Paula03 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Ja mam chyba więcej, ale dodam później :) Quote
Paula03 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Jesteśmy Kaju ;) Foksik hop na pierwszą! Quote
Romka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Foksio na spacerku i zdjęciach w lesie!Z tyłu za Foksiem jakaś baba... Quote
Andzike Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Foksik jest naprawdę super!!! Jak będą ogłoszenia to szybko wyfrunie do domku!!! Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Jutro postaram sie uzupełnic opis i ogłaszamy Foksia! Quote
Romka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 No i nie uzupełniłam ale pewnie zrobie to wieczorem! Quote
Figafiga Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Foksiu do góry!!!a może taki opis [COLOR=Red]Foksik To piękny psiak w typie foksterriera szorstkowłosego. Przyjazny i wesoły, potrzebujący kochającego domku. Foksik wychowywał się z dziećmi na jednym z łowickich osiedli. Lecz nikt nie chciał wziąść odpowiedzialności za wałęsającego psiaka, który ze szczeniaka wyrósł na dorosłego psiaka. I tak nasz Foksik trafił do schroniska. Piesek żyje w zgodzie z innymi psiakami mieszkającymi w schronisku. Jest bardzo radosny, ale nie pozwólmy, aby ta jego wesołość znikła. ADOPTUJ FOKSIKA!!! [COLOR=Black]nie wiem jaki wiek i czy jest wykastrowany, ale to można uzupełnić...na początek może chyba być[/COLOR] [/COLOR] Quote
Paula03 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Dałam ten opis na pierwszą i można dopisać, że jest wykastrowany, bo i tak będzie! Quote
Figafiga Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 dałam tu Foksia...szukają suni, ale nóż widelec....psiak ma być podobny do tej suni...ale warto wrzucić [url]http://www.dogomania.pl/threads/184711-ma%C5%82a-szorstkow%C5%82osa-sunia-lubi%C4%85ca-koty[/url] [IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/1/normal/44747.jpg[/IMG] Quote
Paula03 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Foksik jest bardzo podobny do tej suni, może zechcą pieska! Quote
Romka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Paula dopisz ,ze ma 5-6 lat ,ze od 4 lat jest w schronisku.Ma silny charakter,jest radosny.Nie stracił radosci zycia nawet będac 4 lata w schronisku.Trafił do schroniska przez nieczułośc ludzi,którzy chroniąć rozbrykane dzieci zamknęły psiaka na długie lata w schronisku.Istniało bowiem podejrzenie ,ze psiak ugryzł dziecko,nikt jednak nie pokusił się o sprawdzenie w jakich stało sie to okolicznościach.Może wystarczy taki opis ,zeby móc ogłaszac psiaka?A państwa trzeba przekonac ,ze suczce do pary potrzebny jest piesek ,lepiej sie dogadują.Foksik jest wykastrowany.Tylko domku mu trzeba i ruchu a bedzie tak piekny jak dawniej!Foksik najlepsze lata swojego psiego zycia spędził w schronisku czy to nie straszne? Quote
Paula03 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Pomieszałam trochę te opisy, piszcie czy coś zmienić: Kopiuję z pierwszej strony: Foksik To piękny psiak w typie foksterriera szorstkowłosego. Przyjazny i wesoły, potrzebujący kochającego domku. Ma silny charakter, jest radosny. Nie stracił radości życia nawet będąc 4 lata w schronisku. Foksik ma 5 lub 6 lat. Wychowywał się z dziećmi na jednym z łowickich osiedli. Lecz nikt nie chciał wziąć odpowiedzialności za wałęsającego psiaka, który ze szczeniaka wyrósł na dorosłego psiaka. I tak nasz Foksik trafił do schroniska przez nieczułość ludzi, którzy chroniąc rozbrykane dzieci zamknęły psiaka na długie lata w schronisku. Istniało bowiem podejrzenie, że psiak ugryzł dziecko, nikt jednak nie pokusił się o sprawdzenie w jakich stało sie to okolicznościach.. Piesek żyje w zgodzie z innymi psiakami mieszkającymi w schronisku. Jest bardzo radosny, ale nie pozwólmy, aby ta jego wesołość znikła. ADOPTUJ FOKSIKA!!! Quote
Paula03 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Przydałyby mu się jeszcze lepsze zdjęcia, chociaż kilka! I można ogłaszać! Quote
Recommended Posts