Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka32']To nieprawdopodobne!!! Jak to możliwe, że pies, który w DT nie chciał NIC jeść ani pić, u mariamc zjada z apetytem całą michę jedzonka???[/QUOTE]

ja wiem ...ja ...
trzeba po prostu DAĆ PSU to jedzenie i wtedy będzie jadł .....:roll:

Posted

Ten pies jest tak niewiarygodnie ujmujący, że jestem przekonana, ze pomimo swojego wieku, przy naszych wspólnych staraniach znajdzie dom. :loveu:

Oprócz jednorazowej wpłaty 50zł w tym miesiącu, od przyszłego deklaruję stałe 20zł na utrzymanie Halo. Niewiele, ale tylko na tyle mogę sobie pozwolić. :roll:

Posted

[quote name='ageralion']Nie moge patrzec na te zdjecia, bo mi sie ryczec che. Kazda kosteczke mozna mu policzyc... mam ochote przejechac sie do pewnych pan :mad:[/QUOTE]

Ageralion, popatrz na te zdjęcia- Halo się już uśmiecha na nich!!!
U Danusi to chwila-błysk i już będziemy płakać, że za gruby, zaraz będzie krzyk: "Danusiu, nie karm go więcej" :evil_lol:!

Posted

[quote name='szczecinianka']Ten pies jest tak niewiarygodnie ujmujący, że jestem przekonana, ze pomimo swojego wieku, przy naszych wspólnych staraniach znajdzie dom. :loveu:

Oprócz jednorazowej wpłaty 50zł w tym miesiącu, od przyszłego deklaruję stałe 20zł na utrzymanie Halo. Niewiele, ale tylko na tyle mogę sobie pozwolić. :roll:[/QUOTE]

Dziękujemy ogromnie!!!!

Posted

[quote name='szczecinianka']Ten pies jest tak niewiarygodnie ujmujący, że jestem przekonana, ze pomimo swojego wieku, przy naszych wspólnych staraniach znajdzie dom. :loveu:

Oprócz jednorazowej wpłaty 50zł w tym miesiącu, od przyszłego deklaruję stałe 20zł na utrzymanie Halo. Niewiele, ale tylko na tyle mogę sobie pozwolić. :roll:[/QUOTE]
Dziekujemy :Rose:

[quote name='ania z poznania']Ageralion, popatrz na te zdjęcia- Halo się już uśmiecha na nich!!!
U Danusi to chwila-błysk i już będziemy płakać, że za gruby, zaraz będzie krzyk: "Danusiu, nie karm go więcej" :evil_lol:![/QUOTE]
Heheheh no tak, talent Danusi do dbania o psy jest slynny na caly kraj :evil_lol: Nasza kruszynka za kilka dni wroci do normy :cool3: a lalunie sa juz na CZK, dzieki magdola :p

Posted

Nadal ogromnie prosimy o pomoc dla Halo - na razie mamy jedynie dwie deklaracje stałe

[B]Deklaracje stale:[/B]
baster&lusi - 20 zł
szczecinianka - 20 zł

RAZEM [B]40 zł[/B]

[B]Deklaracje jednorazowe[/B]:
andzia69 - 200 zł
szczecinianka - 50 zł
chita - 20 zł
bebcik - nie wiem jaka kwota
Magdola - nie wiem jaka kwota

RAZEM 270 zł

Posted

[quote name='agnieszka32']Zupełnie nikt - tam cisza jak makiem zasiał. Mam wrażenie, że piszę sama do siebie...[/QUOTE]
to bardzo przykre...ty tak wiele razy pomagałaś finansowo, wręcz życie ratowałaś swoimi deklaracjami, nie małymi, często bardzo dużymi nawet, ratowałaś psiaki z opresji, kupowałaś wyprawki...a teraz, gdy ty prosisz o pomoc (chyba po raz pierwszy!) nastaje cisza w temacie...strasznie to przykre

Posted

[quote name='agnieszka32']Nadal ogromnie prosimy o pomoc dla Halo - na razie mamy jedynie dwie deklaracje stałe

[B]Deklaracje stale:[/B]
baster&lusi - 20 zł
szczecinianka - 20 zł

RAZEM [B]40 zł[/B]

[B]Deklaracje jednorazowe[/B]:
andzia69 - 200 zł
szczecinianka - 50 zł
chita - 20 zł
bebcik - nie wiem jaka kwota
Magdola - nie wiem jaka kwota

RAZEM 270 zł[/QUOTE]
moge sie okreslic za tydzien? bo w pt pierwsza wyplata mojego TZa........

