*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='Connected']Cześć Aga :multi: ale dużo fotek :loveu: Bardzo ładne te twoje pociechy ;) A co do Westa i tych wspominek to od razu przypomniał mi się dzień w którym ja odpierałam Pączka . hehe fajnie sobie czasem tak powspominać ;)[/QUOTE] Cześć Weronika:) Powspominać czasem to fajna sprawa...kurczę nic mi się dziś nie chcę:shake:chyba zaczynam wpadać w zimowy letarg heh Quote
megi82 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 uff....nadrobiłam wszystko duuuzo foteczek,sliczne wszystkie Quote
Paaula Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='agamewa']kurczę nic mi się dziś nie chcę:shake:chyba zaczynam wpadać w zimowy letarg heh[/QUOTE] ja mam tak samo Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='megi82']uff....nadrobiłam wszystko duuuzo foteczek,sliczne wszystkie[/QUOTE] Troszkę ich było:) [quote name='Paaula']ja mam tak samo[/QUOTE] Zima idzie heh..może dlatego co? Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Moni...nie dzisiejsze fotki ale dam bo dawno nie było tutaj tego smoka:evil_lol: [IMG]http://i53.tinypic.com/2d7vqd2.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.tinypic.com/aakdj6.jpg[/IMG] Quote
Gucci13 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [URL]http://i52.tinypic.com/aakdj6.jpg[/URL] chłopak coraz piękniejszy się robi:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='Gucci13'][URL]http://i52.tinypic.com/aakdj6.jpg[/URL] chłopak coraz piękniejszy się robi:loveu:[/QUOTE] Eeeeee tam to mała paskuda:eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='Gucci13']aj tam nie znasz sie:eviltong:[/QUOTE] Znam,znam:eviltong: Quote
Gucci13 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='agamewa']Eeeeee tam to mała paskuda:eviltong:[/QUOTE] po tym wnioskuje że nie za bardzo:diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='Gucci13']po tym wnioskuje że nie za bardzo:diabloti:[/QUOTE] Oj tam to mała paskuda i już:)heh A teraz pytanko z innej beczki;kto wybiera się na bydgoską nocną i walentynkową wystawę??? Quote
chrupcia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Aga Tobie to rewelacyjnie te bombeczki wychodzą :p Quote
Gucci13 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 na bydgoską pewnie Klaudia z Ulcią i może Martyna z Arwi;) Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='chrupcia']Aga Tobie to rewelacyjnie te bombeczki wychodzą :p[/QUOTE] Tutaj dla tej bombeczki to ukłony dla mojej koleżanki(to jej dzieło)ja jeszcze takich nie potrafię;)to fota z wystawy legionowskiej,dlatego taki odpicowany heh:) [quote name='Paaula']ja myslę o tym, ale nie wiem[/QUOTE] Możesz jechać;) [quote name='Gucci13']na bydgoską pewnie Klaudia z Ulcią i może Martyna z Arwi;)[/QUOTE] Ja się zastanawiam??,chyba też Be będzie z Buffinką? Quote
kiniaaa Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='agamewa'] A teraz pytanko z innej beczki;kto wybiera się na bydgoską nocną i walentynkową wystawę???[/QUOTE] Aga, ja jestem z Bydgoszczy, ale jeszcze nie wiem czy będę wtedy u siebie :eviltong: Ale jakby co, to chętnie bym was pooglądała :lol: EDIT: właśnie dostrzegłam fotki Moniego :multi: [url]http://i53.tinypic.com/2d7vqd2.jpg[/url] śliczny kawaler :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='kiniaaa']Aga, ja jestem z Bydgoszczy, ale jeszcze nie wiem czy będę wtedy u siebie :eviltong: Ale jakby co, to chętnie bym was pooglądała :lol:[/QUOTE] Kinia no tak przecież Ty jesteś z Bydgoszczy....Nie będziesz wystawiała Antosia???? Quote
chrupcia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Aga, a Ty czeszesz przed wystawą w domu czy to już po wystawie :razz: bo pies się chyba może rozczochrać przecież :p Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='chrupcia']Aga, a Ty czeszesz przed wystawą w domu czy to już po wystawie :razz: bo pies się chyba może rozczochrać przecież :p[/QUOTE] Ta fota była zrobiona już po,bombkę miał tak dobrze zrobioną że nic by jej nie zaszkodziło:p Quote
tigrunia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='agamewa'] A teraz pytanko z innej beczki;kto wybiera się na bydgoską nocną i walentynkową wystawę???[/QUOTE] Oczywiście, że ja się wybieram :multi: [quote name='agamewa'] Ja się zastanawiam??,chyba też Be będzie z Buffinką?[/QUOTE] Ach ta wasza skleroza.. :eviltong: Przecież mam za free tą wystawę bo mi Buff pominęli we wrześniu na Yorkowej ;) Nie wiem tylko czy na nocną się zgłosimy czy w dzień.. nie wiem jak u mnie z pracą będzie :roll: Quote
chrupcia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='agamewa']Ta fota była zrobiona już po,bombkę miał tak dobrze zrobioną że nic by jej nie zaszkodziło:p[/QUOTE] no tsk :p ale jak by sie podrapał nogą czy coś to by było potargane ;) wiem jak Jazz robi ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='chrupcia']no tsk :p ale jak by sie podrapał nogą czy coś to by było potargane ;) wiem jak Jazz robi ;)[/QUOTE] Wtedy pewnie tak;) Quote
*Agnieszka* Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='tigrunia']Oczywiście, że ja się wybieram :multi: Ach ta wasza skleroza.. :eviltong: Przecież mam za free tą wystawę bo mi Buff pominęli we wrześniu na Yorkowej ;) Nie wiem tylko czy na nocną się zgłosimy czy w dzień.. nie wiem jak u mnie z pracą będzie :roll:[/QUOTE] Be a jak jest na tych kafelkach????podobno nie fajnie:shake: Quote
tigrunia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 No na kafelkach nie fajnie ale podczas wystawy Walentynkowej Yorki są na innej hali i tam już jest wykładzina ;) Chociaż chyba jakoś to tak było, że jeden dzień też był na tej hali co są kafelki.. nie pamiętam już dokładnie bo byłam tylko jako pomoc i widz ;) Quote
Karolina. Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć Aga :) Wspominki fajne, Weściak uroczy :) Nie ścinaj mu włosa :) Moni pięknie się prezentował, jak zwykle z resztą :) Mnie na tej wystawie nie będzie - za daleko :shake: Quote
Recommended Posts