Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Dziewczyny na nk dostałam jakieś dziwne ustrojostwo,jak chcecie to skorzystajcie ,może Wam się przyda???[/B]
[URL="http://www.wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=44128888970555"] KLIK[/URL]

Posted

[quote name='agamewa']Dziewczyny mam dwie foty po kąpielowe Moniego...szkoda że kiepska jakość:shake:
[url]http://i56.tinypic.com/261ygs9.jpg[/url][/QUOTE]

Ulala :-o Ma już takie kudełki że spokojnie można podciąć i wyrównać. Śliczne:loveu:

[quote name='agamewa']
Oj tak zdecydowanie nie w porę,zawaliłam treningi z monim ach szkoda gadać,nie wiem jak to będzie??
[/QUOTE]

Eeee tak szybko chyba nie zapomniał, a kilka dni odpoczynku też mu się pewnie przyda :p

[quote name='agamewa']Trochę mi już lepiej wzięłam garść prochów,zobaczymy? [/QUOTE]

Aga kuruj się i wracaj szybko do zdrowia, tylko z tymi prochami to ostrożnie. Najlepsza gorąca kąpiel, potem grzane piwo z miodem i do łóżka się wygrzewać :p

Posted

[quote name='tuskazet']Ulala :-o Ma już takie kudełki że spokojnie można podciąć i wyrównać. Śliczne:loveu:

Eeee tak szybko chyba nie zapomniał, a kilka dni odpoczynku też mu się pewnie przyda :p

Aga kuruj się i wracaj szybko do zdrowia, tylko z tymi prochami to ostrożnie. Najlepsza gorąca kąpiel, potem grzane piwo z miodem i do łóżka się wygrzewać :p[/QUOTE]

Witamy:multi:o tak grzane piwo i miód....chyba trzeba będzie się poczęstować..to już lecę paaaa..obym nie przesadziła heh:)

Posted

[quote name='*kleo*']Cześć Aga :p
Nie zamartwiaj się choróbskiem. Zobaczysz, przed wystawą dostaniesz kopa z adrenaliny i nawet nie będziesz o tym myślała ;)[/QUOTE]
Cześć Klaudia:multi:oby..mam nadzieję.
[quote name='Connected']Cześć Aga ;)
a słyszałam że herbatka malinowa też dobra , albo taka zwykła z miodem :)[/QUOTE]
Cześć Weronika..u mnie to już nic nie działa:(
[quote name='syla929']Oj.. no to bardzo mi przykro, że tak wyszło.. Ale Harmony na pewno nadrobi wystaw za dwa psiaki:loveu:[/QUOTE]
Teraz to już sobie powiedziałam że tak musi być i trudno...
[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)
i jak z chorobą ? pomału znika ? :p[/QUOTE]
Sama już nie wiem..dziś się w ogóle nie wyspałam,nie mogłam usnąć,męczył mnie kaszel,teraz się chciałam trochę przespać bo o 3 muszę wstać ale gdzie tam,nie mogę usnąć,aj nie wiem jak to będzie,a jeszcze spakować się,Moniego przygotować,ja nie wiem jak ja to zrobię??za chwile 4 kawę będe pić by jakoś funkcjonować.
Wystawy nie przeżywam,oj normalny dzień,cieszę się i nie mogę się doczekać ale to nie od tego tak mam..sama już nie wiem????to chyba zmęczenie,3 dzieciaków i 2 psy...

Posted

to jutro wystawa :o ja myślałam że w niedziele.. :lol:
Aga dasz radę ! :kciuki: przy takiej masie pracy, choroba ustąpi i będzie ok :p
trzymam kciuki za Was :kciuki:

Posted

[quote name='Princess_York']To do jutra Aguś ,a wsumie do dzisiaj :) .

Damy rade jaakoś ,i ja i Ty zgarniemy co się da :evil_lol: .
Ja zw.mł i NJWR, a Ty CWC ,BOS ,BOB ,CACIB i na sam koniec BIS !!!!!! :multi:[/QUOTE]

Czego Wam obu szczerze życzę :)

Posted

Jak to wiesz???? my tu trzymamy kciuki a ty wiesz hehehehhe
Ale i tak pewnie musimy poczekać aż Aga wróci, żeby coś się dowiedzieć:):)

A tak wogóle to Cześć Aga i chłopaki