Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja, Wasz futerkowy Gaspar:eviltong:
Zimuję na kanapie:cool1:, ogon przypiekam przy kominku, boczki na ciepłej podłodze:diabloti:, łapki moczę w rosie, nos trzymam w kieszeni panci. Nieprawdą jest, że mi sie przytyło - to tylko futerko takie puszyste, jestem grzeczny wyjątkowo (a Mikołaj będzie? - to powiem wierszyk).
Zimy nie będzie bo nam się nie chce odsypywać śniegu - no to załatwione:multi:, czekamy na wiosnę:lol:, może byc lato.
o - komp chyba zdycha pa

Posted

Witam y Was kochani i ściskamy mocno:calus::p..
Mikołaj na pewno będzie Gasparku ...- czekamy na ten wierszyk zatem.. :evil_lol:.
Masz rację z tym odgarnianiem - ciężka robota ....
Wiosna już nie tak długo ,,nawet ... -wygrzewajcie się dalej , razem ze swoją kochaną panią i pilnujcie nawzajem - pa ,pa...:buzi::iloveyou:

Posted

Dobrze że jesteś Gasparku kochany:):)
Ciocia ma dzisiaj strasznego doła i wiadomości od Ciebie to jak zwykle balsam na duszę kochany psiaczku.
Zima niestety będzie więc musisz Panci pomagać w odśnieżaniu.
Nie wiem czy Mikołaj będzie , to zależy czy byłeś naprawdę grzeczny, ale pewnie byłeś.
Proszę wylizać ode mnie Pancię bardzo dokładnie:)

Posted

Dziekujemy Gasparkowi Slicznemyu za relacje. I tez mysle ze na zime futerko rosnie a nie tluszczyk. Wygrzewaj sie z Pancia kolo kominka , dawaj jej duzo caluskow i ucz sie tego wierszyka bo Mikolaj napewno przyjdzie do takiego grzecznego piesia jak Ty. :) :) :)

Posted

Ciocia Mysza, Ty wyłaź z tego doła, pójdziemy na pole będziemy myszy łapać i karmić burasy żeby na święta były tłuste (czy możliwe żeby były jeszcze bardziej tłuste niż teraz?):megagrin: :buzi:
Twój Gaspar

Posted

[quote name='danusial']Ciocia Mysza, Ty wyłaź z tego doła, pójdziemy na pole będziemy myszy łapać i karmić burasy żeby na święta były tłuste (czy możliwe żeby były jeszcze bardziej tłuste niż teraz?):megagrin: :buzi:
Twój Gaspar[/QUOTE]
Tak jest Gasparku kochany :loveu::loveu::loveu:
a to dla Ciebie na Mikołaja ( w tych pudełkach są świeżutkie burasy, bułeczki, psie ciasteczka i parówki)

[IMG]http://www.picturesanimations.com/c/christmas_present/39.gif[/IMG]

A tu masz jeszcze do kompletu koleżankę do przytulania [url]http://i39.tinypic.com/2zqeqyw.jpg[/url]

Posted

Gasparku, smyram Cię za uszkiem! I swoją panią mocno od nas przytul!!! (I koniecznie sprawdź czy Mikołaj o Twojej Pani pamiętał, a jakby zapomniał - to musisz coś skołować i podrzucić! Wiesz... Mikołaj jest stary i ma już sklerozę, trudno dużo wymagać od dziadka...)

Posted

Gasparku nie gniewaj się, ale ta dziewczynka jest dopiero panienką, śliczną i połamaną, zajrzyjcie proszę: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219082-Owczareczka-po-wypadku-z%C5%82amane-%C5%82apki-pomocy[/url]!!

Posted

A ja lubię koleżanki:p
Ale jak się pancia naczyta o tych psiakach to jakaś połamana do domu przychodzi:shake:
jeszcze mi tu psiniec założy!!! Tylko chyba żaden chory biedak nie wysiedzi w domku sam - no ze mną, ale bez dowozu do wujcia weta - mnie prawka nie dali, zresztą psiolimuzyna odjeżdża z pancią. A jeszcze mogę dostać Czikę na przechowanie - jak panciątko nie znajdzie futrolubnego domku - na dodatek w zestawie z 2 burasami (a jeden czarny buras). To dopiero będzie checa:diabloti:. My z Cziką jesteśmy dwa niespotykanie spokojne psy:lol::evil_lol:.
A jakiś wujcio obiecał aparacik pożyczyć - może z tego coś będzie?
U nas ślicznie tylko coś pod łapami robi chlap chlap:-o co to może być?
Wydrapałem dziurkę wścianie:chainsaw:, ale jeszcze burasów nie widać:ices_bla::laugh2_2:
To na razie

Posted

Gasparku to chlap chlap pod łapami to jest małe miki, gorsze jest to białe i zimne , które dopiero będzie (chociaż niektórzy je lubią, ale pewnie nie muszą wstawać bladym świtem i się odkopywać).
Panci nie daj za dużo czytać, Pancia ma dość innych zmartwień. Ta Czika z Burasami to na stałe Ci się szykuje czy tylko na przechowanie? Ty to pewnie zachwycony byłbyś (zwłaszcza burasami:cool3::cool3:), burasów nie wolno tykać:mad:.
Smakowały mikołajkowe prezenty?

Posted

Gasparku, dużą tą dziurkę wydrapałeś? Bo może jak się postarasz, to będzie Ci przez nią przychodziło jakieś śniadanko? Może warto próbować dalej? Co myślisz? :cool3:

Posted

Witam Cioteczki, na niedzielę słoneczko zamówiłem - będę za gwiazdę robił:cool1:

Teraz uwaga wkleję link (no - jak wyjdzie) jak nasza najmłodsza gwiazda rzuca facetami - jak się uda to pierwsze i ostatnie zdjęcie - to moje mniejsze panciątko
[URL]http://www.nadzagozdzonka.pl/wiadomoci/1/1253.html[/URL]

chyba wyszło, prawda że ślicznie? jest prawie tak śliczna jak ja:laola:
no ja na 4 łapach lepiej bym tańcował - ale mnie wzięli:shake:

może następnym razem?

prezenciki były pyszniaste - poproszę jeszcze, bom chudzina

Posted

Gasparku!!! Ależ TY masz prześliczną pańcinkę (czuję popłoch gramatyczny)... To ty się nie musisz niczego bać na ziemi, jak Twoja najmłodsza pani, potrafi tak chłopami rzucać!!! :)
A widzę, że ten Pan próbował się do Ciebie upodobnić, tylko nie wiedział, że na4 łapkach, to trzeba być do dołu łapkami...

[CENTER][IMG]http://www.nadzagozdzonka.pl/images/stories/341%20boogie%201.jpg[/IMG]

[B][IMG]http://www.nadzagozdzonka.pl/images/stories/342%20boogie%2014.jpg[/IMG][/B]

GRATULUJEMY!!!!
[/CENTER]

Posted

Wow :crazyeye::crazyeye:
Ale masz zdolną i ładną Pańcinkę ( i mocną w łapkach).
Lepiej jej nie podskakuj bo strach się bać:razz:
Zdjęcia Pańcinki piękne, ale Ty nam oczu nie zamydlaj, bo obiecałeś własne:cool3:
Uśmiechaj się do wujcia pięknie:)