lukmar16 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Widziałem bernardyna który maił zapadnięte głęboko oczy. Czy to jest choroba???? Jaka??? Czy może być taka choroba dziedziczna??? Quote
Greven Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Hodujesz bernardyny, więc chyba doświadczenie masz i o chorobach też trochę poczytałeś. Jaka wg Ciebie to może być choroba? Pytasz o dziedziczenie... Ten pies to reproduktor? Quote
malawaszka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 jedni hodują i interesują się zdrowiem psów, a inni... cóż... tylko hodują... zapadnięte oczy to może być oznaka bardzo dużego odwodnienia tak BTW Quote
karolajn Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 nie wiem, jak u bernardynów, ale ja mam mixa a la leonberger lub owczarek kaukaski i takie zapadnięte, wciśnięte do środka oczy były objawem stanu zapalnego. mojemu psu na powiece urosły grudki, które były usuwane chirurgicznie. Quote
Recommended Posts