Mysza2 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='beataczl']na przygarne psa jest nowy watek -przygarne onka[/QUOTE] Ten pies ma być młody i w budzie na zewnątrz:( Quote
Akrum Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Gasparku, jak zwykle przychodzę do ciebie kochany z rana i zabieram cię na spacerek :) musisz poznawać nowe tereny, uważnie i wolno będziemy sobie spacerować, żebyś się nie potknął o nic ;) ciotki, jak myślicie, chyba czas porobić Gasparkowi nowe ogłoszenia, co nie?? w końcu najwyższy czas żeby Gasparek do swojego domku poszedł. A może któraś z cioteczek jest chętna na wykupienie jakiegoś pakieciku dla naszego Gasparka?? tyle nowych zdjęć mamy, informacji już też nowych sporo - znamy jego reakcje, zachowanie, jaki jest w stosunku do ludzi i innych psów... Bo Ci Państwo co na początku byli nim zainteresowani, to chyba jednak się nie zdecydują skoro nie ma poprawy po kropelkach, prawda?? Quote
Bjuta Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Poczekajmy jeszcze, wybierają się do niego w odwiedziny po 20-tym czerwca. ;) Też myślę, że nie da rady zrobić z Gaspara psa podróżnika, ale jakoś tak wydaje mi się, że byłoby elegancko się wstrzymać do początku lipca. :roll: Quote
halbina Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 elegancko może i tak, ale państwo muszą zrozumieć, że to nie przeciw nim, to dla dobra psa... przelałam grosiki za hotel... Quote
Bjuta Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Ale oni nie mają nic przeciwko - to mnie się wydaje że możemy poczekać... W niedzielę wznowię allegro. Inne ogłoszenia i tak wiszą gdzieś w przestrzeni cybernetycznej... Quote
Mysza2 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Zaglądamy do naszego ślepaczka. Myzianko na dobranoc Quote
Akrum Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Gasparku i ja przychodzę do ciebie w odwiedziny i niestety zostawię u ciebie off: Dosia-Szkielecik, pilnie musi być wyciągnięta ze schrony, ona jest wycofana, zestresowana, zdziczałą i przeraźliwie chuda... miała badania robione, jest zdrowa, je dużo i mimo to jest szkielecikiem... ma już zapewnione miejsce w dt, gdzie będzie miała kontakt non stop z człowiekiem, ale brakuje nam kasy... tu jest wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!-Potrzebne-DEKLARACJ%C4%98-brakuje-210z%C5%82[/url]! może mogłabyś/mógłbyś pomóc, mile widziane deklaracje jednorazowe i miesięczne oraz obecność na wątku. Pomożemy nie tylko Dosi, ale również osobie, która zgodziła się przygarnąć pod swój dach i dać dt psiakowi :) Quote
Bjuta Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Już tam zajrzałam. A Gaspar dziękuje Mikoadzie :loveu: i Halbinie :loveu: (za wpłatę na 3 miesiące) - szczegóły w pierwszym poście. Quote
halbina Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 nie ma za co, wpłacilam już, żeby w ferworze wakacyjnym nie zapomnieć... ale widzę, że Bjuta jakoś tak pesymistycznie zakłada, że Gaspar do lutego w hoteliku będzie... Quote
Akrum Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [quote name='Bjuta']Już tam zajrzałam.[/QUOTE] dzięki wielkie :) musi się tam coś ruszyć, tym bardziej że miejsce w fajnym dt czeka :) Quote
Bjuta Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Kochani, czy kojarzycie takie osoby: 25 - Agata22 10 - KarolinaM Bo chyba nie wpłaciły ani jednej deklaracji (jest co prawda jedna wpłata bez nicku - więc kto wie) a Agata22 nie odpisuje na PW (ma tylko 3 wejścia na dogo), wysłałam do niej maila, a KarolinaM jest chyba z NK. Ta niezidentyfikowana nickiem wpłata to ta: 20 - Kinga z Warszawy (19.IV) Quote
Bjuta Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 O znalazłam - czyli Kinga to ta Kinga, a Karolina M jednak nie z NK tylko z Facebooka. Go-ju, czy mogłabyś jakoś dotrzeć do Karoliny M i ją zapytać, czy podtrzymuje deklarację? [quote name='go-ja']Na facebooku Karolina M. zadeklarowała 10 zł - stała. I jeszcze Kinga H-M. prosi o nr konta, pewnie chce wpłacić coś jednorazowo. Trzymaj się Gasp! :)[/QUOTE] Quote
aanka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Gasparusiu , siwy pysiu :p, całusy o de mnie.... Quote
go-ja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='Bjuta']O znalazłam - czyli Kinga to ta Kinga, a Karolina M jednak nie z NK tylko z Facebooka. Go-ju, czy mogłabyś jakoś dotrzeć do Karoliny M i ją zapytać, czy podtrzymuje deklarację?[/QUOTE] Jasne zaraz napiszę do Karoliny! A poprzednia wpłynęła? Karolina napisała w wątku na FB, że przelew od niej wyszedł. Quote
Mysia_ Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 mam nadzieje, że się jednak wszystko wyjasni... Ostatnio gdzie nie zajżę to brakuje wpłat :-( Quote
go-ja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='go-ja']Jasne zaraz napiszę do Karoliny! A poprzednia wpłynęła? Karolina napisała w wątku na FB, że przelew od niej wyszedł.[/QUOTE] Bjuto - KarolinaM odpowiedziała mi, że 19 maja wpłaciła z góry za 3 m-ce. Mogę Ci podać jej nazwisko na priv. Sprawdź proszę. Jest z FB, więc pewnie nie wpisała w tytule nicku i info ze to stała deklaracja. Nie wiem dokładnie. Sprawdź, proszę i daj znak. Na pewno o wyprostujemy :) Quote
Bjuta Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Już napisałam do Kmurdz - jeżeli ona jest tajemniczą Karoliną M z facebooku - to wszystko będzie się zgadzać! :loveu: Bo od niej mam wpłatę 19 maja na 3 miesiące i inicjały pasują! ;) Quote
Bjuta Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Już się wyjaśniło! :lol: Dzięki temu niepłacąca KarolinaM zamieniła się w kmurdz, która przelała już Gasparowy czynsz do sierpnia! :evil_lol: :lol::lol::loveu: Zatem - z wyjątkiem Agaty 22 wszyscy przelali za więcej czy mniej miesięcy... ;) Quote
Ingrid44 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Dobranoc Gasparku. Nawet nie wiesz jak ciotki dbaja o Ciebie :) :) :) Quote
Akrum Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Gasparku, jak ty masz teraz dobrze :) ale i tak mimo wszystko chciałabym, żebyś poszedł już do swojego domku... Quote
_Goldenek2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Mam też nadzieję Gasparku, że doczekasz prawdziwego domu... Quote
Mysza2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Pokazujemy się Śliczny Gasparku, może ktoś nas wypatrzy, jakiś dobry ludź:) Quote
Recommended Posts