Mawe Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Witamy poniedziałkowo. Aga mam jeszcze 2 Wasze zdjęcia, ale fotka coś mi dzisiaj szaleje i nie mogę na razie dodać. Weścik jak zawsze przepiękny. Quote
slawi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Sesja na medal :) do kolekcji brakuje tylko złotka On jest bardzo piękny:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='Nati28']Agus mam dla Ciebie dwie fotki ;) ogolnie zdjecia wyszly okropne [url]http://i55.tinypic.com/muvrcl.jpg[/url] [url]http://i51.tinypic.com/20aw0ae.jpg[/url][[/QUOTE] Dzięki Natalka za fotencje;)tam ogólnie zdjęcia nie wychodziły ładne. [quote name='chrupcia'][url]http://i54.tinypic.com/30c607k.jpg[/url] ależ on cudowny :loveu: ta jego siwa bródka jest urocza :loveu: Aga koczka profesjonalnego zrobiłaś :cool3: szybko wróciliśmy z Jazzem, bo ciemno okropnie... i mokro po kropi cały dzień..[/QUOTE] Tak ma on w sobie to coś,uczesać go,odpicować i mógłby iść podbijać ringi..ale dla mnie to on już dawno jest championem:eviltong: [quote name='Gucci13'][URL]http://i53.tinypic.com/2qjvlfs.jpg[/URL] uroczy:loveu: Weścio zarasta a koczek rewelka;)[/QUOTE] Włosy odrosły ale w bardzo wolnym tempie. [quote name='Nati28'][url]http://i52.tinypic.com/33vf240.jpg[/url] cudowne zdjecie :loveu: a jaka ladna bombka wyszla ;)[/QUOTE] Trenowałam trochę te bombki :razz: [quote name='Mawe']Witamy poniedziałkowo. Aga mam jeszcze 2 Wasze zdjęcia, ale fotka coś mi dzisiaj szaleje i nie mogę na razie dodać. Weścik jak zawsze przepiękny.[/QUOTE] Cześć Ewa:)to przy okazji;) [quote name='slawi']Sesja na medal :) do kolekcji brakuje tylko złotka On jest bardzo piękny:loveu:[/QUOTE] o tak złotka teraz brakuje,szkoda go trochę że nie może być wystawiany. Quote
Marzena* Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Aga wielkie gratulacje dla Ciebie i Moniego :) A medale Weścikowi baaardzo pasują :) On jest przepiękny :loveu: Quote
Yoko2009 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Cześć Aga i psiaki:) Wszystkie fotki są cudowne wiec nie cytuję żadnej:) mega piękna sesja, model uroczy a koczek profesjonalny:) Właśnie a dlaczego Wieściu nie może być wystawiamy?? (chyba coś przepczyłam) Pozdrawiam Quote
*Agnieszka* Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Viky i Ja']Aga wielkie gratulacje dla Ciebie i Moniego :) A medale Weścikowi baaardzo pasują :) On jest przepiękny :loveu:[/QUOTE] Dzięki Marzenka:)Monik oddał swoje medale dla Wesciaka;) [quote name='Yoko2009']Cześć Aga i psiaki:) Wszystkie fotki są cudowne wiec nie cytuję żadnej:) mega piękna sesja, model uroczy a koczek profesjonalny:) Właśnie a dlaczego Wieściu nie może być wystawiamy?? (chyba coś przepczyłam) Pozdrawiam[/QUOTE] Cześć Asiu:)Wczoraj coś mnie napadło i pomyślałam zrobię jakąś extra sesję Weściakowi,dawno mu fot nie robiłam..szkoda że jakość nie jest powalająca. Quote
Connected Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='agamewa']Weronika..od marzeń do realizacji..co Ty na to??[/QUOTE] pomysł dobry, ale nie ma co się napalać żeby się nie zawieść potem :eviltong: Sesja bomba :multi: :loveu: Cześć Wam :lol: Quote
chrupcia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Cześć Aga :) ale dziś pusto na dogo ... ja dziś dopiero wpadłam, bo tak jakoś na jutro się nazbierało nauki.. bu. Quote
tigrunia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cześć Aga :multi: Ja dziś tak tylko przelotem .. wpadam i wypadam.. :roll: Quote
*Agnieszka* Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='Connected']pomysł dobry, ale nie ma co się napalać żeby się nie zawieść potem :eviltong: Sesja bomba :multi: :loveu: Cześć Wam :lol:[/QUOTE] [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) ale dziś pusto na dogo ... ja dziś dopiero wpadłam, bo tak jakoś na jutro się nazbierało nauki.. bu.[/QUOTE] [quote name='tigrunia']Cześć Aga :multi: Ja dziś tak tylko przelotem .. wpadam i wypadam.. :roll:[/QUOTE] Cześć dziewczyny:multi: Quote
