danusial Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Wyję i wyję, a zdjęć nie widać! Musicie mi uwierzyć na jeden szczek, że jestem coraz śliczniejszy i coraz bardziej puszysty:eviltong: i jeszcze bardziej naj... Donosze uprzejmie, że kleszcze mi do tej pory nic nie zrobiły - to chyba juz nie zrobią, ale nie wiem czy mam się cieszyć:p. Pancio na razie skończył lekarstwa to teraz na mnie kolej:stop:. Ja się boję, ale jak będzie z głowy no to będzie z głowy. Chodzimy sobie na spacerki taaak daleko, ja to prawie wolno biegam, a czasem zupełnie wolno (jak sie jakaś smycz urwie:evil_lol:), ale zawsze przychodzę na zawołanie i po jakieś drobiazgi z kieszeni. Jedna buraskowa przyniosła nam nowe buraski (ona lubi je podrzucać panci na próg!!!) - jeszcze nie są zapchlone i jakieś takie małe - pancia prawie się cieszy - i chętnie je odda, ale tylko w kompletach po 2 i 3 i tylko do ogródka. Obiecała im ciacha u wujka weta i jakieś golenie brzuszków ale musi wziąć kredycik (no może ja coś załatwię u wujcia) bo taka duża torebka jedzonka - zupelnie jak moja - zaraz zostanie pożarta. Trochę tych burasów to musi zostać - żeby mi się nie nudziło, no i ktoś musi łapać małe zwierzątka. Jeden buras poszedł z nami daleko do lasu na spacer - latał po drzewach i darł burą mordę żeby też wejść na drzewo, ale nikt nie chciał ;). Wieczorem też chodzą z nami na spacerki - no ale przecież jakby jakiś wilk wyskoczył to ja obronię pancia i nie muszą się wysilać. Znalazłem sposób na to żeby mi nie zakladali namordnika jak przychodzą nowi goście:lol: - ja od razu lecę do takiego gościa i się psitulam żeby było wiadomo, że nogę odgryzę dopiero później:razz: - potem to juz mi się nie chce nic odgryzać i gość może wyjść na dwóch nogach. Jak zorganizuję jakieś zdjęcia - coś mi robili z panciem, ale zaginęły w akcji - to sobie popodziwiacie ślicznego Gasparka :fadein:. Liżę noski Wasz Gaspar (czy wujcio wet będzie miły i powie że mogę jeszcze trochę przytyć?) Quote
Ingrid44 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Gasparku , jestes CUDOWNY i jaki uprzejmy do gosci ! Ciesze sie ze chodzisz na dlugie spacerki i las podziwiasz. Moze jak bedziesz wiecej wyl i przytulal sie mocno do Panci (zeby jej futerko lepiej roslo) to zrobia Ci jakies zdjecia. Wszyscy wiemy jaki przystojniak z ciebie i wiadmo ze chcesz sie z nami z tym podzielic zebysmy oczy nacieszyli. Wieli Buziol w sam nos Gaparku. Quote
Mysza2 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Kochany przystojniaku :):):) Za słabo wyjesz;). Spróbuj może nocą to nie wytrzymają, zobaczysz.:evil_lol::evil_lol: Dobrze że pani się z buraskami wybiera na golenie brzuchów, bo potem burasów nie przybywa. A dla burasów też za mało domków. A burasy bez domku i bez człowieka tak samo biedne jak Gasparki są. Uśmiechaj się Gasparku do weta żeby z pańci skóry nie zdarł. No i nie wiem co wet powie czy jesteś za gruby czy nie bo za słabo wyjesz i zdjęć nie ma.:mad::mad: Wyliż panciostwo od ciotek z Dogo i bądź dalej takim grzecznym pycholem :loveu::loveu: Ściskam was bardzo mocno wszystkich (burasy też) :loveu::loveu::loveu: Quote
danusial Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Całuski, może uda się wkleic kilka zdjęć chyba sie nie uda :( to ja wysyłam do Cioteczki i niech wkleja i musi być komentarz: taka śliczna koszulka miała być dla mnie, ale się podzieliłem z panciem - a niech ma:multi: i ja tam jestem na spacerku z panciostwem - ładnie u nas prawda? :loveu: Quote
Bjuta Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Gasparku, wysyłaj do mnie, please!!! [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :) EDIT Widzę że się udaje! Brawo!! Można wklejać po 5 fot na post. Quote
danusial Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [IMG]http://i53.tinypic.com/2hxxdvp.jpg[/IMG] to pierwsze - się położyło, ale przekręcę Quote
Bjuta Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Jakie piękne!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
danusial Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 chyba sie uda!!! [IMG]http://i54.tinypic.com/286xpah.jpg[/IMG] tu my wszyscy razem [IMG]http://i53.tinypic.com/24gols3.jpg[/IMG] idziemy... [IMG]http://i51.tinypic.com/4l2k5g.jpg[/IMG] i dalej idziemy... [IMG]http://i51.tinypic.com/wta7gk.jpg[/IMG] ładnie u nas - prawda? [IMG]http://i52.tinypic.com/5phpaq.jpg[/IMG] a takiego mam Pancia - juz nie na boku:lol: Quote
_Goldenek2 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Serce się raduje, gdy patrzę na Waszą Rodzinę.... A Ty Gasparku bardzo tam pasujesz. I widzę, że dobrze ci ze wszystkimi. Może i niedowidzisz, ale widzę jak wpatrujesz się w swoich ludzi..... Pięknie jest u Was. Jestem naprawdę zbudowana :):):). Quote
Bjuta Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Coś wspaniałego! Udało się sfotografować miłość! :) :) :) Quote
