giselle4 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Cudeczko,ania z poznania pytała o ciebie:evil_lol: moze ma cos na mysli? Quote
giselle4 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 CUDKA TO CALE CUDO....ale jkos nie ma szczescia to zju nie ta sama dziewczyna to radosna i pełna energii panieneczka ktora zgodzi sie z innymi pieskami toleruje kotka kocha ludzi i dzieci....a jak wyglada cud ,miod ,malinka Quote
andzia69 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Myszuniu Cuduniu - na pewno gdzieś czeka domeczek na ciebie...na pewno! Quote
Ingrid44 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Taka Cudna Cudenka a domku nie ma, chyba ludzie calkiem oslepli ! Quote
DarkWater Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Giselcia! Bedę Cie nękać, aż zrobisz co trzeba! Quote
Nadziejka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 :loveu::megagrin::megagrin::megagrin::grins::ghost_2:Darkuniu kochanaaaaa to ja tyz fcem nekac Gisunie ..ino mie oswiec na jaki temat mam ajusci ja lekac ?znaczy nekac :evil_lol::sweetCyb::multi::multi:Cudka nade cudaaaaaaaaa:multi: Quote
DarkWater Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Giziu działaj! bo Cię z Gonzikową kijem obijemy! Będziemy Cie nękać, aż się zaczniesz lękać... Quote
andzia69 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Gisellko - zrobiłabys takie ładne zdjęciuszka Cudce? takie portretowe, na trawce w całosci...gdzie ona ma ogłoszenia? dajcie najlepiej w 1 postach tekst do ogłoszen i ładne zdjecia będzie łatwiej "zabierać" do ogłoszeń czy ona ma allegro??? Gisellko - czy wy używacie preparatów na kleszcze??? Quote
giselle4 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 andzia69 napisał(a):Gisellko - zrobiłabys takie ładne zdjęciuszka Cudce? takie portretowe, na trawce w całosci...gdzie ona ma ogłoszenia? dajcie najlepiej w 1 postach tekst do ogłoszen i ładne zdjecia będzie łatwiej "zabierać" do ogłoszeń czy ona ma allegro??? Gisellko - czy wy używacie preparatów na kleszcze??? uzywamy preparatow na kleszcze fotek slicznych nie zrobilam zawsze mam ,,niespodzianke,,na kwarantannie i wsiąkam tam:( przepraszam Cudka ,ja wiem ze to moja wina...wiem obiecuje jutro fotki Cudki i Kinga,pozniej Etny i Zbynia..... ja juz gonie na ostatnim odechu.... allegro zrobiła jej Darunia ale tez goni mnie o nowe fotki.....zrobie Quote
DarkWater Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Giziuuuuu rób fotki, bo Ci bezoperacyjnie nogi od pupy oddzielimy! Gonzikowa prawą, a ja lewą! Quote
Ingrid44 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Giziu ,lepiej rob te fotki bo ciotki nie popuszcza :) Quote
DarkWater Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A potem będziemy z Ciebie Giziu skórę pasami zdzierać... Quote
Ingrid44 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 DarkWater napisał(a):A potem będziemy z Ciebie Giziu skórę pasami zdzierać... Straszne ciotki i jakie okrutne :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
DarkWater Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 a na koniec rozciągniemy Cię końmi na cztery strony świata! Gizucho (nie)dobra... rób te zdjęcia!!! Quote
Nadziejka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 DarkWater napisał(a):A potem będziemy z Ciebie Giziu skórę pasami zdzierać... :roll::razz:[FONT="Book Antiqua"]no bo jaem przytyla lokryutnie i jest mnie ponad 70 kilo:megagrin::icon_roc::sweetCyb::sweetCyb:wiec muszem miec ajusci porzadny pasek .....:shiny::shiny::mdrmed::jumpie::morning:do podtrzymywania mych kraglosciiiiiiii[/FONT] Quote
andzia69 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ewa gonzales napisał(a)::roll::razz:[FONT=Book Antiqua]no bo jaem przytyla lokryutnie i jest mnie ponad 70 kilo:megagrin::icon_roc::sweetCyb::sweetCyb:wiec muszem miec ajusci porzadny pasek .....:shiny::shiny::mdrmed::jumpie::morning:do podtrzymywania mych kraglosciiiiiiii[/FONT] no tom się usmiała!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: normalnie Godzilla z ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tom ja ta druga Godzilla - to 2 paski potrzebne!:diabloti::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 :evil_lol::razz::razz: lasky bez kasky ....no moze tyko ja ..tyko ja .....:oops:ale to siem ma zmienic Quote
Recommended Posts