hanka456 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Pytacie kiedy ta bieda się skończy? Nieprędko albo wcale. Tamarka nie miała lekkiego życia. Świadczy o tym stan jej skóry. Długie zaniedbania spowodowały, że wygląda jak wygląda. Jest szansa ale to zależy jak dalej potoczy jej się życie. Jest przy tym psem przeuroczym, łagodnym, po prostu słodkim. Quote
kami_23 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ja też deklaruję 10zł:) Proszę o numer konta i dane do przelewu. Quote
ciapuś Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Bardzo dziękujemy za deklarację Wpłaty zaczniemy zbierać na konto dopiero kiedy będzie szansa że nam się uda zebrać odpowiednią ilość deklaracji Quote
Ladymonia0610 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 20zł/m-c Proszę o numer konta i dane do przelewu. Quote
ciapuś Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Ladymonia0610']20zł/m-c Proszę o numer konta i dane do przelewu.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy za deklarację Wpłaty zaczniemy zbierać na konto dopiero kiedy będzie szansa że nam się uda zebrać odpowiednią ilość deklaracji [COLOR=Red][B]mamy zadeklarowane 40zł brakuje 260zł[/B][/COLOR] Quote
Igiełka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dziękuje Ciapuś za zaproszenie. O matko kolejna biedna sunia pilnie potrzebująca pomocy. Ciapuś gdzie Tamarka pojedzie? Quote
ciapuś Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Jeszcze nie mam 100% pewności ale jestem w trakcie negocjacji :mad: Jeśli uda nam się uzbierać deklaracje mam nadzieję że wszystko uda mi sie ustalić i dopiąć na ostatni guzik :oops: Quote
Niewiasta_21 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Sliczna :-( i biedna :-( Prosimy o wsparcie. Quote
UBOCZE Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Pomóc na razie nie mogę, ale zaglądam do Ciebie, Tamarko...:-( Quote
laikinia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ciapus dziekuje za zaproszenie... Ale co to za kolejna bidulka :( Quote
Akrum Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']Ciapus to jest nastepna Balbinka :([/QUOTE] też od razu o tym pomyslalam Szarotko, tylko że Tamarka nie ma nużeńców, a Balbinka miała ich mnóstwo... Quote
ciapuś Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 U tej suni lekarze wykluczyli grzybicę i nużeńca Prawdopodobnie to zaniedbanie i stres Miała robione też badania krwi na zmiany hormonalne ,ale nic nie wyszło.Lekarze sugerowali zrobienie ich jeszcze raz ale już w rozszerzonej formie i na tym trzeba będzie się skupić po świętach Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='ciapuś']ok 4-5 lat[/QUOTE] To mloda kobita :):) Quote
zuzka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jak długo ta bieda siedzi w schronisku? Ona przyszła do schroniska w tak kiepskim stanie? Quote
ciapuś Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Do schroniska przyszła 01.03 i już była w takim stanie a nawet gorszym Od razu po przyjęciu miała wykonane badania bo nie było wiadomo czy zaraża i czy może przebywać z innymi psami czy nie. Quote
zuzka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Eh ci ludzie jak można do takiego stanu psiaka doprowadzić :mad::mad::mad: Quote
Plicha Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Młoda psinka, jeszcze kupa szczesliwego życia przed nią, tylko troszke trzeba jej pomóc. Quote
ciapuś Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Zaczynamy zbierać deklarację i wyciągamy sunie zanim się całkiem załamie i wyłysieje mamy 40zł deklaracji stałych więc brakuje nam ok 260zł :placz::placz::placz: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ciapuz nie placz. Uzbiera sie. Dzisiaj jest napewno malo ludzi, bo gotuja, sprzataja itp. Poza tym ile watek ma dni ?? chyba 2. A masz juz jakis hotel zaklepany ?? Quote
Recommended Posts