akucha Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Fuks w domu :multi: , teraz czas na Oskara!!!! Domku on Cie bardzo potrzebuje!!! Quote
Mysia_ Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Tylko, że Oskarek jest starszy od Fuksa i wystraszony :( ale to nie znaczy, że mamy się poddawać... POPROSTU TRZEBA INTENSYWNIEJ DOMKU SZUKAĆ! :cool3: Quote
Patikujek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Hopaj na pierwszą stronkę A Myszko czas by najwyższy był żebyś sobie banerek do dopuszczalnych rozmiarów zmniejszyła i do popisu wkleiła spowrotem :) Quote
Mysia_ Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 ja nie potrafię tego banerku zmniejszyć :evil_lol: i trochę mało czasu na to mam.... :roll: Quote
Patikujek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 To jak chcesz to ci go zmniejsze a potem link do już zmniejszonego podam??? Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Przed chwilą sprawdziłóam rozmiar tego banerku z Oscarkiem który Lupe wkleiła na 2 stronie tego tematu (ten biały z Oscarkiem który ma na szyi serduszko) i on ma wymiary dobre nie przekracza 500x100 on ma nawet mniej 400x100 więc nie wiem co w nim nieregulaminowego było :shake: Quote
lupe Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']To jak chcesz to ci go zmniejsze a potem link do już zmniejszonego podam??? Tak jak napisała Patikujek, banerki są przepisowe i nie ma potrzeby ich zmniejszać. Oczywiście mogę to zrobić, wolę sama ;) bo po takim zwykłym zmniejszeniu bedzie nieczytelny i trzeba to trochę inaczej. Administratorom chyba władzia się za bardzo spodobała, albo po prostu zamiast mierzyć robią na oko :p:diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 lupe zmniejszysz? :roll: bo ja już wolę mieć mniejszy niż wcale.... Quote
lupe Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']lupe zmniejszysz? :roll: bo ja już wolę mieć mniejszy niż wcale.... Zmniejszę, ale będę uparta i poprosze jednak o uzasadnienie adm. Mysiu kliknij w ten link w miejscu Twojego podpisu i zapytaj. Na razie w tym samym wymiarze. 400x100 Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja tez sądzę żę to coś dziwnego przecież ten banerek miał 400x100 a dopuszczalny jest 500x100 nie rozumiem trzeba się spytać Quote
Mysia_ Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='lupe']Zmniejszę, ale będę uparta i poprosze jednak o uzasadnienie adm. Mysiu kliknij w ten link w miejscu Twojego podpisu i zapytaj. Na razie w tym samym wymiarze. 400x100 a jeśli ja jeszcze miałam na dole link do www.psitulmnie.pl ? Quote
Patikujek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Czytałam dzisiaj regulamin i rzeczywiście całość podpisu nie może zajmować więcej miejsca niż 500x100pikseli a baner miał szerokość 400 ale wysokość miał 100 więc grubość banerku plus link dają więcej niuż 100 Ja dzisiaj rano miłam tą samą sytuację wywalili mi podpis pod pod banerkiem link miałam Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 prosze wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!! Dzięki mapie nasza pomoc dla psów będzie o wiele lepiej zorganizowana i łatwiej nam będzie skontaktować się z potrzebnymi osobami z konkretnych miast to trwa chwile , mozna UZUPELNIC potem... PO NAMYSLE...ona jest "w budowie" Każda informacja jest ważna (np. toże macie cyfrówkę, jesteście dyspozycyjni przed kompem, czy posiadacie pojazd i możecie czasem przetransportować zwietzaka, itp.) naprawdę każda informacja jest bardzo ważna, wpisujcie wszystko co tylko przyjdzie wam do głowy!!! WPIS WOJEWODZTWAMI ORAZ MIASTAMI!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Quote
Mysia_ Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 heh :roll: Oskaruś chce mieć domek! :cool3: Quote
Recommended Posts