Princess_York Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Aż garść : O :evil_lol: Oj Aguś żeby nic się nie stało :-D . Quote
chrupcia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 właśnie Martyna :lol: to gorźnie zabrzmiało Aga... :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Spoko dziewczyny...mam nadzieję;) Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [B]Dziewczyny na nk dostałam jakieś dziwne ustrojostwo,jak chcecie to skorzystajcie ,może Wam się przyda???[/B] [URL="http://www.wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=44128888970555"] KLIK[/URL] Quote
tuskazet Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='agamewa']Dziewczyny mam dwie foty po kąpielowe Moniego...szkoda że kiepska jakość:shake: [url]http://i56.tinypic.com/261ygs9.jpg[/url][/QUOTE] Ulala :-o Ma już takie kudełki że spokojnie można podciąć i wyrównać. Śliczne:loveu: [quote name='agamewa'] Oj tak zdecydowanie nie w porę,zawaliłam treningi z monim ach szkoda gadać,nie wiem jak to będzie?? [/QUOTE] Eeee tak szybko chyba nie zapomniał, a kilka dni odpoczynku też mu się pewnie przyda :p [quote name='agamewa']Trochę mi już lepiej wzięłam garść prochów,zobaczymy? [/QUOTE] Aga kuruj się i wracaj szybko do zdrowia, tylko z tymi prochami to ostrożnie. Najlepsza gorąca kąpiel, potem grzane piwo z miodem i do łóżka się wygrzewać :p Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='tuskazet']Ulala :-o Ma już takie kudełki że spokojnie można podciąć i wyrównać. Śliczne:loveu: Eeee tak szybko chyba nie zapomniał, a kilka dni odpoczynku też mu się pewnie przyda :p Aga kuruj się i wracaj szybko do zdrowia, tylko z tymi prochami to ostrożnie. Najlepsza gorąca kąpiel, potem grzane piwo z miodem i do łóżka się wygrzewać :p[/QUOTE] Witamy:multi:o tak grzane piwo i miód....chyba trzeba będzie się poczęstować..to już lecę paaaa..obym nie przesadziła heh:) Quote
*kleo* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Cześć Aga :p Nie zamartwiaj się choróbskiem. Zobaczysz, przed wystawą dostaniesz kopa z adrenaliny i nawet nie będziesz o tym myślała ;) Quote
Connected Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Cześć Aga ;) a słyszałam że herbatka malinowa też dobra , albo taka zwykła z miodem :) Quote
syla929 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Oj.. no to bardzo mi przykro, że tak wyszło.. Ale Harmony na pewno nadrobi wystaw za dwa psiaki:loveu: Quote
chrupcia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Cześć Aga :) i jak z chorobą ? pomału znika ? :p Quote
*Agnieszka* Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć Aga :p Nie zamartwiaj się choróbskiem. Zobaczysz, przed wystawą dostaniesz kopa z adrenaliny i nawet nie będziesz o tym myślała ;)[/QUOTE] Cześć Klaudia:multi:oby..mam nadzieję. [quote name='Connected']Cześć Aga ;) a słyszałam że herbatka malinowa też dobra , albo taka zwykła z miodem :)[/QUOTE] Cześć Weronika..u mnie to już nic nie działa:( [quote name='syla929']Oj.. no to bardzo mi przykro, że tak wyszło.. Ale Harmony na pewno nadrobi wystaw za dwa psiaki:loveu:[/QUOTE] Teraz to już sobie powiedziałam że tak musi być i trudno... [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) i jak z chorobą ? pomału znika ? :p[/QUOTE] Sama już nie wiem..dziś się w ogóle nie wyspałam,nie mogłam usnąć,męczył mnie kaszel,teraz się chciałam trochę przespać bo o 3 muszę wstać ale gdzie tam,nie mogę usnąć,aj nie wiem jak to będzie,a jeszcze spakować się,Moniego przygotować,ja nie wiem jak ja to zrobię??za chwile 4 kawę będe pić by jakoś funkcjonować. Wystawy nie przeżywam,oj normalny dzień,cieszę się i nie mogę się doczekać ale to nie od tego tak mam..sama już nie wiem????to chyba zmęczenie,3 dzieciaków i 2 psy... Quote
chrupcia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 to jutro wystawa :o ja myślałam że w niedziele.. :lol: Aga dasz radę ! :kciuki: przy takiej masie pracy, choroba ustąpi i będzie ok :p trzymam kciuki za Was :kciuki: Quote
Marzena* Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Aga trzymaj się :) Nie daj się choróbsku i zgarnijcie jutro z Monim wszystko co się da ;) Trzymam za Was kciuki :) Quote
Princess_York Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 To do jutra Aguś ,a wsumie do dzisiaj :) . Damy rade jaakoś ,i ja i Ty zgarniemy co się da :evil_lol: . Ja zw.mł i NJWR, a Ty CWC ,BOS ,BOB ,CACIB i na sam koniec BIS !!!!!! :multi: Quote
Marzena* Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Princess_York']To do jutra Aguś ,a wsumie do dzisiaj :) . Damy rade jaakoś ,i ja i Ty zgarniemy co się da :evil_lol: . Ja zw.mł i NJWR, a Ty CWC ,BOS ,BOB ,CACIB i na sam koniec BIS !!!!!! :multi:[/QUOTE] Czego Wam obu szczerze życzę :) Quote
Connected Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cześć Aga ;) powodzenia życzę na wystawie ;) Quote
tigrunia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Noo Aga trzymam mocno kciuki bo pewnie niedługo wchodzicie :multi: :loveu: Quote
Yoko2009 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jak to wiesz???? my tu trzymamy kciuki a ty wiesz hehehehhe Ale i tak pewnie musimy poczekać aż Aga wróci, żeby coś się dowiedzieć:):) A tak wogóle to Cześć Aga i chłopaki Quote
dysia-u Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 no właśnie , skąd te przecieki???!!! my też chcemy wiedzieć Quote
mallinus Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Mysle ze Aga sie nie obrazi jak napisze :) 3 lokata Quote
dysia-u Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 taka chora pojechała i prosze... gratulacje!!!!! Quote
Yoko2009 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No to gratulacje Aga dla Twojego kawalera:):) teraz czekamy na fotorelację:) Quote
Recommended Posts