Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę podajcie nowy numer konta, chciałam wpłacić swoją deklarację za styczeń i luty. Trochę się spóźniłam ale mam nadzieję, że już będzie ok. Drapanka, głaskanka i wszystkiego dobrego dla Saszki. Ależ ona ma poczciwy pyszczek szkoda, że nie mogę jej pogłaskać.

Posted

[quote name='julka1']Proszę podajcie nowy numer konta, chciałam wpłacić swoją deklarację za styczeń i luty. Trochę się spóźniłam ale mam nadzieję, że już będzie ok. Drapanka, głaskanka i wszystkiego dobrego dla Saszki. Ależ ona ma poczciwy pyszczek szkoda, że nie mogę jej pogłaskać.[/QUOTE]
o qrcze, wyslalam wiadomosc o zmianie konta do odgomaniaczki "Julita", pomylilam chyba nicki - mam nadzieje, ze nie bedzie zła.
julka1 juz wysylam do Ciebie dane i ogromne dzieki za wsparcie!

Posted

Witajcie pieknie:);)

I Szaszkę witam:)

Tak będzie najlepiej żeby Szaszka została dożywotnio u Kikou,

Edytko dzięki za PW i nowy nr konta proszę:)

Postaram sie wspomagać wpłatami tak wspaniałą Sunię i mamę stada u Kikou;)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dzieki Wojtus za odpowiedz i obecnosc u Saszki.
Wpadajcie na watek i chociaz podnoscie, zbey nasza Dama nie odeszla w zapomnienie :)[/QUOTE]
I Szaszka i "mój" Anik to są Psiaki, które nie mają pełnych deklaracji, ale w hotelikach mają super
i tam pozostać muszą:)

Posted

Eh, zostalam bez netu - dopiero dzis wrocilam do swiata dogomanii :)
Dostałam wiadomosc od p.Jadwigi i jej córki, ktore wplacaja na Saszke miesieczna deklaracja. Panie podczytuja watek i dopinguja w tej ciezkiej walce nasza Dame :loveu: za co goraco dziekujemy i serdecznie pozdrawiamy.

Posted

[quote name='kamilawa']I ja organizuje bazarek, tym razem ogloszeniowy, takze cioteczki - bedziecie mi musialy pomoc rozreklamować :)[/QUOTE]
pomożemy :ylsuper:

A tak z innej beczki trochę - jeden z "moich" psiaków odszedł niedawno za Tęczowy Most :( dlatego od marca deklaruję po 10 zł. miesięcznie na Saszkę

Posted

[quote name='brzośka']Hej :)
dostałam wiadomość od Pana Bartosza:
"Jasne , numer konta zmienie :dotacje stałą miesięczną podtrzymuje"[/QUOTE]
Brzoska, podziekuj w naszym imieniu Panu Bartoszowi (heheh, pewnie i tak to uczynialas :)

Posted

[quote name='wikarek']Witam.mnie tez sie zwolniło 10 zł po Gasparku on już szczesliwy w nowym domku . prosze o nr konta[/QUOTE]
Dziekuje, ze pomyslales o Saszce i dla niej przekazujesz deklaracje. Jestem pelna optymizmu, poradzimy sobie z zobowiazaniami finansowymi :)
Wysylam PW