Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nużycy już nie ma,to co je dolega to atopia.Leki prawdopodobnie będzie musiała brać do końca zycia...leczenie jeszcze nie skończone...mamy nadzieję,ze będzie już tylko lepiej.

Posted

O kurczę! Poprzednio leki były na fakturę, ups...
A czy mogłabyś nam powiedzieć ile kosztowały te leki, wpiszemy jako dar od Was i będziemy wiedzieć jaki jest koszt leczenia Fary, proszę i bardzo dziękujemy!!!

Posted

[quote name='mamanabank']O kurczę! Poprzednio leki były na fakturę, ups...
A czy mogłabyś nam powiedzieć ile kosztowały te leki, wpiszemy jako dar od Was i będziemy wiedzieć jaki jest koszt leczenia Fary, proszę i bardzo dziękujemy!!![/QUOTE]
O rany,nie zorientowałam się,ze to oto chodziło...jeśli tak to tym bardziej dziękujemy...BARDZO DZIĘKUJEMY!

Posted

Przekazałam leki Pani Farowej,uzyskałąm informację ,ze Fara trochę drapie się,nie jest to intensywne,brzuszek czysty bez plam i wykwitów.Fara miała zamawianą karmę 11 grudnia,Pani Farowa sygnalizuje,ze karmy zaczyna brakować...

Posted

[quote name='Kaja10014']Farę tez przydałoby się ogłosić :shake:[/QUOTE]

Kaju,ona ma allegro,może z allegro można by wziąć tekst?Ona jest już do adopcji bo leki będzie pewnie brała do końca życia...dobry pomysł,może i skarpecie by ulżyło,są poza tym następne potrzebujące psiaki...z Argusiową natomiast widzimy sie juz jutro,jak mi powiedziała,już teraz będzie aktywna na forum...

Posted

[quote name='Romka']Kaju,ona ma allegro,może z allegro można by wziąć tekst?Ona jest już do adopcji bo leki będzie pewnie brała do końca życia...dobry pomysł,może i skarpecie by ulżyło,są poza tym następne potrzebujące psiaki...z Argusiową natomiast widzimy sie juz jutro,jak mi powiedziała,już teraz będzie aktywna na forum...[/QUOTE]
Taki nawał psów, może Paula mogłaby ogłosić choć parę bid? Ja teraz będę odnawiać Amikowi, Lobo, Farze, z tego co pamiętam Kleks, Figaro, Plamka tez nie mają ogłoszeń a siedzą w schronisku od pewnego czasu. Mi po prostu brakuje już rąk do pracy, zaraz będę musiała nadrobić 2 tygodnie nieobecności w szkole, więc póki mogę ogłaszam.

Posted

[quote name='Kaja10014']Taki nawał psów, może Paula mogłaby ogłosić choć parę bid? Ja teraz będę odnawiać Amikowi, Lobo, Farze, z tego co pamiętam Kleks, Figaro, Plamka tez nie mają ogłoszeń a siedzą w schronisku od pewnego czasu. Mi po prostu brakuje już rąk do pracy, zaraz będę musiała nadrobić 2 tygodnie nieobecności w szkole, więc póki mogę ogłaszam.[/QUOTE]

PAULA PROSIMY BARDZO!BARDZO!Choć kilka psiaków...Kaju,wiem,ze masz duuużo pracy,tylko tak naprawdę nie wiem kogo prosić...jeszcze,jsteś Ty i Paula...tylko.

Posted

Dziewczyny, ja się nie deklaruję póki co, bo szkoła, codziennie nam coś zadają, jakiś klasówki, kartkówki, pytania, próbne egzaminy... Już mnie głowa boli od nauki, poza tym przygotowania do balu... ech i jeszcze ta moja zołza ;)
Na szczęście, od poniedziałku mamy ferie i już sobie postanowiłam, że będę ogłaszać! W końcu dwa tygodnie nic nie będę musiała robić ;)
Także jeszcze dzisiaj się pouczę, jutro chyba mam próbę do balu, a potem ogłoszenia :)