Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatni dzień bazarku dla Fary, może jeszcze ktoś coś wypatrzy? :cool3::cool3::cool3:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/196630-OSTATNI-DZIE%C5%83...-Wysy%C5%82ka-GRATIS-obraz-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Fary-do-5.12[/url]

Posted

zaktualizowałam post rozliczeniowy Fary :) dziękuję za wpłatę od mamanabank. Romki, camisowej :):):)

Informuję również iz kasa Fary wzbogaciła się o dochód z dwóch bazarków na kwoty 155zł i 269zł :):):) razem w kasie Farowej, po odliczeniu wydatków za DT w grudniu, znajduje się 439zł:):):):multi::multi::multi:

Posted

[quote name='bric-a-brac']Z bazarku uzbierało się 90zł. Przekażę jak wpłyną :)[/QUOTE]
Bric-a brac,nie chciałabyś pomóc nam przy następnym bazarku dla łowickich psiaków...zrobimy zdjęcia,będziemy wysyłać a Ty mogłabyś "tylko" pilnować bazarku...bo robisz to bardzo dokładnie.Co Ty na to?Oczywiście jeśli tylko masz czas i chęci...

Posted

Pilnować w sensie podnosić i aktualizować? Nie ma sprawy. Tylko załóżcie Wy, a mi zostawcie post aktualizacyjny, gdzieś na pierwszej stronie. Sama nie mogę bazarku na tę chwilę założyć, bo mam już 3 i najpierw muszę któryś rozliczyć, żeby było wg zasad bazarkowych.

Posted

[quote name='Kaja10014']A nie widzę mojej wpłaty, przekazałam Romce w sobotę.[/QUOTE]
A ja wysłałam do Ciebie smsa z zapytaniem czy to na Farę...mam 15zł od Ciebie przypomnij mi na kogo jeszcze mam te deklarcje?Jest tyle róznych sparw,ze zapomniałam...:oops:

Posted

[quote name='Romka']A ja wysłałam do Ciebie smsa z zapytaniem czy to na Farę...mam 15zł od Ciebie przypomnij mi na kogo jeszcze mam te deklarcje?Jest tyle róznych sparw,ze zapomniałam...:oops:[/QUOTE]
A ja byłam w szkole i nie przeczytałam :) Po piątaku na Farę, Korę i Antosia :)

Posted

Poproszę dane do konta, bo chce przelać za bazar kaskę :evil_lol:

[SIZE=3]Z bazarku zebrało się początkowo 90zł, ale cudowne C[/SIZE][SIZE=4]iocie wpłaciły w sumie[B][SIZE=6] [U]100zł!!![/U][/SIZE][/B][/SIZE]:multi::multi::multi::multi: [SIZE=5]Dziękujemy! [/SIZE]:modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='bric-a-brac']Poproszę dane do konta, bo chce przelać za bazar kaskę :evil_lol:

[SIZE=3]Z bazarku zebrało się początkowo 90zł, ale cudowne C[/SIZE][SIZE=4]iocie wpłaciły w sumie[B][SIZE=6] [U]100zł!!![/U][/SIZE][/B][/SIZE]:multi::multi::multi::multi: [SIZE=5]Dziękujemy! [/SIZE]:modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]
Dziewczyny ,bardzo,bardzo DZIĘKUJEMY!:Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Kaja10014']A ja byłam w szkole i nie przeczytałam :) Po piątaku na Farę, Korę i Antosia :)[/QUOTE]
Argusiowa no to masz do rozliczenia...ja dziś będę miała je ze sobą jak spotkamy się u Mamanabank...

Posted

a ja pracuje i nie mam czasu zaglądać, bo siedzę z szefem w jednym pomieszczeniu:oops: a domu dalej bez sieci, Kaju dopiszę wszystko w weekend, Andzike twoje też , do tego mi kredyt bank coś grzebie w systemi i nie mogę się dziś zalogować znowu, chwilę cierpliwości dziewczyny, nr konta już wysyłam na pw

wybaczcie mi kochanieńkie ten brak mnie ale jak tylko mogę dopisuję wszystko, i męczę aby mi internet naprawili w domu...ech