Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mawe']Witam serdecznie. Aga świetne zdjęcia :)[/QUOTE]
Dzięki:)
[quote name='Doti1986'][url]http://images41.fotosik.pl/290/a8408642cddb2626med.jpg[/url] Śliczne zdjęcie:)[/QUOTE]
Dzięki:)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć
nadrobiłam-kotki cudne
może ten zgryz nie spowoduje zaniechania wystaw
ktoś ci dzici podmienił w tym "fotelu"
i jak twoje 2 maleństwa słodko razem wygladaja-nie ma to jak przytulić sie do yoreczka

Posted

[quote name='agamewa']
Być może w czerwcu do mojej galerii przybędzie nowy lokator-ale to jeszcze tajemnica:)i jeszcze nie pewne.....:)[/QUOTE]

Oj jak do galerii to jedynie nowy psiak. :D :D

Posted

Aga decyzja należy do Ciebie, ale powiem Ci jak było u mnie z ON'kami. Pierwsza nasza wybrana, wyczekana Reza wspaniały psiak, wystawiana z niezłym skutkiem miała być sunią hodowlaną i tu klapa :-( - jedno biodro na pograniczu dopuszczalnego i ocena dysplazji jednak C. Moje marzenie legło w gruzach co oczywiśnie nie spowodowało, że mniej kochałam moją sunię. Pytanie co dalej - koniec z marzeniami czy droga sunia? Długo dorastaliśmy do kupna drugiej ON'ki (bardziej mąż niż ja), aż w lutym 2008 roku pojawiła się Irisa :multi: w dodatku jechaliśmy po nią kawał drogi do Czech. Potem w domku pojawiła się Elizka i mój mąż już wie, że to nie koniec. Jak kiedyś Elik będzie mamą to zostawię sobie jeszcze jedną sunię - w końcu musi być po równo mąż i 4 synów to 5, a ja i 3 sunie to na razie 4. :eviltong:

Posted

[quote name='agamewa']
No dobrze w planach mam kupno szczeniaczka yorka oczywiście-ale to są plany i decyzję wciąż rozważam!!!boję się czy dam radę utrzymać 2 psy!!!!kosmetyki,karma.wyjazdy na wystawy.......(aha to szczenie wystawowe)-co mi radzicie?????[/QUOTE]

No moim zdaniem tutaj to już musisz sama podjąć decyzję.Fajnie jest mieć 2 yorki (mi się już marzy trzeci :roll: ) a czy dasz radę to ja też nie odpowiem.
Ale z własnego doświadczenia polecam dwa yorki.:loveu:

Megi-ale mając dwa psy wiadomo,że kosmetyki szybciej się zużyje niż przy jednym i trzeba jednak częściej kupować.;)

Posted

Aga no to wspaniale że może będziesz miała drugiego yoreczka MOŻE:) ale zgadzam się z Jolą jeśli się ma dwa psy-yorki to jednak kosmetyki szybciej idą i karma, a yorki to też dość wymagające psy co do kosmetyków i to nie tanich, więc to już ty musisz zadecydować i pomyśleć czy możesz sobie pozwolić na drugiego pieska..:)

Posted

Przyszłam z rewizytą :) Westernik jest śliczny :) Bakaratki bardzo mi się podobają :D

Ja wczoraj doświadczyłam że co dwa Yorki to nie jeden bo był u nas przyszły współlokator naszego maluszka :) Wszystko trzeba przemyśleć najgorsze to że jak się ma jednego psa człowiek się zastanawia mocno zanim weźmie kolejnego a potem to już idzie za koleją i nim się człowiek obejrzy ma się 3 :)