Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Connected']Cześć Aga :multi:
ale dużo fotek :loveu:
Bardzo ładne te twoje pociechy ;)
A co do Westa i tych wspominek to od razu przypomniał mi się dzień w którym ja odpierałam Pączka . hehe fajnie sobie czasem tak powspominać ;)[/QUOTE]

Cześć Weronika:)
Powspominać czasem to fajna sprawa...kurczę nic mi się dziś nie chcę:shake:chyba zaczynam wpadać w zimowy letarg heh

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gucci13']po tym wnioskuje że nie za bardzo:diabloti:[/QUOTE]

Oj tam to mała paskuda i już:)heh

A teraz pytanko z innej beczki;kto wybiera się na bydgoską nocną i walentynkową wystawę???

Posted

[quote name='chrupcia']Aga Tobie to rewelacyjnie te bombeczki wychodzą :p[/QUOTE]
Tutaj dla tej bombeczki to ukłony dla mojej koleżanki(to jej dzieło)ja jeszcze takich nie potrafię;)to fota z wystawy legionowskiej,dlatego taki odpicowany heh:)
[quote name='Paaula']ja myslę o tym, ale nie wiem[/QUOTE]
Możesz jechać;)
[quote name='Gucci13']na bydgoską pewnie Klaudia z Ulcią i może Martyna z Arwi;)[/QUOTE]
Ja się zastanawiam??,chyba też Be będzie z Buffinką?

Posted

[quote name='agamewa']
A teraz pytanko z innej beczki;kto wybiera się na bydgoską nocną i walentynkową wystawę???[/QUOTE]

Aga, ja jestem z Bydgoszczy, ale jeszcze nie wiem czy będę wtedy u siebie :eviltong:
Ale jakby co, to chętnie bym was pooglądała :lol:

EDIT: właśnie dostrzegłam fotki Moniego :multi:
[url]http://i53.tinypic.com/2d7vqd2.jpg[/url] śliczny kawaler :loveu:

Posted

[quote name='kiniaaa']Aga, ja jestem z Bydgoszczy, ale jeszcze nie wiem czy będę wtedy u siebie :eviltong:
Ale jakby co, to chętnie bym was pooglądała :lol:[/QUOTE]

Kinia no tak przecież Ty jesteś z Bydgoszczy....Nie będziesz wystawiała Antosia????

Posted

[quote name='chrupcia']Aga, a Ty czeszesz przed wystawą w domu czy to już po wystawie :razz: bo pies się chyba może rozczochrać przecież :p[/QUOTE]

Ta fota była zrobiona już po,bombkę miał tak dobrze zrobioną że nic by jej nie zaszkodziło:p

Posted

[quote name='agamewa']
A teraz pytanko z innej beczki;kto wybiera się na bydgoską nocną i walentynkową wystawę???[/QUOTE]
Oczywiście, że ja się wybieram :multi:
[quote name='agamewa']

Ja się zastanawiam??,chyba też Be będzie z Buffinką?[/QUOTE]
Ach ta wasza skleroza.. :eviltong: Przecież mam za free tą wystawę bo mi Buff pominęli we wrześniu na Yorkowej ;) Nie wiem tylko czy na nocną się zgłosimy czy w dzień.. nie wiem jak u mnie z pracą będzie :roll:

Posted

[quote name='agamewa']Ta fota była zrobiona już po,bombkę miał tak dobrze zrobioną że nic by jej nie zaszkodziło:p[/QUOTE]

no tsk :p ale jak by sie podrapał nogą czy coś to by było potargane ;) wiem jak Jazz robi ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Oczywiście, że ja się wybieram :multi:

Ach ta wasza skleroza.. :eviltong: Przecież mam za free tą wystawę bo mi Buff pominęli we wrześniu na Yorkowej ;) Nie wiem tylko czy na nocną się zgłosimy czy w dzień.. nie wiem jak u mnie z pracą będzie :roll:[/QUOTE]

Be a jak jest na tych kafelkach????podobno nie fajnie:shake:

Posted

No na kafelkach nie fajnie ale podczas wystawy Walentynkowej Yorki są na innej hali i tam już jest wykładzina ;) Chociaż chyba jakoś to tak było, że jeden dzień też był na tej hali co są kafelki.. nie pamiętam już dokładnie bo byłam tylko jako pomoc i widz ;)

Posted

Cześć Aga :)

Wspominki fajne, Weściak uroczy :) Nie ścinaj mu włosa :)
Moni pięknie się prezentował, jak zwykle z resztą :)

Mnie na tej wystawie nie będzie - za daleko :shake: