Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pytacie kiedy ta bieda się skończy? Nieprędko albo wcale. Tamarka nie miała lekkiego życia. Świadczy o tym stan jej skóry. Długie zaniedbania spowodowały, że wygląda jak wygląda. Jest szansa ale to zależy jak dalej potoczy jej się życie. Jest przy tym psem przeuroczym, łagodnym, po prostu słodkim.

• Replies 939
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ladymonia0610']20zł/m-c
Proszę o numer konta i dane do przelewu.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za deklarację
Wpłaty zaczniemy zbierać na konto dopiero kiedy będzie szansa że nam się uda zebrać odpowiednią ilość deklaracji
[COLOR=Red][B]mamy zadeklarowane 40zł
brakuje 260zł[/B][/COLOR]

Posted

Jeszcze nie mam 100% pewności ale jestem w trakcie negocjacji :mad:
Jeśli uda nam się uzbierać deklaracje mam nadzieję że wszystko uda mi sie ustalić i dopiąć na ostatni guzik :oops:

Posted

[quote name='Szarotka']Ciapus to jest nastepna Balbinka :([/QUOTE]

też od razu o tym pomyslalam Szarotko, tylko że Tamarka nie ma nużeńców, a Balbinka miała ich mnóstwo...

Posted

U tej suni lekarze wykluczyli grzybicę i nużeńca
Prawdopodobnie to zaniedbanie i stres
Miała robione też badania krwi na zmiany hormonalne ,ale nic nie wyszło.Lekarze sugerowali zrobienie ich jeszcze raz ale już w rozszerzonej formie i na tym trzeba będzie się skupić po świętach

Posted

Do schroniska przyszła 01.03 i już była w takim stanie a nawet gorszym
Od razu po przyjęciu miała wykonane badania bo nie było wiadomo czy zaraża i czy może przebywać z innymi psami czy nie.

Posted

Zaczynamy zbierać deklarację i wyciągamy sunie zanim się całkiem załamie i wyłysieje
mamy 40zł deklaracji stałych więc brakuje nam ok 260zł :placz::placz::placz: