Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
jeszcze zaglądam do Luki, tak by spać spokojnie. Ale na dworze zimno, wróciłam przed chwilą ze spaceru. Czy w Łodzi kładzie się słomę do bud?

Pewnie sie kładzie......dziewczyny pilnuja tego.

Posted

Lusia ma kilka nowych zdjęć na stronie schroniska. Niestety nie udało się jej zabrać na spacer. Sunia do krat podchodzi, daje się głaskać, ale gdy się wchodzi do zagródki kuli ogon ucieka. Zdjęcia smutne, sunia przyklejona w kąt w geście "nie rób mi krzywdy-boję się"....ale gdy się do niej spokojnie, cichutko mówi troszkę się uspokaja. Nowy Pan Lusi będzie musiał z nią delikatnie i wyrozumiale pracować, ale astysfakcja z efektów będzie na pewno ogromna.

Posted

No nie wiem czy lepsze czy gorsze....Wydaje mi się, że widząc przerażenie schroniskiem (jak na tych nowych fotkach) więcej ludzi zwróci uwagę, złapią ich za sumienia, serca i być może będzie większe zainteresowanie psinką....więcej ludzi będzie chciało pomóc malutkiej bidulce. Popatrz na nowe zdjęcia Alinki 265 ( dawniej tez miała bardzo "adopcyjne" imię- Wołga)....dopiero teraz jest zainteresowanie, po zmianie zdjęć i opisu. Tym bardziej, że akurat te nowe zdjęcia pokazują jak Lusia zachowuje się, gdy chce się do niej podejść- jakby mogła stała by się niewidzialna.To bardzo smutne

Posted

A ja dla takiego spojrzenia dałabym się w plasterki pokroić

czy ją pod labka nie da się podciągnąć? Kurcze, nawet nie wiem jaka jest duża. Chyba muszę się wybrać do Łodzi.:p