danusial Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 a tu jeszcze dodatek [IMG]http://i53.tinypic.com/bgnqbs.jpg[/IMG] dla Cioci Myszy za kurs wklejania:) z tym niewidzeniem to ja przyznaję, że trochę udaję - tutaj przecież patrzę prosto w oczy, i muszę oficjalnie nie widzieć żeby mnie trzeba było wyprowadzać na spacerki daleko i żebym nie musial pożerać burasów i w ogóle :) bo przecież wiadomo, że najlepsze piesie są niewidome! Quote
Mysza2 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Uwierz mi Gaspaku, oczy mi się spociły jak na Was wszystkich patrzę, Gasparku i Gasparkowa rodzinko cudnie u Was, aż by się chciało stanąć tam obok Was. Takie zdjęcia i posty to zastrzyk energii dla nas wszystkich tutaj, nawet nie wiecie jaki :):):). Cuda się jednak zdarzają:):):) A zobacz jaką ty Pancię masz zdolną. Zdjęcia nam pięknie wstawiła. Dziękujemy!!!!! A ciocia Mysza bardzo dziękuje za ekstra prezent :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Gasparku jest SUPER PRZYSTOJNY . Ciesze sie ze podzielies sie ta czerwona koszulka z Panciem :) Masz wspaniala rodzinke i widac jak bardzo cie kochaja. Pozatym mieszkasz w pieknych okolicach. A tak po cichutku, miedzy nami ,to wiedzialam ze widzisz wszystko tylko tak udajesz dla dobra burasow i ptaszkow. Jak bys pokazal ze wszystko widzisz to moze kazali by co lowic jakies myszy albo jakies inne creatury a tak to masz swiety spojoj i mozesz lezec sobie na sloneczku.:) :) :) Quote
wenucja Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 zakochałam się po raz wtóry :) cudownie Gasparku ze masz takich fajnych Pańciów całuje w nochala i miziam za uchem :) Quote
_Goldenek2 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [INDENT]Proszę pomóżmy koosiek i Jej podopiecznym. Ona sama znajduje sposoby, aby zarobić na psiaki. Liczy się każda złotówka. Niech na razie chociaż ta młoda sunia ma szansę na dobry start [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-płot-potrzebne-deklaracje-albo-DT!?p=16915019#post16915019"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2072...9#post16915019[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
wapiszon Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Gasparku, a nie mógłbyś sklonować swoich Pańciów ?:loveu: Super trafiłeś, przeszedłeś wiele ale teraz masz życie jak w Madrycie :multi::multi::multi: Quote
Bjuta Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 16 stycznia, zwykłe życie Gasparka zmieniło się na życie w bajce! Przychodzę tu codziennie i się na te foty nie mogę napatrzeć! Quote
K&M Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Pamiętam kiedy pierwszy raz zobaczyłam Gasparka, marzyłam, żeby go zabrać ze sobą, dziś cieszę się, że tego nie zrobiłam bo jest w najlepszym miejscu na świecie!!!!! ma cudownych opiekunów i tak się cieszę, że jest szczęśliwy, bardzo, bardzo, bardzo.... Quote
Mysza2 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='Bjuta']16 stycznia, zwykłe życie Gasparka zmieniło się na życie w bajce! Przychodzę tu codziennie i się na te foty nie mogę napatrzeć![/QUOTE] to tak jak ja:):) Quote
Akrum Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ja pamiętam jak dostałam pw od Bjuty z prośbą o pomoc, weszłam od razu i tak jestem cały czas :) wtedy coś mnie tu od razu przygnało... wiedziałam,że muszę do Gasparka wejść na wątek, że trzeba psiakowi pomóc :) Więc teraz też dzień w dzień przychodzę, nawet jak nie ma nowych wpisów... przychodzę tylko po to, by nacieszyć oko zdjęciami zadowolonego, szczęśliwego psiaka :) Quote
danusial Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 :multi: Ja muszę tylko donieść uprzejmie, że mojego Pańciunia oglądali taką dużą maszyną od środka i cos tam dobrze wyszło, i pancia chce mi dać kości ze złota, ale ja wolę z cielaka:loveu:. :evil_lol: Przyznaję się że skrzywdziłem jeża wczoraj na spacerze:roll:, ale on chodził po mojej drodze, ale jak będą kurki to ja tylko jaja będę jadł - kurek nie:shake:. A mojego Pancia nie da się sklonować bo on i tak wyjdzie jeden na świecie - najlepszy - i najlepiej drapie po brzusiu:buzi: (a jak nikt nie widzi to daje zagłodzonemu piesiowi bułeczki:eviltong:). No to pa Wasz Gaspar Złoty Quote
_Goldenek2 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Cieszymy się Gasparku razem z Tobą z dobrych wyników Pańcia :). Nic dziwnego, że Twoja Pani też szczęśliwa :). A jak Pańciostwo szczęśliwi to i Tobie bedzie super... Quote
Mysza2 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Witaj Gasparku, cieszę się razem z Tobą i Pańciostwem z wyników badania:):) Tak trzymajcie:):). Wyliż Pancia od twoich ciotek :loveu::loveu: Od jeży wara :mad: rozbójniku, nie wiesz po co jeże mają kolce? Jajek i bułeczek nie wcinaj za dużo przystojniaku bo linię stracisz :p Quote
Recommended Posts