Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3c2c18363ea6c05c.html"][IMG]http://images37.fotosik.pl/300/3c2c18363ea6c05cmed.jpg[/IMG][/URL]
ależ ona jest cudowna!!!!przepiekna!!!!!!
dopiero dzis trafiłam na watek i zapoznaje sie z jej historia. Jak sunia czuje sie na dzień dzisiejszy???
u mnie strasznie cieniutko z kasą sama jej potzebuje, ale jak tylko bede mogła wpłacic na Sasze jakis grosik to to zrobie, puki co moge rozsyłać watek,zagladać i podnosic.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak to już jest na wątku Saszki, że niewiele się pisze
suczka jest u Kikou i tam już pewnie spędzi swoje latka, więc jej nie ogłaszamy
jak topnieją finanse, to się robi bazarek i jakoś to się tak kręci :)

Posted

Witam Nowe Wspaniałe Duszyczki :)
Tak jak napisała Brzośka, Saszka przebywa dożywotniu u Kikou a my staramy się "utrzymywac" finanse na poziomie dodatnim ;) I dzieki wspaniałym ludziom, Saszka ma szanse ostatni dni spędzic u boku czlowieka, kochana i rozpieszczana.

Zapłaciłam za kolejny miesiac hotelowania.
Doszła rownież wpłata od P.B. - 100zł na leczenie Saszki!!! Bardzo, bardzo serdeczne dziękujemy!

Posted

[quote name='martaipieski']Możenie będe deklarowała stałej deklaracji bo czasem moge zapomnieć że to juz miesiąc minął ale postaram sie wpłacic co jakiś czas pare zł na Saszke :) prosze o numer konta[/QUOTE]
Dziekuje bardzo, Marta.
Obecnosc na watku Saszki, wszelkie wsparcie finansowe i duchowe jest dla nas sygnałem, że los bezdommnej Saszy nie jest anonimowy i przegrany.
Dlatego zagladajcie Cioteczki i chocby podrzucajcie watek :)

Z dobrych wiadomosci:
[I]tak Saszuńka dostała znowu 10 dni antybiotyku żeby przysuszyć guzka, w sumie już kończy, nie wygląda nasza dziewuszka na cierpiącą i je normalnie, teraz nawet sie ochłodziło to znowu wiecej sie rusza....

[/I]Cieszmy sie, Kochane!!!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Marta, czy towarzystwo z avatarka to całe Twoje? :cool3:[/QUOTE]
tak całe towarzystwo moje,są na zdjęciu ala kaukazka Bera adoptowana ze schroniska w ktorym miała być uśpiona z pwodu wieku, tak jak saszka maiła wiele zmian na ciele spędziła u nas 3,5roku szczęśliwej starosci obecnie zostały nam 3 sunie ze zdjecia wszytkie przygarniete wszytkie po przejściach:( mamy tez 2 przygarniete kotki i 2 kroliki znalezione w kuble na śmieci:( zaraz przelejemy jakiś grosik na sasze,chodz sama zbieram pieniążki na bidy w naszej okolicy lub sterylki wiejskich kotek,suczek to jakoś uzbieram grosik by wpłacić na Sasze,jak juz mowiłam przypadła mi do serca ta sunia

Posted

Cześć saszko- trzymam za ciebie kciuki kochana i mam nadzieję że będzie tylko dobrze, mój tymczasowy azorek też dostał wyrok, ale wczoraj byliśmy u weta, po operacji guzek zaczął się wchłaniać a piesiu chrapie mi właśnie na kolankach :) hop hop kochana, nasze serducha pykają do ciebie!!! Mua :*

Posted

[quote name='martaipieski']przelaliśmy na Saszke 15zł, wiem ze to bardzo mało ale jak to mówia kazdy grosik sie liczy, jak tylko bedziemy mogli to cos jeszcze wpłacimy.[/QUOTE]
Zaksiegowane :)
Marta, 15 zł to nie jest mało - sa one elementem wspaniałej ukladanki, nazywanej bezpieczeństwo i życie Saszki.
Wielkie, wielkie dzieki!

Cioteczki, przepraszam za spamowanie ale w Azylu jest inna ONka, mlodziutka - okrutnie potraktowana przez zycie, przez czlowieka...
Prosze, zagladajcie do nas. Wasza obecnosc to nasz motor napedowy:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/209727-Pchelka-owczarkowaty-szkielet-nawet-nie-prosi-o-litosc-nie-ma-si%C5%82y-zyc-i-chodzic-%28"]http://www.dogomania.pl/threads/209727-Pchelka-owczarkowaty-szkielet-nawet-nie-prosi-o-litosc-nie-ma-si%C5%82y-zyc-i-chodzic-%28[/URL]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, przepraszam za spamowanie ale w Azylu jest inna ONka, mlodziutka - okrutnie potraktowana przez zycie, przez czlowieka...
Prosze, zagladajcie do nas. Wasza obecnosc to nasz motor napedowy[/QUOTE]
już pędzę :)

[quote name='jaanka']Jaki macie pogląd na stosowanie mniej konwencjonalnych metod wspomagania Saszy ? One nie zawsze bywają kosztowne .[/QUOTE]
ale o co chodzi??

cześć Saszeńko :loveu:

Posted

Masz rację :) , to pytanie nieco niekompletne . Chodziło mi o zdrowie Saszy , głównie oczywiście na zmiany nowotworowe . Nie mam w tej chwili gotowej odpowiedzi ale jeżeli byłybyście zainteresowane to można się dowiedzieć i coś wybrać .

Posted

[quote name='jaanka']Masz rację :) , to pytanie nieco niekompletne . Chodziło mi o zdrowie Saszy , głównie oczywiście na zmiany nowotworowe . Nie mam w tej chwili gotowej odpowiedzi ale jeżeli byłybyście zainteresowane to można się dowiedzieć i coś wybrać .[/QUOTE]
Nadal nie wiem o jakie metody chodzi, ale kazda rada, pomoc jest mile widziana. Wszystko możemy przedyskutować na wątku i wspólnie wybrać najlepsze rozwiazanie.
Saszka po przejsciu fali upałow znów odżyla, wysokie temperatury sa dla niej męczące. Wiek, choroba, grube futro...
Antybiotyk już wybrała i guzek sie zasuszyl co wplynelo na apetyt Saszki, pozytywnie.