kiniaaa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Hej Aga! W końcu udało mi się dorwać do internetu! Ogromne gratulacje dla was :) :multi: A teraz lecę, bo mam duużo zaległości na dogo, musze ponadrabiać hihi:) ps.wieczorkiem będą u nas fotki, wpadnij;) Quote
*Agnieszka* Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='kiniaaa']Hej Aga! W końcu udało mi się dorwać do internetu! Ogromne gratulacje dla was :) :multi: A teraz lecę, bo mam duużo zaległości na dogo, musze ponadrabiać hihi:) ps.wieczorkiem będą u nas fotki, wpadnij;)[/QUOTE] Cześć Kinia:multi:dzięki za gratki. leć,leć nadrób zaległości heh:)wpadnę wieczorkiem na foteczki,jeśli dziś mi się nie uda to jutro;) Quote
Karolina. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cześć Aga :) Śliczną sesję Westowi zrobiłaś :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='Karolina.']Cześć Aga :) Śliczną sesję Westowi zrobiłaś :loveu:[/QUOTE] Dzięki Karola:)tylko jakość fot z komórki Quote
*Agnieszka* Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Dziewczyny mam pytanie,dziś na drodze znalazłam malutką jaszczurkę..nie wiem co mam zrobić ,wypuścić na dwór czy zostawić ją??dzieciaki mnie męczą by ją mieć:roll: czym żywią się takie stworzonka??? Quote
Iza. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='agamewa']Dzięki Karola:)tylko jakość fot z komórki[/QUOTE] No to kochana trzeba jakiś lepsze sprzęcik kupić :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='Iza.']No to kochana trzeba jakiś lepsze sprzęcik kupić :cool3:[/QUOTE] Mam aparat ale teraz użyłam komórki (nie wiem czemu??) Quote
Marzena* Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cześć Aga :) Liczyłam na następną super sesje a tu nic :( Quote
Iza. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='agamewa']Mam aparat ale teraz użyłam komórki (nie wiem czemu??)[/QUOTE] A to szkoda ;) Quote
Nati28 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 czesc Aga z rana :) napisz pozniej co z jaszczura ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='Viky i Ja']Cześć Aga :) Liczyłam na następną super sesje a tu nic :([/QUOTE] Cześć Marzena:)może dziś lub jutro jakieś fotki będą;) [quote name='Iza.']A to szkoda ;)[/QUOTE] No szkoda:( [quote name='Nati28']czesc Aga z rana :) napisz pozniej co z jaszczura ;)[/QUOTE] Cześć Natalia:) Jaszczurkę dziś wypuszczę do ogródka szkoda jej męczyć ,a tak to to fajna..zrobię jej fotkę. Quote
Connected Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja to nie mam zielonego pojęcia jeśli chodzi o jaszczurki, pamiętam że jak byłam mała to chłopaki od nas z osiedla latali na łąkę łapali jaszczurki a potem sprzedawali . Moim zdaniem chyba lepiej im na wolności ;) Cześć Aga :multi: Quote
*kleo* Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Cześć Aga :p Ja chyba przyjdę do Ciebie na naukę czesania, świetnie Ci te bombki wychodzą :) Quote
*Agnieszka* Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='Connected']Ja to nie mam zielonego pojęcia jeśli chodzi o jaszczurki, pamiętam że jak byłam mała to chłopaki od nas z osiedla latali na łąkę łapali jaszczurki a potem sprzedawali . Moim zdaniem chyba lepiej im na wolności ;) Cześć Aga :multi:[/QUOTE] Jaszczurek jutro wyjdzie na wolność,Filip nie chce go oddać,jutro sposobem przemycę ją do ogrodu a jego wytransportuję do babci... Cześć Wiki:multi: [quote name='*kleo*']Cześć Aga :p Ja chyba przyjdę do Ciebie na naukę czesania, świetnie Ci te bombki wychodzą :)[/QUOTE] Cześć Klaudia:)myślisz że dobrze mi one wychodzą? Quote
Recommended Posts