Akrum Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 to trzymamy za ciebie Tamarko kciuki,żeby ta sterylka odbyła się pomyślnie :) Quote
ciapuś Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Tamarka już po sterylce dochodzi do siebie pod czujnym okiem Zuzki Quote
agata51 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Czułe mizianko od ciotki. Kaskę wyślę na dniach, z lekkim opóźnieniem (jak zwykle po wakacjach). Quote
zuzka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Tamarka wczoraj do późnego wieczorka była nie spokojna dopiero około 24.00 zdecydowała się wyjść na dwór (wcześniej nie chciała wyjść).Nockę przespała spokojnie prze moim boku.Dzisiaj jest o wiele lepiej rano chętnie wyszła na dwór ,ogonek już jest podniesiony i machający. Quote
ciapuś Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Dla niej to było przeżycie Wyszła na spacerek jak co dzień a wsadzili ją do auta z obcymi babami i jeszcze coś zrobili i boli brzuchal Też bym była ostrożna przy kolejnym opuszczaniu domu :diabloti: Quote
Akrum Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 biedna Tamarka... ale najważniejsze,że już jest lepiej i ma to za sobą :) Quote
ciapuś Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Nie chciałyśmy pisać żeby nie zapeszyć ale już można [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red]TAMARKA WŁAŚNIE POJECHAŁA DO NOWEGO DOMKU [/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi::multi::multi: [LEFT]ps Gdyby któraś Cioteczka mogła wspomóc stałą deklaracją po Tamarce nowego naszego podopiecznego to zapraszamy na wątek Żwirka [url]http://www.dogomania.pl/threads/192953-%C5%BBwirek-male%C5%84ki-zagubiony-szor%C5%9Bciak-ma-szanse-na-DT-POTRZEBNE-WSPARCIE-FINANSOWE[/url] [/LEFT] [/CENTER] Quote
beataczl Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 hura, co za wiadomosc, Tamarka sie doczekala domku!!! :multi::loveu::multi: cos wiecej prosze o nowym domku jak mozna....;) tak od razu po sterylce sie przeniosla, a dobrze sie czula ? Quote
zuzka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 :-( No więc Tamarka pojechała naprawdę do wspaniałego i odpowiedzialnego domku.Jej nowa rodzinka czekała na nią dwa tygodnie , ciągle dopytując się o moją kochaną Tamcię .Wiadomo ciężko nam było się rozzstać no ale iem że poszła do odpowiedzialnych i wyrozumiałych ludzi .:-( Quote
zuzka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Tamarka po sterylce czuła się bardzo dobrze . Quote
beataczl Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 zuzka , no nie martw sie... juz do Ciebie inny psiak na dt jedzie wypelnic ta pustke ;) Quote
zuzka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Najpierw przyjechał Żwirek a później pojechała Tamarka a jeszcze u mnie jest na tymczasie Groszek Quote
Akrum Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 wow, jakie wieści :) TAMARKO< GRATULUJE NOWEGO DOMKU :) A gdzie teraz Tamarcia mieszka? nadal w Łodzi? czy w inny rejon Polski się przeniosła? Quote
ciapuś Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Tamarka została w Łodzi i będzie pod opieka tego samego weterynarza,będzie też odwiedzać Zuzke ale to juz jak się na 100% zadomowi Bardzo proszę przerzućcie choć troszkę deklaracji na Żwirka.Jak dobrze pójdzie to dzięki wątkowi Żwirka znajdą dt jeszcze dwa potrzebujące psiaki z naszego schroniska wiec wsparcie bardzo nam sie przyda Quote
Akrum Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 a...widzę,że w pierwszym poście nie są na bieżąco uzupełnione wpłaty, bo ja na końcu sierpnia wpłaciłam na Tamarkę już za wrzesień i październik, a tego nie ma. więc jeśli Tamarka ma jakiś dług,to tą październikową deklarację proszę przeznaczyć na dołożenie się moje do spłaty długu, jeśli nie miała żadnych długów, to proszę żeby te pieniążki moje z października zostały przekazane na konto tego innego psiaka, o którym ciapuś piszesz, jako deklaracja jednorazowa :) dziękuję :) Quote
zuzka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Akrum dziękuje bardzo twoją nadpłatą został podreperowany dług Tamci A oto ostatnie fotki Tamarki z DT[IMG]http://img185.imageshack.us/img185/9392/pict0004a.jpg[/IMG] [IMG]http://img716.imageshack.us/img716/9827/pict0010gr.jpg[/IMG] [IMG]http://img841.imageshack.us/img841/1236/pict0022q.jpg[/IMG] Quote
zuzka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Przed chwilą miałam telefon od nowej rodzinki Tamarki. Trzy osobowa rodzinka (Mama ,Tata i Młody) są nią zachwyceni , chwalili ją jaka ona grzeczna ,usłuchana i ładnie utrzymująca czystość sunia. Tamarka wczoraj po wieczornym spacerku siedziała przez pół godziny i jej pan stwierdził że , z jej pięknych oczek można było wyczytać pytanie "No kiedy odwieziecie mnie do domu" Pani przekupując ją łakociami odciągnęła ją od drzwi i Tamcia chyba zrozumiała że musi tam zostac. Dzisiaj już troszkę zaczęła machać ogonkiem. Moja kochana mądra dziewczynka . Quote
beataczl Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 przyzwyczai sie powolutku i bedzie dobrze... Quote
Akrum Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 kochana Tamarka, niedługo zrozumie, że to jej domek na zawsze :) Quote
paulinken Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Co za wspaniała wiadomość! Ja oczywiście przenoszę moją deklarację na Żwirka :D Quote
Mysza2 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Bardzo się cieszę że Tamarka ma dobry domek. Powodzenia psiaczku :) Quote
zuzka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='paulinken']Co za wspaniała wiadomość! Ja oczywiście przenoszę moją deklarację na Żwirka :D[/QUOTE] Bardzo dziękuje w imieniu Żwirka Quote
Recommended Posts