agnieszka32 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To nieprawdopodobne!!! Jak to możliwe, że pies, który w DT nie chciał NIC jeść ani pić, u mariamc zjada z apetytem całą michę jedzonka??? Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='agnieszka32']To nieprawdopodobne!!! Jak to możliwe, że pies, który w DT nie chciał NIC jeść ani pić, u mariamc zjada z apetytem całą michę jedzonka???[/QUOTE] ja wiem ...ja ... trzeba po prostu DAĆ PSU to jedzenie i wtedy będzie jadł .....:roll: Quote
szczecinianka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ten pies jest tak niewiarygodnie ujmujący, że jestem przekonana, ze pomimo swojego wieku, przy naszych wspólnych staraniach znajdzie dom. :loveu: Oprócz jednorazowej wpłaty 50zł w tym miesiącu, od przyszłego deklaruję stałe 20zł na utrzymanie Halo. Niewiele, ale tylko na tyle mogę sobie pozwolić. :roll: Quote
ania z poznania Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='ageralion']Nie moge patrzec na te zdjecia, bo mi sie ryczec che. Kazda kosteczke mozna mu policzyc... mam ochote przejechac sie do pewnych pan :mad:[/QUOTE] Ageralion, popatrz na te zdjęcia- Halo się już uśmiecha na nich!!! U Danusi to chwila-błysk i już będziemy płakać, że za gruby, zaraz będzie krzyk: "Danusiu, nie karm go więcej" :evil_lol:! Quote
agnieszka32 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='szczecinianka']Ten pies jest tak niewiarygodnie ujmujący, że jestem przekonana, ze pomimo swojego wieku, przy naszych wspólnych staraniach znajdzie dom. :loveu: Oprócz jednorazowej wpłaty 50zł w tym miesiącu, od przyszłego deklaruję stałe 20zł na utrzymanie Halo. Niewiele, ale tylko na tyle mogę sobie pozwolić. :roll:[/QUOTE] Dziękujemy ogromnie!!!! Quote
ageralion Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='szczecinianka']Ten pies jest tak niewiarygodnie ujmujący, że jestem przekonana, ze pomimo swojego wieku, przy naszych wspólnych staraniach znajdzie dom. :loveu: Oprócz jednorazowej wpłaty 50zł w tym miesiącu, od przyszłego deklaruję stałe 20zł na utrzymanie Halo. Niewiele, ale tylko na tyle mogę sobie pozwolić. :roll:[/QUOTE] Dziekujemy :Rose: [quote name='ania z poznania']Ageralion, popatrz na te zdjęcia- Halo się już uśmiecha na nich!!! U Danusi to chwila-błysk i już będziemy płakać, że za gruby, zaraz będzie krzyk: "Danusiu, nie karm go więcej" :evil_lol:![/QUOTE] Heheheh no tak, talent Danusi do dbania o psy jest slynny na caly kraj :evil_lol: Nasza kruszynka za kilka dni wroci do normy :cool3: a lalunie sa juz na CZK, dzieki magdola :p Quote
magdola Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='ageralion'] a lalunie sa juz na CZK, dzieki magdola :p[/QUOTE] nie mozna inaczej ...@#$&^%*$#@!!!!!! Quote
agnieszka32 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nadal ogromnie prosimy o pomoc dla Halo - na razie mamy jedynie dwie deklaracje stałe [B]Deklaracje stale:[/B] baster&lusi - 20 zł szczecinianka - 20 zł RAZEM [B]40 zł[/B] [B]Deklaracje jednorazowe[/B]: andzia69 - 200 zł szczecinianka - 50 zł chita - 20 zł bebcik - nie wiem jaka kwota Magdola - nie wiem jaka kwota RAZEM 270 zł Quote
agnieszka32 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='agaga21']aguś, na niebieskim ktoś deklarował?[/QUOTE] Zupełnie nikt - tam cisza jak makiem zasiał. Mam wrażenie, że piszę sama do siebie... Quote
agaga21 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='agnieszka32']Zupełnie nikt - tam cisza jak makiem zasiał. Mam wrażenie, że piszę sama do siebie...[/QUOTE] to bardzo przykre...ty tak wiele razy pomagałaś finansowo, wręcz życie ratowałaś swoimi deklaracjami, nie małymi, często bardzo dużymi nawet, ratowałaś psiaki z opresji, kupowałaś wyprawki...a teraz, gdy ty prosisz o pomoc (chyba po raz pierwszy!) nastaje cisza w temacie...strasznie to przykre Quote
magdola Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='agnieszka32']Nadal ogromnie prosimy o pomoc dla Halo - na razie mamy jedynie dwie deklaracje stałe [B]Deklaracje stale:[/B] baster&lusi - 20 zł szczecinianka - 20 zł RAZEM [B]40 zł[/B] [B]Deklaracje jednorazowe[/B]: andzia69 - 200 zł szczecinianka - 50 zł chita - 20 zł bebcik - nie wiem jaka kwota Magdola - nie wiem jaka kwota RAZEM 270 zł[/QUOTE] moge sie okreslic za tydzien? bo w pt pierwsza wyplata mojego TZa........ Quote
andzia69 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 jakby Drops znalazł wreszcie dom to mogłabym przenieśc deklarację z Dropsa...ale nic mu się nie szykuje:(:( Quote
agnieszka32 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Magdola - oczywiście, że tak. Jaka by to nie była kwota - każda złotówka jest równie ważna :lol: Andzia69 - dzięki Twojej wpłacie mamy na pierwszy miesiąc Halo w hoteliku. Bardzo Ci jeszcze raz dziękuję. :loveu: Ja wiem, że wiele psiaków jest w potrzebie, że wszyscy mamy jakieś deklaracje, dlatego każde 5 zł jest ważne. Dziękuję wszystkim, którzy już zadeklarowali swoją pomoc, bądź zechcą wspomóc Halo finansowo, bazarkami, albo ogłoszeniami, które już niedługo (jak tylko lepiej Halo poznamy) będą na wagę złota. Quote
szczecinianka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote]a lalunie sa juz na CZK, dzieki magdola [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_razz.gif[/IMG] [/quote]Po wpisaniu numeru telefonu jednej z nich w google w formacie xxx-xxx-xxx wyświetla się ogłoszenie odnośnie chęci oddania szczeniaka amstaffa + mieszańca w komplecie. Adresatem jest właśnie osoba o tym numerze telefonu. To było dodane już jakiś czas temu, niestety strona wygasła i nie można doczytać więcej. Baaaardzo podejrzane. :/ Quote
agnieszka32 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='szczecinianka']Po wpisaniu numeru telefonu jednej z nich w google w formacie xxx-xxx-xxx wyświetla się ogłoszenie odnośnie chęci oddania szczeniaka amstaffa + mieszańca w komplecie. Adresatem jest właśnie osoba o tym numerze telefonu. To było dodane już jakiś czas temu, niestety strona wygasła i nie można doczytać więcej. Baaaardzo podejrzane. :/[/QUOTE] No to pięknie ... Magdola - przekaż proszę tą informację osobie, która tak bardzo zaręczała za te panie. Quote
Kana Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Biedny Halo... Jako że Agnieszka nigdy mnie nie zawiodła z pomocą gdy Vega była w wielkiej potrzebie muszę się jakoś odwdzięczyć i także pomóc. Czy przyda wam się moja marna deklaracja miesięczna w kwocie 30 zl ? Quote
magdola Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='agnieszka32']No to pięknie ... Magdola - przekaż proszę tą informację osobie, która tak bardzo zaręczała za te panie.[/QUOTE] taaaaaa......juz wiem, czeu tak zareczala.....pogrzebalam w necie....uzupelnie CZK! Quote
dagmara86 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Piękny pies z niego... mam nadzieje że szybko dojdzie do formy i znajdzie nowy domek a tymczasem moja skromna deklaracja 15zł miesięcznie... oczywiście jak trzeba będzie ogłoszenia robić jestem gotowa :cool3: Quote
agnieszka32 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Kana']Biedny Halo... Jako że Agnieszka nigdy mnie nie zawiodła z pomocą gdy Vega była w wielkiej potrzebie muszę się jakoś odwdzięczyć i także pomóc. Czy przyda wam się moja marna deklaracja miesięczna w kwocie 30 zl ?[/QUOTE] [quote name='dagmara86']Piękny pies z niego... mam nadzieje że szybko dojdzie do formy i znajdzie nowy domek a tymczasem moja skromna deklaracja 15zł miesięcznie... oczywiście jak trzeba będzie ogłoszenia robić jestem gotowa :cool3:[/QUOTE] Kochane, bardzo bardzo Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
ageralion Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='szczecinianka']Po wpisaniu numeru telefonu jednej z nich w google w formacie xxx-xxx-xxx wyświetla się ogłoszenie odnośnie chęci oddania szczeniaka amstaffa + mieszańca w komplecie. Adresatem jest właśnie osoba o tym numerze telefonu. To było dodane już jakiś czas temu, niestety strona wygasła i nie można doczytać więcej. Baaaardzo podejrzane. :/[/QUOTE] To prawdpodobnie ten szczeniak [url]http://www.mojageneracja.pl/3170542/galeria/foto/ke4sne55497f080a1246381723/ke4sbq87497f0666c2b2570411[/url] i ten mieszaniec [url]http://media7.mojageneracja.pl/oiuuprotoq/mediumke4scu56497f068e60bb957505.jpg[/url] Quote
ageralion Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Kana']Biedny Halo... Jako że Agnieszka nigdy mnie nie zawiodła z pomocą gdy Vega była w wielkiej potrzebie muszę się jakoś odwdzięczyć i także pomóc. Czy przyda wam się moja marna deklaracja miesięczna w kwocie 30 zl ?[/QUOTE] [quote name='dagmara86']Piękny pies z niego... mam nadzieje że szybko dojdzie do formy i znajdzie nowy domek a tymczasem moja skromna deklaracja 15zł miesięcznie... oczywiście jak trzeba będzie ogłoszenia robić jestem gotowa :cool3:[/QUOTE] Dziekujemy bardzo, kazda zlotowka sie liczy :loveu: Quote
Kana Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No to razem z Dagmarą czekamy na sygnal do robienia ogloszeń. :loveu: Agnieszko mogę prosić Cię o numer konta? na pw :p Quote
agaga21 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Kana']No to razem z Dagmarą czekamy na sygnal do robienia ogloszeń. :loveu: Agnieszko mogę prosić Cię o numer konta? na pw :p[/QUOTE] [quote name='dagmara86']Ja też czekam na nr konta :cool3:[/QUOTE] ogłoszenia rozpoczniemy jak tylko halo dojdzie do siebie, to ogromna pomoc dziewczyny, znamy juz wasze ogłoszeniowe możliwości:cool3: wysyłam do was pw z danymi do przelewu. wielkie dzięki!!!:loveu: Quote
Recommended Posts