Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AniaiJanek']Romka, powiedz Pani Farowej jak ma wyglądać kąpiel (ja dzisiaj pierwszy raz kąpałam w tym Fridę i dostałam instrukcję). Trzeba konkretną dawkę rozprowadzić na skórze i namydlać całego psa przez 10 minut. Potem spłukać i dokładnie osuszyć ręcznikiem - absolutnie nie suszymy suszarką! Skontaktujcie się może za tydzień z dr Tęczą bo ja mam kontrol z Fridą za 2 tyg i mogę w razie czego więcej szamponu dla Fary wziąć.[/QUOTE]
Aniu,bardzo dziękuję za instrukcję...już dzwonię...

Posted

Zamówiłam dla Fary ogłoszenia:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201593-KONIEC-zam%C3%B3wie%C5%84-!Bazarek-OG%C5%81OSZENIOWY-do-60-og%C5%82osze%C5%84do-5.03.-godz.23?p=16461143#post16461143[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Już się robi :-)

Byłyśmy wczoraj u Fary, ma się bardzo dobrze, leczenie skutkuje, sierść śliczna i mięciutka, zero drapania. Fara ma teraz do towarzystwa Gryzeldę, która na stałe zagościła w domu, świetnie się dogadują. Musimy ją jeszcze odrobaczyć i zabezpieczyć przed kleszczami.

Posted

Dzwoniłam do lecznicy i powiedziałam,że Pani Farowa przyjdzie w poniedziałek po tabletki na robale i krople na kleszcze...zapłaciłyśmy 250żł za kwiecień...

Posted

post rozliczeniowy zaktualizowany, dziękujemy za wpłatę od Andzike i mamanabank.

są u mnie fanty na bazarki dla Fary, ja niestety nie mogę się teraz tym zająć, a kasa Fary za chwile będzie pusta. zbliża sie Wielkanoc, może jakieś jajeczkowe cegiełki by sie sprzedały, ewentualnie proszę chętną osobę o kontakt, przekażę fanty na bazarek dla Fary, Kory, Florci, Antosia i pozostałych psiaków będących pod naszą opieką.

Ja niestety wypadam na jakiś czas z bazarkowego interesu, ale mam masę uzbieranych fantów, trzeba je tylko spieniężyć...

Posted

Mamanabank co wiem na temat leków Fary?Skończyły się?Kiedy zamawiamy?Co z fundacją?Tam też trzeba będzie powiadomić jeśli inny lekarz będzie wypisywał recepty.Czy już coś wiemy?

Posted

[quote name='bric-a-brac']Pozdrawiam Farunię... Jak jej zdrowie, już wyszła na prostą?[/QUOTE]
Dostaje minimalne dawki leków,ma ładniejszą skórę(nie jest tak jakby spocona)i czeka na domek...

Posted

Przekazałam dzisiaj karmę dla Fary. Poprosiłam Panią Tymczasową o wizytę w lecznicy razem z Farą. Farę trzeba odrobaczyć i zabezpieczyć przed kleszczami. Rano zadzwonię do lecznicy w tej sprawie i w sprawie leków, zostało tylko pół tabletki na jutro.