Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic ,tylko Psa podmienili do zdjec:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cudka wyglada przepieknie a szczegolnie oczka . Bardzo slodka:loveu:

To przykre ze ludzie obiecali a nie przyjechali :shake:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Nic ,tylko Psa podmienili do zdjec:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cudka wyglada przepieknie a szczegolnie oczka . Bardzo slodka:loveu:

To przykre ze ludzie obiecali a nie przyjechali :shake:

jak chinka z tymi oczkami:)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ciotka Grazynka!
Zmien tytul, hahahha - jaki szkielet!! siedzialam wpierw i sie zastanawialam co to za suczka :)
Pieknie sie nią zajelas, jak Czeska!

to mi dowaliłas...hihihi
Edytko,czekałam na ludzi i ona tez.....:shake:

Posted

prosze pomozcie przy niej tez.....
nie mam jej gdzie umiescic...
a została mi tylko ona ...
do rozdysponowania...
musze na pare tygodni Was opuscic a nie moge jej zostawiac na pastwe losu
Kto da jej Dt,tani hotelik
prosze......
Bąbel-hotelik
Nesia-hotelik
Dusia -Poker
Bella-Roma
Cudka??????

Posted

Jutro mam miec odpowiedz w sprawie cudki jest pani zainteresowana adopcją psa dla dziecka szukała małego szczeniaka poleciłam jej madrą piekną cudke...ale niema dojazdu jutro ma dac odpowiedz;)cudeńko miała bys super domek

Posted

kach napisał(a):
Jutro mam miec odpowiedz w sprawie cudki jest pani zainteresowana adopcją psa dla dziecka szukała małego szczeniaka poleciłam jej madrą piekną cudke...ale niema dojazdu jutro ma dac odpowiedz;)cudeńko miała bys super domek

Szczeniaka lepiej pani odradzic, bo szczeniaki sa bardzo absorbujace. Cudka z pewnoscia byłaby odpowiedniejsza :)

Posted

ms_arwi napisał(a):
Szczeniaka lepiej pani odradzic, bo szczeniaki sa bardzo absorbujace. Cudka z pewnoscia byłaby odpowiedniejsza :)

Cudka lubi dzieci to wiemy....
o kurcze
chyba bym sie upila....szczesciem:)

Posted

JA PANI POWIEDZIAŁAM ŻE MULUSZEK TO KŁOPOT NESKA JEST DOBRYM WYBOREM MA WEJSC NA DOGO ZDJECIA ZOBACZYĆ CUDKI I JUTRO MA DAC ZNAC TEZ BYM BYŁA SZCZESLIWA DOMEK DLA CUDKI:lol: