Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, dziękuję za odwiedziny u Saruni. Najważniejsze, ze póki co,nie jest źle. Trzymajcie kciuki za pomyślne załatwienie spraw prywatnych daśki, bo od tego też zależy jeszcze lepsze, wygodniejsze życie naszej sunieczki !!!

Posted

[quote name='Iljova']to dlatego że dzisiaj była wcześniej w domu :-)
Ślicznie wyglada ta cała czwórka :-)[/QUOTE]
Tak, miło popatrzeć na tą rodzinkę. Czytałam jednak na wątku Suni, że prawdopodobnie pojedzie do nowego domu.
[COLOR=purple][B]Dziś zajrzałam na konto. 22.08 zaksięgowała sie wpłata od Fochu - 20 zł !!!! Gosiu, dziekujemy serdecznie !!! Z tego co widzę, jest to już deklaracja październikowa ![IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE6F.gif[/IMG][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Havanka']Od dziś już "trójeczka" ! Sonia pojechała do nowego domu !!![/QUOTE]

Wiem, wiem! Trzymam kciuki za domek :)

Dla trójeczki buziaki :loveu:

Posted

Cioteczki, przepraszam za spamowania.
Inna, piekna i starsza ONka w potrzebie.
Zajrzyjcie, prosze:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213593-SARA-ga%C5%9Bnie-w-schronisku-%28-SZUKAM-DLA-NIEJ-SKRAWKA-quot-ZIELONEJ-TRAWKI-quot?p=17521920#post1752[/url]

Posted

Kochani, dziś przelałam na konto Daśki 159,89 zł na poczet karmy dla Sary i zapłaty za Furosemidum.
[B][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=green][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=darkorchid][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=blue]SIERPIEŃ[/COLOR]
[COLOR=black]4.08 Fiorsteinbock - 30 zł (IX)
[COLOR=darkorchid]7.08 Przelew na konto Daśki - 60 zł (dofinansowanie do karmy za sierpień)
[COLOR=red]Stan konta: 59,89 zł
[COLOR=black]9.08 Emma - 100 zł[/COLOR]
Stan konta - 159,89 zł
[COLOR=green]Wydatki: Furosemidum w zastrzyku - 10 zł ([COLOR=black]zapłacone -4.09[/COLOR])
[COLOR=black]22.08 Fochu - 20 zł (X)
[COLOR=blue]WRZESIEŃ[/COLOR]
[COLOR=purple]4.09 Przelew na konto Daśki - 159, 89 zł ( dofinansow. do karmy za wrzesień - 149.89zł+ 10 zł (Furosemidum)
[COLOR=red]Stan konta - 20 zł[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR] [/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Caragh']Dalej żadnych wieści? :([/QUOTE]
No niestety wciąż nie ma.... Mam tylko nadzieję, ze gdyby coś złego sie działo, to byśmy o tym wiedzieli.