AniaiJanek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Nie ma żadnego problemu :) Zawsze jak coś potrzeba to dajcie znać my chętnie pomożemy :) Quote
AniaiJanek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Na jutro zamówię kuriera. Leki wykupione :) Co dokładnie jest Farze poza nużycą? Quote
Romka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nużycy już nie ma,to co je dolega to atopia.Leki prawdopodobnie będzie musiała brać do końca zycia...leczenie jeszcze nie skończone...mamy nadzieję,ze będzie już tylko lepiej. Quote
Romka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='AniaiJanek']Na jutro zamówię kuriera. Leki wykupione :) Co dokładnie jest Farze poza nużycą?[/QUOTE] Dziękujemy za pomoc! Quote
mamanabank Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='AniaiJanek']Na jutro zamówię kuriera. Leki wykupione :) Co dokładnie jest Farze poza nużycą?[/QUOTE] Wykupione? Czy to znaczy, że zapłaciłaś za nie? Quote
AniaiJanek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nie ma za co :) No tak, Janek coś płacił za nie. Ale to prezent dla Fary od nas ;) Quote
mamanabank Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 O kurczę! Poprzednio leki były na fakturę, ups... A czy mogłabyś nam powiedzieć ile kosztowały te leki, wpiszemy jako dar od Was i będziemy wiedzieć jaki jest koszt leczenia Fary, proszę i bardzo dziękujemy!!! Quote
Romka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='mamanabank']O kurczę! Poprzednio leki były na fakturę, ups... A czy mogłabyś nam powiedzieć ile kosztowały te leki, wpiszemy jako dar od Was i będziemy wiedzieć jaki jest koszt leczenia Fary, proszę i bardzo dziękujemy!!![/QUOTE] O rany,nie zorientowałam się,ze to oto chodziło...jeśli tak to tym bardziej dziękujemy...BARDZO DZIĘKUJEMY! Quote
AniaiJanek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nie no Janek się zapytał czy są zapłacone, ona powiedziała, że nie a ,że i tak chcieliśmy zapłacić więc żaden problem :) Anita, na priv ci napisze. Quote
bric-a-brac Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Co Sunia dostała z leków? Na tych atopowych się niestety z własnego doświadczenia trochę znam, stąd pytanie... Quote
argusiowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 poproszę o dane jakie mam wpisać w kasie Fary odnośnie podarowanych leków :) zaktualizowałam wydatki Quote
Romka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dostałam dziś deklaracje od UMilki dla Fary za pięć miesięcy czyli 50żł...Argusiowa podrzucę wieczorem. Quote
mamanabank Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Właśnie dotarł lek dla Fary, Aniu dziękujemy jeszcze raz, nazywa się Calcort 6mg Quote
Romka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 A ja dziś zaniosę ten lek do Pani Farowej i dowiem się co u Fary słychać... Quote
mamanabank Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Przyjrzyj się jej dokładnie, jak wygląda jej skóra, zwłaszcza na brzuchu Quote
Figafiga Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Argusiowa dokonałam przelewu na Korę i Farę za styczeń moje deklaracje Quote
Romka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Przekazałam leki Pani Farowej,uzyskałąm informację ,ze Fara trochę drapie się,nie jest to intensywne,brzuszek czysty bez plam i wykwitów.Fara miała zamawianą karmę 11 grudnia,Pani Farowa sygnalizuje,ze karmy zaczyna brakować... Quote
kajkoowa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Farę tez przydałoby się ogłosić :shake: Quote
Romka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Kaja10014']Farę tez przydałoby się ogłosić :shake:[/QUOTE] Kaju,ona ma allegro,może z allegro można by wziąć tekst?Ona jest już do adopcji bo leki będzie pewnie brała do końca życia...dobry pomysł,może i skarpecie by ulżyło,są poza tym następne potrzebujące psiaki...z Argusiową natomiast widzimy sie juz jutro,jak mi powiedziała,już teraz będzie aktywna na forum... Quote
kajkoowa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Romka']Kaju,ona ma allegro,może z allegro można by wziąć tekst?Ona jest już do adopcji bo leki będzie pewnie brała do końca życia...dobry pomysł,może i skarpecie by ulżyło,są poza tym następne potrzebujące psiaki...z Argusiową natomiast widzimy sie juz jutro,jak mi powiedziała,już teraz będzie aktywna na forum...[/QUOTE] Taki nawał psów, może Paula mogłaby ogłosić choć parę bid? Ja teraz będę odnawiać Amikowi, Lobo, Farze, z tego co pamiętam Kleks, Figaro, Plamka tez nie mają ogłoszeń a siedzą w schronisku od pewnego czasu. Mi po prostu brakuje już rąk do pracy, zaraz będę musiała nadrobić 2 tygodnie nieobecności w szkole, więc póki mogę ogłaszam. Quote
Romka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Kaja10014']Taki nawał psów, może Paula mogłaby ogłosić choć parę bid? Ja teraz będę odnawiać Amikowi, Lobo, Farze, z tego co pamiętam Kleks, Figaro, Plamka tez nie mają ogłoszeń a siedzą w schronisku od pewnego czasu. Mi po prostu brakuje już rąk do pracy, zaraz będę musiała nadrobić 2 tygodnie nieobecności w szkole, więc póki mogę ogłaszam.[/QUOTE] PAULA PROSIMY BARDZO!BARDZO!Choć kilka psiaków...Kaju,wiem,ze masz duuużo pracy,tylko tak naprawdę nie wiem kogo prosić...jeszcze,jsteś Ty i Paula...tylko. Quote
Paula03 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Dziewczyny, ja się nie deklaruję póki co, bo szkoła, codziennie nam coś zadają, jakiś klasówki, kartkówki, pytania, próbne egzaminy... Już mnie głowa boli od nauki, poza tym przygotowania do balu... ech i jeszcze ta moja zołza ;) Na szczęście, od poniedziałku mamy ferie i już sobie postanowiłam, że będę ogłaszać! W końcu dwa tygodnie nic nie będę musiała robić ;) Także jeszcze dzisiaj się pouczę, jutro chyba mam próbę do balu, a potem ogłoszenia :) Quote
argusiowa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dziekuję za wpłaty od Romki i FigiFigi :) post rozliczeniowy zaktualizowany Quote
Recommended Posts