Basia1968 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Sunia Ora - ze względu na chorobę Pana rodzina chce ją oddać do schronu!!!Decyzja już zapadła!!!!! Pilnie proszę o pomoc!!!!! Jutro napiszę więcej informacji!!! Oto sunieczka: Jesli znacie ludzi od dalamtów prosze przeslijcie ten wątek. :-(:-( W razie czego, gdyby mnie nie było na dogo to mój nr 500 649 910 mail [email protected] nr gg 5506203 Quote
Sybel Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Skontaktuj się może z dr. Pacałowską z lecznicy Sfora - ona swego czasu ratowała kropki, może ma jakieś kontakty... Jak ja od niej brałam mojego Felicjana, miała między innymi głuchą młodą dalmatynkę, starą, ponad 12-letnią sukę oddaną przez człowieka, którego złapała bezdomność i chyba ze trzy wielkie dalmatyny też gdzieś w lecznicy. Ratowała też tego dalmatyńczyka, który jest na schronie schroniska, Lopeza. Lecznica dla Zwierząt "Sfora" Pacałowska Ewa 93-189 Łódź, ul. Przybyszewskiego 12 woj. łódzkie, powiat: Łódź TEL (42) 6831007 Quote
dalmibea Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Basia1968 chcialam przslac ci wiadomosc na PW ,ale masz zapchana skrzynke i nie dalo rady Quote
dalmibea Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Sunia moglaby juz jechac do nowego domku , gdyby aktualni opiekunowie wiedzieli co chca. Ja poruszylam niebo i ziemie , Dorota to samo zeby znalezsc dom dla suni ale co z tego jak jej opiekunowie sami nie wiedza co chca i narazie jest wszystko odwolane. Quote
Basia1968 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 o cholera jasna- ja nic nie wiedziałam. Bardzo to przykre, gdy inni wychodzą ze skóry żeby wszystko uzgodnić załatwić i nagle pstryk nie ma!! ale ja juz miałam kilka takich "cudów". Quote
Recommended Posts