mamanabank Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Bardzo, bardzo dziękujemy w imieniu Fary. Quote
mamanabank Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Dziewczyneczki łowickie ( i nie tylko), wbijajcie się na bazarek! :-) [url]http://www.dogomania.pl/threads/196630-OBRAZ-Klauna-i-ksi%C4%85%C5%BCki-%28ro%C5%9Bliny-kwiaty-alergia-%29-dla-alergicznej-Fary.-do-5.12?p=15759411#post15759411[/url] Quote
bric-a-brac Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Kurczaki, coś mi nie chcą ludziska licytować... Wysyłka gratis, to myślałam, że będą chętni...:confused: Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 dzwoniłam do Pani Tymczasowej...leki działają Fara nie drapie się w ogóle...Pani Tymczasowa uważa ,ze jest jakaś radośniejsza i ma weselsze oczy...już nie gniewa się na Panią Tymczasową za bolesne zastrzyki... Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Andzike, jak nasz czytasz to wiedz,że przekazałam Twoje 15zł,które otrzymałam od Mamanabank Argusiowej,piszę tu bo nie mogę znależć bazarku...Argusiowa potwierdż plis... Quote
Andzike Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='Romka']Andzike, jak nasz czytasz to wiedz,że przekazałam Twoje 15zł,które otrzymałam od Mamanabank Argusiowej,piszę tu bo nie mogę znależć bazarku...Argusiowa potwierdż plis...[/QUOTE] ok, dzięki :) Quote
bric-a-brac Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Argusiowy bazarek się skończył i w ostatniej chwili mi ktoś książki przebił. Ech, gapa ze mnie:/ w górę Farusia! Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dostałam od Camisiowej 10zł deklaracji dla Fary na grudzień...przekażę jak spotkamy się na pakownie fantów bazarkowych...Argusiowa od Grażynki nie dostałyśmy deklaracji...i pewnie tak już zostanie... Quote
argusiowa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 oki czyli mam wstrzymać deklarację p. Grażyny? oficjalnie na watku? czy jak? Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='argusiowa']oki czyli mam wstrzymać deklarację p. Grażyny? oficjalnie na watku? czy jak?[/QUOTE] Zobaczymy co będzie w następnym miesiącu...pewnie będzie tak jak u Bojki...na razie nie wiemy niczego oficjalnie...ale jak nie będzie wpłaty za 2 miesiące to wstrzymałabym...Fara poradzi sobie bez 10zł Grażynki... Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Romka']Zobaczymy co będzie w następnym miesiącu...pewnie będzie tak jak u Bojki...na razie nie wiemy niczego oficjalnie...ale jak nie będzie wpłaty za 2 miesiące to wstrzymałabym...Fara poradzi sobie bez 10zł Grażynki...[/QUOTE] Fara ma wokół siebie tyle osób, którym na niej zależy, że na pewno sobie poradzi :) Quote
mamanabank Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Nie pozostaje nic innego jak podziękować za dotychczasowe wspieranie łowickich psiaków i działać dalej :-) Ciekawe jak żyje Fara po tygodniu kuracji. Muszę zadzwonić któregoś dnia, a no i przecież niedługo musimy ją odwiedzić, zbliża się koniec miesiąca. Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='mamanabank']Nie pozostaje nic innego jak podziękować za dotychczasowe wspieranie łowickich psiaków i działać dalej :-) Ciekawe jak żyje Fara po tygodniu kuracji. Muszę zadzwonić któregoś dnia, a no i przecież niedługo musimy ją odwiedzić, zbliża się koniec miesiąca.[/QUOTE] Pisałam gdzieś wyżej,ze już po pierwszym zastrzyku było wszystko bardzo dobrze,żadnego drapania się...humor też ma lepszy i weselsze oczka(opinia Pani Farowej) Quote
mamanabank Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Byłyśmy dzisiaj z Romka przez chwilę u Fary, wyniki kuracji są nieprawdopodobne! Fara ma mięciutką w dotyku, milutką sierść, wcześniej ciągle była lepka. Brzuszek bez zaczerwienień, różowiutki jak pupcia niemowlaczka. Leczenie nie jest dla niej miłe, zwłaszcza zastrzyki i spryskiwanie, ale to już nie ten sam pies umęczony ciągłym świądem i bólem. Strasznie się cieszę. Za tydzień mamy się skontaktować telefonicznie z Panią Dermatolog. Quote
bric-a-brac Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Super wieści. Jednak jeżeli ta diagnoza atopowego jest trafna, to po odstawieniu sterydów stan może powrócić... Oby jednak tak nie było :) Quote
mamanabank Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='bric-a-brac']Super wieści. Jednak jeżeli ta diagnoza atopowego jest trafna, to po odstawieniu sterydów stan może powrócić... Oby jednak tak nie było :)[/QUOTE] Nie jestem pewna ale wydaje mi się, że w tej baterii leków nie dostała sterydów, za tydzień się dowiemy, co dalej. Quote
Romka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Mamanabank,musimy najpózniej jutro pojechać do Fary,trzeba zapłacić za dom tymczasowy... Quote
bric-a-brac Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Komu coś dla Fary z bazarku, komu?:cool3: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196630-Wysy%C5%82ka-GRATIS-obraz-i-ksi%C4%85%C5%BCki-uprawa-ro%C5%9Blin-homeopatia-alergia-dla-Fary-do-5.12[/url] Do tego momentu suma licytacji to 30zł... mało, ale dobre i to :) Podbijanie też mile widziane ;) Quote
mamanabank Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Romka']Mamanabank,musimy najpózniej jutro pojechać do Fary,trzeba zapłacić za dom tymczasowy...[/QUOTE] Moim zdaniem DZISIAJ trzeba iść. Quote
Romka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='mamanabank']Moim zdaniem DZISIAJ trzeba iść.[/QUOTE] No to około 20 00 bo zwariuję...:lol:z nadmiaru bodżców... Quote
Recommended Posts