Posted

Magdola - oczywiście, że tak. Jaka by to nie była kwota - każda złotówka jest równie ważna :lol:

Andzia69 - dzięki Twojej wpłacie mamy na pierwszy miesiąc Halo w hoteliku. Bardzo Ci jeszcze raz dziękuję. :loveu:

Ja wiem, że wiele psiaków jest w potrzebie, że wszyscy mamy jakieś deklaracje, dlatego każde 5 zł jest ważne.
Dziękuję wszystkim, którzy już zadeklarowali swoją pomoc, bądź zechcą wspomóc Halo finansowo, bazarkami, albo ogłoszeniami, które już niedługo (jak tylko lepiej Halo poznamy) będą na wagę złota.

Posted

[quote]a lalunie sa juz na CZK, dzieki magdola [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_razz.gif[/IMG] [/quote]Po wpisaniu numeru telefonu jednej z nich w google w formacie xxx-xxx-xxx wyświetla się ogłoszenie odnośnie chęci oddania szczeniaka amstaffa + mieszańca w komplecie. Adresatem jest właśnie osoba o tym numerze telefonu. To było dodane już jakiś czas temu, niestety strona wygasła i nie można doczytać więcej. Baaaardzo podejrzane. :/

Posted

[quote name='szczecinianka']Po wpisaniu numeru telefonu jednej z nich w google w formacie xxx-xxx-xxx wyświetla się ogłoszenie odnośnie chęci oddania szczeniaka amstaffa + mieszańca w komplecie. Adresatem jest właśnie osoba o tym numerze telefonu. To było dodane już jakiś czas temu, niestety strona wygasła i nie można doczytać więcej. Baaaardzo podejrzane. :/[/QUOTE]

No to pięknie ...
Magdola - przekaż proszę tą informację osobie, która tak bardzo zaręczała za te panie.

Posted

Biedny Halo...

Jako że Agnieszka nigdy mnie nie zawiodła z pomocą gdy Vega była w wielkiej potrzebie muszę się jakoś odwdzięczyć i także pomóc.
Czy przyda wam się moja marna deklaracja miesięczna w kwocie 30 zl ?

Posted

[quote name='agnieszka32']No to pięknie ...
Magdola - przekaż proszę tą informację osobie, która tak bardzo zaręczała za te panie.[/QUOTE]
taaaaaa......juz wiem, czeu tak zareczala.....pogrzebalam w necie....uzupelnie CZK!

Posted

Piękny pies z niego... mam nadzieje że szybko dojdzie do formy i znajdzie nowy domek
a tymczasem moja skromna deklaracja 15zł miesięcznie...
oczywiście jak trzeba będzie ogłoszenia robić jestem gotowa :cool3:

Posted

[quote name='Kana']Biedny Halo...

Jako że Agnieszka nigdy mnie nie zawiodła z pomocą gdy Vega była w wielkiej potrzebie muszę się jakoś odwdzięczyć i także pomóc.
Czy przyda wam się moja marna deklaracja miesięczna w kwocie 30 zl ?[/QUOTE]

[quote name='dagmara86']Piękny pies z niego... mam nadzieje że szybko dojdzie do formy i znajdzie nowy domek
oczywiście jak trzeba będzie ogłoszenia robić jestem gotowa :cool3:[/QUOTE]

Kochane, bardzo bardzo Wam dziękuję :loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

[quote name='szczecinianka']Po wpisaniu numeru telefonu jednej z nich w google w formacie xxx-xxx-xxx wyświetla się ogłoszenie odnośnie chęci oddania szczeniaka amstaffa + mieszańca w komplecie. Adresatem jest właśnie osoba o tym numerze telefonu. To było dodane już jakiś czas temu, niestety strona wygasła i nie można doczytać więcej. Baaaardzo podejrzane. :/[/QUOTE]
To prawdpodobnie ten szczeniak
[url]http://www.mojageneracja.pl/3170542/galeria/foto/ke4sne55497f080a1246381723/ke4sbq87497f0666c2b2570411[/url]
i ten mieszaniec
[url]http://media7.mojageneracja.pl/oiuuprotoq/mediumke4scu56497f068e60bb957505.jpg[/url]

Posted

[quote name='Kana']Biedny Halo...

Czy przyda wam się moja marna deklaracja miesięczna w kwocie 30 zl ?[/QUOTE]

[quote name='dagmara86']Piękny pies z niego... mam nadzieje że szybko dojdzie do formy i znajdzie nowy domek
oczywiście jak trzeba będzie ogłoszenia robić jestem gotowa :cool3:[/QUOTE]
Dziekujemy bardzo, kazda zlotowka sie liczy :loveu:

Posted

[quote name='Kana']No to razem z Dagmarą czekamy na sygnal do robienia ogloszeń. :loveu:

Agnieszko mogę prosić Cię o numer konta? na pw :p[/QUOTE]

[quote name='dagmara86']Ja też czekam na nr konta :cool3:[/QUOTE]
ogłoszenia rozpoczniemy jak tylko halo dojdzie do siebie, to ogromna pomoc dziewczyny, znamy juz wasze ogłoszeniowe możliwości:cool3:
wysyłam do was pw z danymi do przelewu.
wielkie dzięki!!!:loveu: