fiorsteinbock Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='margaret']zaglądam, a jak się Saszka miewa?[/QUOTE] Witaj Gosiu, milo dwie Gosie widziec. Saszka pewnie podobnie jak Lisio, slodko chrapia :) A my...tez do łozek marsz! Quote
julka1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Proszę podajcie nowy numer konta, chciałam wpłacić swoją deklarację za styczeń i luty. Trochę się spóźniłam ale mam nadzieję, że już będzie ok. Drapanka, głaskanka i wszystkiego dobrego dla Saszki. Ależ ona ma poczciwy pyszczek szkoda, że nie mogę jej pogłaskać. Quote
fiorsteinbock Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='julka1']Proszę podajcie nowy numer konta, chciałam wpłacić swoją deklarację za styczeń i luty. Trochę się spóźniłam ale mam nadzieję, że już będzie ok. Drapanka, głaskanka i wszystkiego dobrego dla Saszki. Ależ ona ma poczciwy pyszczek szkoda, że nie mogę jej pogłaskać.[/QUOTE] o qrcze, wyslalam wiadomosc o zmianie konta do odgomaniaczki "Julita", pomylilam chyba nicki - mam nadzieje, ze nie bedzie zła. julka1 juz wysylam do Ciebie dane i ogromne dzieki za wsparcie! Quote
fiorsteinbock Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Dzieki Wojtus za odpowiedz i obecnosc u Saszki. Wpadajcie na watek i chociaz podnoscie, zbey nasza Dama nie odeszla w zapomnienie :) Quote
wojtuś Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Witajcie pieknie:);) I Szaszkę witam:) Tak będzie najlepiej żeby Szaszka została dożywotnio u Kikou, Edytko dzięki za PW i nowy nr konta proszę:) Postaram sie wspomagać wpłatami tak wspaniałą Sunię i mamę stada u Kikou;) Quote
wojtuś Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Dzieki Wojtus za odpowiedz i obecnosc u Saszki. Wpadajcie na watek i chociaz podnoscie, zbey nasza Dama nie odeszla w zapomnienie :)[/QUOTE] I Szaszka i "mój" Anik to są Psiaki, które nie mają pełnych deklaracji, ale w hotelikach mają super i tam pozostać muszą:) Quote
sonek666 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Niestety stałej deklaracji nidyrydy , ale podaj na PW dane do wpłaty to wyślę Saszce 100zł :) Quote
fiorsteinbock Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='sonek666']Niestety stałej deklaracji nidyrydy , ale podaj na PW dane do wpłaty to wyślę Saszce 100zł :)[/QUOTE] Dzieki Cioteczko, wieczorem wysle PW. Bardzo oryginalne: nidyrydy :) Quote
fiorsteinbock Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Eh, zostalam bez netu - dopiero dzis wrocilam do swiata dogomanii :) Dostałam wiadomosc od p.Jadwigi i jej córki, ktore wplacaja na Saszke miesieczna deklaracja. Panie podczytuja watek i dopinguja w tej ciezkiej walce nasza Dame :loveu: za co goraco dziekujemy i serdecznie pozdrawiamy. Quote
margaret Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 jak to dobrze że są na tym świecie Prawdziwi Ludzie:) głaski dla Saszki Quote
sonek666 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Właśnie wysłałam Saszce manejki - będą jutro :) Quote
Inka Betinka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 witam,daaawno mnie nie bylo.z tego co czytam jest nowy numer konta?czy moge go dostac?chce cos tam podeslac Saszce;-),dzieki Quote
fiorsteinbock Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Inka Betinka']witam,daaawno mnie nie bylo.z tego co czytam jest nowy numer konta?czy moge go dostac?chce cos tam podeslac Saszce;-),dzieki[/QUOTE] Juz wysylam i dziekuje za wsparcie :) Quote
fiorsteinbock Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='sonek666']Właśnie wysłałam Saszce manejki - będą jutro :)[/QUOTE] Sa dzisiaj!!! qrcze ogromniaste podziekowania, lece uzupelnic rozliczenie. Wpłynelo 100zł od cioteczki sonek666 :loveu: Quote
sonek666 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A no to very good :) Nie myślałam , że w niedziele też przeleje się :) Quote
brzośka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Hej :) dostałam wiadomość od Pana Bartosza: "Jasne , numer konta zmienie :dotacje stałą miesięczną podtrzymuje" Quote
kamilawa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 I ja organizuje bazarek, tym razem ogloszeniowy, takze cioteczki - bedziecie mi musialy pomoc rozreklamować :) Quote
brzośka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='kamilawa']I ja organizuje bazarek, tym razem ogloszeniowy, takze cioteczki - bedziecie mi musialy pomoc rozreklamować :)[/QUOTE] pomożemy :ylsuper: A tak z innej beczki trochę - jeden z "moich" psiaków odszedł niedawno za Tęczowy Most :( dlatego od marca deklaruję po 10 zł. miesięcznie na Saszkę Quote
wikarek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Witam.mnie tez sie zwolniło 10 zł po Gasparku on już szczesliwy w nowym domku . prosze o nr konta Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='brzośka']Hej :) dostałam wiadomość od Pana Bartosza: "Jasne , numer konta zmienie :dotacje stałą miesięczną podtrzymuje"[/QUOTE] Brzoska, podziekuj w naszym imieniu Panu Bartoszowi (heheh, pewnie i tak to uczynialas :) Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='wikarek']Witam.mnie tez sie zwolniło 10 zł po Gasparku on już szczesliwy w nowym domku . prosze o nr konta[/QUOTE] Dziekuje, ze pomyslales o Saszce i dla niej przekazujesz deklaracje. Jestem pelna optymizmu, poradzimy sobie z zobowiazaniami finansowymi :) Wysylam PW Quote
Recommended Posts