Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CUDKA TO CALE CUDO....ale jkos nie ma szczescia
to zju nie ta sama dziewczyna
to radosna i pełna energii panieneczka
ktora zgodzi sie z innymi pieskami
toleruje kotka
kocha ludzi i dzieci....a jak wyglada
cud ,miod ,malinka

Posted

:loveu::megagrin::megagrin::megagrin::grins::ghost_2:Darkuniu kochanaaaaa to ja tyz fcem nekac Gisunie ..ino mie oswiec na jaki temat mam ajusci ja lekac ?znaczy nekac :evil_lol::sweetCyb::multi::multi:Cudka nade cudaaaaaaaaa:multi:

Posted

Gisellko - zrobiłabys takie ładne zdjęciuszka Cudce? takie portretowe, na trawce w całosci...gdzie ona ma ogłoszenia?

dajcie najlepiej w 1 postach tekst do ogłoszen i ładne zdjecia będzie łatwiej "zabierać" do ogłoszeń

czy ona ma allegro???

Gisellko - czy wy używacie preparatów na kleszcze???

Posted

andzia69 napisał(a):
Gisellko - zrobiłabys takie ładne zdjęciuszka Cudce? takie portretowe, na trawce w całosci...gdzie ona ma ogłoszenia?

dajcie najlepiej w 1 postach tekst do ogłoszen i ładne zdjecia będzie łatwiej "zabierać" do ogłoszeń

czy ona ma allegro???

Gisellko - czy wy używacie preparatów na kleszcze???

uzywamy preparatow na kleszcze
fotek slicznych nie zrobilam
zawsze mam ,,niespodzianke,,na kwarantannie i wsiąkam tam:(
przepraszam Cudka ,ja wiem ze to moja wina...wiem
obiecuje jutro fotki Cudki i Kinga,pozniej Etny i Zbynia.....
ja juz gonie na ostatnim odechu....
allegro zrobiła jej Darunia
ale tez goni mnie o nowe fotki.....zrobie

Posted

DarkWater napisał(a):
A potem będziemy z Ciebie Giziu skórę pasami zdzierać...

:roll::razz:[FONT="Book Antiqua"]no bo jaem przytyla lokryutnie i jest mnie ponad 70 kilo:megagrin::icon_roc::sweetCyb::sweetCyb:wiec muszem miec ajusci porzadny pasek .....:shiny::shiny::mdrmed::jumpie::morning:do podtrzymywania mych kraglosciiiiiiii[/FONT]

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:roll::razz:[FONT=Book Antiqua]no bo jaem przytyla lokryutnie i jest mnie ponad 70 kilo:megagrin::icon_roc::sweetCyb::sweetCyb:wiec muszem miec ajusci porzadny pasek .....:shiny::shiny::mdrmed::jumpie::morning:do podtrzymywania mych kraglosciiiiiiii[/FONT]

no tom się usmiała!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: normalnie Godzilla z ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tom ja ta druga Godzilla - to 2 paski potrzebne!:diabloti::evil_lol: