martaipieski Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3c2c18363ea6c05c.html"][IMG]http://images37.fotosik.pl/300/3c2c18363ea6c05cmed.jpg[/IMG][/URL] ależ ona jest cudowna!!!!przepiekna!!!!!! dopiero dzis trafiłam na watek i zapoznaje sie z jej historia. Jak sunia czuje sie na dzień dzisiejszy??? u mnie strasznie cieniutko z kasą sama jej potzebuje, ale jak tylko bede mogła wpłacic na Sasze jakis grosik to to zrobie, puki co moge rozsyłać watek,zagladać i podnosic. Quote
brzośka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 tak to już jest na wątku Saszki, że niewiele się pisze suczka jest u Kikou i tam już pewnie spędzi swoje latka, więc jej nie ogłaszamy jak topnieją finanse, to się robi bazarek i jakoś to się tak kręci :) Quote
Kocurek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Ale ja na dobranoc wymiziam mocno Saszenke:)Tak wirtualnie bo inaczej nie mam jak niestety... Quote
jaanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Właśnie przeczytałam cały wątek . Podarowałyście Saszce ponad rok szczęśliwego życia . To piękna sunia i taka mądra . Quote
martaipieski Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 zakochałam sie w tej sunia!!!cudna jest!!dzięki Wam na ostatnie latka zazna szczęścia i miłośći!! Quote
fiorsteinbock Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Witam Nowe Wspaniałe Duszyczki :) Tak jak napisała Brzośka, Saszka przebywa dożywotniu u Kikou a my staramy się "utrzymywac" finanse na poziomie dodatnim ;) I dzieki wspaniałym ludziom, Saszka ma szanse ostatni dni spędzic u boku czlowieka, kochana i rozpieszczana. Zapłaciłam za kolejny miesiac hotelowania. Doszła rownież wpłata od P.B. - 100zł na leczenie Saszki!!! Bardzo, bardzo serdeczne dziękujemy! Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Dostalismy kolejna wpłate od Cioteczki Wikarek :) Serdecznie podziekowania. Quote
martaipieski Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Możenie będe deklarowała stałej deklaracji bo czasem moge zapomnieć że to juz miesiąc minął ale postaram sie wpłacic co jakiś czas pare zł na Saszke :) prosze o numer konta Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 [quote name='martaipieski']Możenie będe deklarowała stałej deklaracji bo czasem moge zapomnieć że to juz miesiąc minął ale postaram sie wpłacic co jakiś czas pare zł na Saszke :) prosze o numer konta[/QUOTE] Dziekuje bardzo, Marta. Obecnosc na watku Saszki, wszelkie wsparcie finansowe i duchowe jest dla nas sygnałem, że los bezdommnej Saszy nie jest anonimowy i przegrany. Dlatego zagladajcie Cioteczki i chocby podrzucajcie watek :) Z dobrych wiadomosci: [I]tak Saszuńka dostała znowu 10 dni antybiotyku żeby przysuszyć guzka, w sumie już kończy, nie wygląda nasza dziewuszka na cierpiącą i je normalnie, teraz nawet sie ochłodziło to znowu wiecej sie rusza.... [/I]Cieszmy sie, Kochane!!! Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Marta, czy towarzystwo z avatarka to całe Twoje? :cool3: Quote
martaipieski Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Marta, czy towarzystwo z avatarka to całe Twoje? :cool3:[/QUOTE] tak całe towarzystwo moje,są na zdjęciu ala kaukazka Bera adoptowana ze schroniska w ktorym miała być uśpiona z pwodu wieku, tak jak saszka maiła wiele zmian na ciele spędziła u nas 3,5roku szczęśliwej starosci obecnie zostały nam 3 sunie ze zdjecia wszytkie przygarniete wszytkie po przejściach:( mamy tez 2 przygarniete kotki i 2 kroliki znalezione w kuble na śmieci:( zaraz przelejemy jakiś grosik na sasze,chodz sama zbieram pieniążki na bidy w naszej okolicy lub sterylki wiejskich kotek,suczek to jakoś uzbieram grosik by wpłacić na Sasze,jak juz mowiłam przypadła mi do serca ta sunia Quote
martaipieski Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 przelaliśmy na Saszke 15zł, wiem ze to bardzo mało ale jak to mówia kazdy grosik sie liczy, jak tylko bedziemy mogli to cos jeszcze wpłacimy. Quote
K&M Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Cześć saszko- trzymam za ciebie kciuki kochana i mam nadzieję że będzie tylko dobrze, mój tymczasowy azorek też dostał wyrok, ale wczoraj byliśmy u weta, po operacji guzek zaczął się wchłaniać a piesiu chrapie mi właśnie na kolankach :) hop hop kochana, nasze serducha pykają do ciebie!!! Mua :* Quote
fiorsteinbock Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 [quote name='martaipieski']przelaliśmy na Saszke 15zł, wiem ze to bardzo mało ale jak to mówia kazdy grosik sie liczy, jak tylko bedziemy mogli to cos jeszcze wpłacimy.[/QUOTE] Zaksiegowane :) Marta, 15 zł to nie jest mało - sa one elementem wspaniałej ukladanki, nazywanej bezpieczeństwo i życie Saszki. Wielkie, wielkie dzieki! Cioteczki, przepraszam za spamowanie ale w Azylu jest inna ONka, mlodziutka - okrutnie potraktowana przez zycie, przez czlowieka... Prosze, zagladajcie do nas. Wasza obecnosc to nasz motor napedowy: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209727-Pchelka-owczarkowaty-szkielet-nawet-nie-prosi-o-litosc-nie-ma-si%C5%82y-zyc-i-chodzic-%28"]http://www.dogomania.pl/threads/209727-Pchelka-owczarkowaty-szkielet-nawet-nie-prosi-o-litosc-nie-ma-si%C5%82y-zyc-i-chodzic-%28[/URL] Quote
jaanka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Jaki macie pogląd na stosowanie mniej konwencjonalnych metod wspomagania Saszy ? One nie zawsze bywają kosztowne . Quote
brzośka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, przepraszam za spamowanie ale w Azylu jest inna ONka, mlodziutka - okrutnie potraktowana przez zycie, przez czlowieka... Prosze, zagladajcie do nas. Wasza obecnosc to nasz motor napedowy[/QUOTE] już pędzę :) [quote name='jaanka']Jaki macie pogląd na stosowanie mniej konwencjonalnych metod wspomagania Saszy ? One nie zawsze bywają kosztowne .[/QUOTE] ale o co chodzi?? cześć Saszeńko :loveu: Quote
jaanka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Masz rację :) , to pytanie nieco niekompletne . Chodziło mi o zdrowie Saszy , głównie oczywiście na zmiany nowotworowe . Nie mam w tej chwili gotowej odpowiedzi ale jeżeli byłybyście zainteresowane to można się dowiedzieć i coś wybrać . Quote
fiorsteinbock Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 [quote name='jaanka']Masz rację :) , to pytanie nieco niekompletne . Chodziło mi o zdrowie Saszy , głównie oczywiście na zmiany nowotworowe . Nie mam w tej chwili gotowej odpowiedzi ale jeżeli byłybyście zainteresowane to można się dowiedzieć i coś wybrać .[/QUOTE] Nadal nie wiem o jakie metody chodzi, ale kazda rada, pomoc jest mile widziana. Wszystko możemy przedyskutować na wątku i wspólnie wybrać najlepsze rozwiazanie. Saszka po przejsciu fali upałow znów odżyla, wysokie temperatury sa dla niej męczące. Wiek, choroba, grube futro... Antybiotyk już wybrała i guzek sie zasuszyl co wplynelo na apetyt Saszki, pozytywnie. Quote
Recommended Posts