Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']A ja myślę tak zastrzyki to jedno napewno pomagają, ale to że jest u Daśki to też ma znaczenie :-)[/QUOTE]
Masz rację, Sara w końcu ma normalne psie życie, bez stresu, głodu i tułaczki. Daśka dba o nią lepiej niż o siebie.

Przeleję dziś 70 zł na konto Daśki - dofinansowanie do karmy za marzec.
Na koncie zostaje 30zł.
Daśka sorry, wiem, ze powinno być 200 zł, ale sama widzisz; nie ma czym dzielić.

Posted

Jej przepraszam,że bez odzewu,ale w końcu może nam się wybudować nasz dom,a nie wynajmować!!!!!
KOCHANI SARA to tak lata,że mojego Rottka prawie dogania!!,rezultat dopiero teraz widać!!!!!!!!!!!!!1 Ale jaki!!!!! Już drugi dzień z rzędu ją gonię ponieważ jej się teraz bieganie załącza.TERAZ STWIERDZAM-WIDAĆ OGROMNIASTĄ POPRAWĘ!!!!!

Posted

[quote name='daśka']Sara po raz pierwszy zaczepia na dworze Daśkę do zabawy,a nie odwrotnie:-)[/QUOTE]
No i proszę, Daśki nie było, ale jak sie pojawiła, to z super wieściami !!! bardzo sie cieszę z postępow leczenia !!!!

Aniu, dwa smsy wysłałam bo sprawa pilna.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Wyslalam deklaracje za marzec:
fochu - 20zl
fiorsteinbock - 20zł

Ciesze sie, ze tak ogromna poprawa pojawila sie u Sary, mam zatem pytanko co robimy z HMB, rezygnujemy?
Wiadomo na jak dlugo zastrzyki pomoga?[/QUOTE]

bardzo dziękuję za pieniążki. jak się pojawia na koncie, napiszę.
Myślę, że dobrze byłoby zasiegnąć opinii wetki w spr. HMB.
Ostatnio znalazłam w necie artykuł o preparatach z glukozaminą, bo sama chciałam sie trochę podreperować. Okazuje sie,że w trakcie badań przeprowadzonych na grupie chyba 240 osób ( nie pamiętam dokładnie ), nikt nie odczuł poprawy w zmniejszeniu bólu ani w ruchomości stawów. Tak więc można go brać, nie zaszkodzi, ale też nie przynosi oczekiwanych rezultatów. Dlatego zrezygnowałam z jego zakupu.

Posted

[B]Dziś otrzymałam 20 zł od Fochu i 20 zł od Fiorsteinbock -[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Malu/10blowingkisses.gif[/IMG]Serdecznie dziękuje w imieniu Sary !!![/B]
Aktualny stan konta[SIZE=3][B] 30 zł+ 40 zł= 70 zł
Edytko, widzę, ze znowu ofiarowałaś Sarze dodatkową dyszkę ! Bardzo dziękuję !!!
[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Chcialabym wiecej przelewac, ale nie mam juz z czego :( deklaracje mam na styk a forsy z miesiaca na miesiac mniej, eh...czy kryzys gospodarczy sie skonczy...[/QUOTE]
Niestety, zamiast lepiej jest coraz gorzej. Ale na to już się nic nie poradzi. W każdym razie dodatkowa dyszka, przy takiej ilości deklaracji, to naprawdę dużo !
Jeszcze raz dziękuję !!!:calus:

Posted

[quote name='Havanka']No i proszę, Daśki nie było, ale jak sie pojawiła, to z super wieściami !!! bardzo sie cieszę z postępow leczenia !!!!

Aniu, dwa smsy wysłałam bo sprawa pilna.[/QUOTE]
Havanko chyba Adaśko je wykasował,ponieważ nic oprócz 18 wiadomości nowych nie mam,jeżeli możesz,to prześlij raz jeszcze proszę.A ja chcę Ciebie zapytać o zdanie,ale to na maila Ci wyślę:-)