Therion Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Kolejne biedy, przydali by się sponsorzy sterylizacji, ta z dredami to chyba ma coś z sznaucera lub pona . Quote
missieek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='missieek']Biala ma sie dobrze sprawy potoczyly sie tak jak podejrzewalam ze sie potocza zglosila sie osoba chetna na suczke dalam telefon do osoby u ktorej jest umowily sie nawet ze chetna osoba przyjedzie zobaczyc suczke na zywo ale w dzien spotkania dzwoni opiekunka przepraszajac ze nie da rady oddac suczki do tego corka zagrozila ze wyprowadzi sie z mieszkania jesli mama ja odda :diabloti: napewno w decyzji pomoglo to ze suczka jest juz po zabiegu bo maja juz nieduzego starszego samca jak widac znajdzie sie i miejsce dla suczki bedzie miala tam dobrze do tego juz sie tam zadomowila happy end historii bialej? Pani zainteresowanej polecilam inne suczki ale juz nie zadzwonila napewno znajdzie inna pocieche i bedzie o jedna bezdomna suke mniej :) jest problem ludzie potrafia byc debilami jak sasiedzi dowiedzieli sie ze kobieta przygarnela juz na dobre biala suke to napisali pismo do spoldzielni ze to jej wina ze pies samiec wystaje pod ich blokiem ze straszy ludzi, dzieci kobieta zalamana, nie chce problemow z sasiadami najsensowniej byloby ukmiescic gdzies samca tylko gdzie POMOCY! Quote
fizia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 dodałam Go tutaj http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Jak-zgłaszać-ONki-str.-1?p=14638754#post14638754 ale tak sobie myślę o tej suni, przecież spółdzielnia nei może zmusić właściciela do oddania jego własnego psa Quote
Therion Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ostatnio czytałem regulaminy spółdzielni , nie ma nikt takiego prawa ,zeby zakazac komuś possiadania 2 psów,jesli odpowiednio sie nimi zajmuje.Mam nadzieje ,ze z tego powodu nie odda suczki na ulicę.Ludziom zawsze coś przeszkadza,ale nie mozna dać sie zaszczuc. Quote
j3nny Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='fizia']dodałam Go tutaj http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Jak-zgłaszać-ONki-str.-1?p=14638754#post14638754 ale tak sobie myślę o tej suni, przecież spółdzielnia nei może zmusić właściciela do oddania jego własnego psa tez mysle ze to niedorzeczne, jakies kompletne wariactwo Quote
missieek Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 skorzystam z tloku na watku i zaproponuje bazarek - decoupage >>watek Quote
missieek Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 podnosimy jeszcze kilka psow szuka domu Quote
missieek Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 dwie suczki ktore wkleilam czarna podpalana krotkowlosa i dlugowlosa sa zabezpieczone kobieta ktora mnie o nich poinformowala zostawi je u siebie dopilnuje kastracji suczek *** bezowa ze slawkowa zlapana dzis oczywiscie w ciazy jak zdaze to bedzie sterylka *** w Bukownie blaka sie nieduza suka, ma gdzies szczeniaki, nie wiem jeszcze gdzie *** w boleslawiu kolejna suka - szczena, 2 suczki, 2 chlopaki DT to marzenie suka blaka sie juz od jakiegos czasu, oczywiscie wczesniej nie dali znac pod ta prowizorka sa szczeniaki nie widac na fotce ale juz otwarly oczy Quote
missieek Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 suczka jasna suczka z bialym pies ciemny pies ciemny z bialym Quote
malawaszka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jejku skarbeczki :( na tej ziemi śpią? a jak pada to tam nie leje się woda? Quote
missieek Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 na ziemi spia sa prowizorycznie zadaszone jak leje bardzo to napewno maja mokro Quote
fizia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 O rany, niekończące się pasmo psich dramatów...:( Quote
Therion Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Podnosze pilnie potrzebny DT dla matki ze szczeniakami, ewentualnie hotel? ale to koszt 300 zł miesiecznie. Quote
missieek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 suczka bezowa jest od tygodnia u mnie zlapala ja jedna z karmicielek kotow suka trafila do mnie w zaawansowanej ciazy w zeszly piatek wstepnie termin kastracji udalo mi sie umowic na wtorek a suka w poniedzialek urodzila dwa martwe szczeniaki od razu dostala antybiotyk bo mogl to byc wynik zakazenia a moze wieku, a moze byl jeszcze inny powod odklejenia sie lozyska wstepnie umowiona jestem na kastracje za tydzien suczka okazala sie wielkim przytulakiem, lubi kontakt z ludzmi ladnie chodzi na smyczy, zalatwia sie na zewnatrz ale sa i wady pozostawiona sama szczeka i wyje potrafi otwierac drzwi przy pomocy klamki chetnie skorzysta z okna aby znalezc sie na zewnatrz jak jest sama mozliwe ze potrafi przeskakiwac przez siatke suczka moglaby zamieszkac w bloku z jakas starsza osoba ktora wiekszosc czasu jest w domu ale ciezko kogos takiego znalzc u mnie bedzie jeszcze ok 2-3 tygodnie Quote
malawaszka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 zapraszamy na bazarek dla missieekowych podopiecznych http://www.dogomania.pl/threads/187439 Quote
Recommended Posts