow i magnolii i ubierzemy w różowe skrzydełka, a co ;) Quote
Madallena Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 o pieknie! ale zamiast rozowych skrzydelek wolalabym tone poscieli i dziecko obok :p Quote
mshume Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Będzie i to :) Plus filmy w HD, bo mi siostra kamere uzyczy. Quote
Madallena Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 e tam, w jakim HD. Wstawiaj tu, na dogomanie :D:D Quote
nika28 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jak będą dzwonić domki o Pchełkę, to polecaj mshume Renię - ona jest z tego samego przytuliska, takiej samej wielkości, tylko trochę ciemniejsza, też bardzo sympatyczna i miła sunia. A ja wygrzebałam dwa zdjęcia Pchełki : Quote
mshume Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Dziekuję za fotki. Wrzuc tu fotki Reni, jak masz. :) Quote
nika28 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 mshume napisał(a):Wrzuc tu fotki Reni, jak masz. :) Reni mam jedną fotkę, jutro postaram się zrobić więcej :) Quote
mshume Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Maddalena bedzie tam jutro, to porobi foty.A co to kudłate za Renią leży?A co wiesz o Melbie i Megi. Mozebys im wątki pozakładała, takie ładne suńki. Quote
nika28 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 mshume napisał(a):A co to kudłate za Renią leży?A co wiesz o Melbie i Megi. Mozebys im wątki pozakładała, takie ładne suńki. To kudłate co leży za Renią to Lord oddany przez właścicielkę do przytuliska... Melba jest super, bardzo towarzyska, najmilsza sunia w przytulisku, cały czas chciałaby się głaskać i głaskać. Megi jest mniej towarzyska, bo jest trochę nieufna do obcych, przynajmniej do mnie nie chciała podejść, ale też jest bardzo piękna i fajna. Mają ogłoszenia, ale zero odzewu. Wątki pozakładam może później, zobaczymy. Quote
Recommended Posts