Bjuta Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Oj jakie śliczności ogłoszenia!!! :loveu: Quote
Bjuta Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Dziękujemy za wpłaty Wuni, Funi i Mikoadzie! :loveu: Quote
Bjuta Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Dziś przyszło 150 od pani B :loveu: Wysłałam na hotelik 350 - a nasz krezus ma na koncie plus i to plus 557. :crazyeye::lol: Quote
wenucja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='_Goldenek2']Ma kasę, ale nie ma domku :([/QUOTE] ale ma nas dogomaniaków którzy nie damy mu zginąć i przytulny hotelik też ma :) a domcio się znajdzie, najwazniejsze ze misiul jest bezpieczny :):) Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Co prawda to prawda, ale bardzo bym chciała aby ktoś Gasparka pokochał i aby psina miała swego człowieka na własność :) Quote
wenucja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 odwiedziłaby go jakaś ciotka i relacje i zdjęcia powklejała bo u gasparka cos pustki straszne ostatnio Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15471719#post15471719[/URL] Proszę o wsparcie dla Bruna .... Tak mało już brakuje .... Quote
Bjuta Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='wenucja']odwiedziłaby go jakaś ciotka i relacje i zdjęcia powklejała bo u gasparka cos pustki straszne ostatnio[/QUOTE] Za tydzień Monika z Katowic wybiera się w odwiedziny do Topika - to myślę, że nam Gaspara obfoci ;) Quote
wenucja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 to juz sie doczekac nie moge :) doszly pieniazki ode mnie? Quote
Ingrid44 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dobrze ze chociaz Gasparek nie ma problemow finansowych. Gdzie sopjrzec to deklaracje sie wykruszja i cioteczki musza sie niezle nagimnastykowac zeby oplacic Hotelik. Quote
bela51 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Moja wrzesniowa deklaracja nabrała poślizgu:oops:. Wpłace za kilka dni.:oops: Quote
wenucja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='Ingrid44']Dobrze ze chociaz Gasparek nie ma problemow finansowych. Gdzie sopjrzec to deklaracje sie wykruszja i cioteczki musza sie niezle nagimnastykowac zeby oplacic Hotelik.[/QUOTE] bo jak tu nie kochac takiego gasparzatka ;) przecie to jest pies na baby ;) Quote
Mysia_ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Bjuta']Za tydzień Monika z Katowic wybiera się w odwiedziny do Topika - to myślę, że nam Gaspara obfoci ;)[/QUOTE] ooo... super :) będzie trzeba trzymać kciuki za cioteczkę, bo wiadomo, że zrobienie Gasparowi fotek nie jest takie proste ;) Quote
Akrum Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 nikt z ogłoszeń nie dzwonił do hoteliku ani do Ciebie Bjutka?? Quote
Bjuta Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Echo niestety... Ale dzięki ogłoszeniom Gaspara - mamy 3 cudowne psie anioły, bez nich byłoby ciężko Gaspara w hotelu utrzymać - a tak jest to jedyny mój wątek księgowy na który wchodzę bez stresu. Quote
aanka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wtym tyg. wpłace za wrzesień dekl. :roll:.........Całusy Gaspar:calus:................ Quote
Mysia_ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Bjuta']Echo niestety... Ale dzięki ogłoszeniom Gaspara - mamy 3 cudowne psie anioły, bez nich byłoby ciężko Gaspara w hotelu utrzymać - a tak jest to jedyny mój wątek księgowy na który wchodzę bez stresu.[/QUOTE] to prawda na tym wątku jest na szczęście spokojnie i bezstresowo jeśli o finanse chodzi :) Dziękujemy bardzo wszystkim Aniołom naszego Gasparka :) Quote
Havanka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 W rozliczeniach deklaracji jednorazowych brakuje mojej jednej wpłaty; deklarowałam po 15 zł przez trzy miesiące. Nie chciałabym być postrzegana jako osoba, która nie wywiązuje się z obietnic. I wplata - 18.04 II wpłata - 3.05 III wpłata - 2.06 Quote
Bjuta Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Havanko - są wszystkie wpłaty tylko - właśnie widzę, że mam straszny bajzel - dwie wpłaty kwietniowa i majowa są zaksięgowane do "Doraźnych wpływów", niestety majowa jest dodatkowo zaksięgowana na maj a czerwcowa na czerwiec (z datą 4.VI) bo wtedy do mnie wpłynęła - bardzo Cię przepraszam!! i jutro poprawię - (bo dziś mam nockę w pracy, a tu mam tylko starego explorera, który mi nie pozwala edytować postów.) No i muszę poprawić w tym nawiasie, gdzie wypisuję same miesiące. Przepraszam raz jeszcze - wpisuję w telefon, żeby jutro rano poprawić... [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_redface.gif[/IMG] Quote
Akrum Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Gasparku, jak zaczarować te twoje ogłoszenia,żebyś w końcu domek nowy znalazł,co? Quote
Bjuta Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Havanko - poprawiłam Dziękujemy też pięknie za wpłaty październkowe - Wenucji i pani Agnieszce, oraz za listopadową od Wikarka :loveu: Quote
Havanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Bjuta'][B]Havanko - poprawiłam[/B] Dziękujemy też pięknie za wpłaty październkowe - Wenucji i pani Agnieszce, oraz za listopadową od Wikarka :loveu:[/QUOTE] Dziękuję Bjutko. Quote
_Goldenek2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Gasparku wybacz, ale Ty na razie już bezpieczny jesteś, a Twój kolega nie. Proszę 10 osób o 5 zł miesiecznie dla Bruna [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15489457#post15489457"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1832...7#post15489457[/COLOR][/URL] Quote
rencia42 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Wczoraj poszła wplata październikowa dla Gaspara. Quote
Recommended Posts