fiorsteinbock Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Witam Cioteczki i czytam wspaniale wiesci odnosnie zdrowia i kondycji Sary. Zastrzyki zdzialaly cuda! :) Quote
Iljova Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A ja myślę tak zastrzyki to jedno napewno pomagają, ale to że jest u Daśki to też ma znaczenie :-) Quote
Havanka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Iljova']A ja myślę tak zastrzyki to jedno napewno pomagają, ale to że jest u Daśki to też ma znaczenie :-)[/QUOTE] Masz rację, Sara w końcu ma normalne psie życie, bez stresu, głodu i tułaczki. Daśka dba o nią lepiej niż o siebie. Przeleję dziś 70 zł na konto Daśki - dofinansowanie do karmy za marzec. Na koncie zostaje 30zł. Daśka sorry, wiem, ze powinno być 200 zł, ale sama widzisz; nie ma czym dzielić. Quote
Iljova Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Sara to przecież nie pierwszy psiak którego stan u Daśki się poprawia. Chociażby Tulcia :-) Prawda ?! Quote
Havanka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Iljova']Sara to przecież nie pierwszy psiak którego stan u Daśki się poprawia. Chociażby Tulcia :-) Prawda ?![/QUOTE] Potwierdzam !!! Quote
Havanka Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Dziś niedziela, dzień wolny od pracy. Może Daśka zajrzy i podrzuci kilka obiecanych fotek? Quote
daśka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Jej przepraszam,że bez odzewu,ale w końcu może nam się wybudować nasz dom,a nie wynajmować!!!!! KOCHANI SARA to tak lata,że mojego Rottka prawie dogania!!,rezultat dopiero teraz widać!!!!!!!!!!!!!1 Ale jaki!!!!! Już drugi dzień z rzędu ją gonię ponieważ jej się teraz bieganie załącza.TERAZ STWIERDZAM-WIDAĆ OGROMNIASTĄ POPRAWĘ!!!!! Quote
daśka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Sami w to nie wierzyliśmy z Adamem,że może być aż taka poprawa,ale jest!!!!!!!!!!!!!:-) Quote
daśka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Sara po raz pierwszy zaczepia na dworze Daśkę do zabawy,a nie odwrotnie:-) Quote
Havanka Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='daśka']Sara po raz pierwszy zaczepia na dworze Daśkę do zabawy,a nie odwrotnie:-)[/QUOTE] No i proszę, Daśki nie było, ale jak sie pojawiła, to z super wieściami !!! bardzo sie cieszę z postępow leczenia !!!! Aniu, dwa smsy wysłałam bo sprawa pilna. Quote
fiorsteinbock Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Wyslalam deklaracje za marzec: fochu - 20zl fiorsteinbock - 20zł Ciesze sie, ze tak ogromna poprawa pojawila sie u Sary, mam zatem pytanko co robimy z HMB, rezygnujemy? Wiadomo na jak dlugo zastrzyki pomoga? Quote
Havanka Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Wyslalam deklaracje za marzec: fochu - 20zl fiorsteinbock - 20zł Ciesze sie, ze tak ogromna poprawa pojawila sie u Sary, mam zatem pytanko co robimy z HMB, rezygnujemy? Wiadomo na jak dlugo zastrzyki pomoga?[/QUOTE] bardzo dziękuję za pieniążki. jak się pojawia na koncie, napiszę. Myślę, że dobrze byłoby zasiegnąć opinii wetki w spr. HMB. Ostatnio znalazłam w necie artykuł o preparatach z glukozaminą, bo sama chciałam sie trochę podreperować. Okazuje sie,że w trakcie badań przeprowadzonych na grupie chyba 240 osób ( nie pamiętam dokładnie ), nikt nie odczuł poprawy w zmniejszeniu bólu ani w ruchomości stawów. Tak więc można go brać, nie zaszkodzi, ale też nie przynosi oczekiwanych rezultatów. Dlatego zrezygnowałam z jego zakupu. Quote
fiorsteinbock Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 O, to nieciekawie! Daśka, zapytasz weta co mysli w tym temacie? Quote
Havanka Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 [B]Dziś otrzymałam 20 zł od Fochu i 20 zł od Fiorsteinbock -[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Malu/10blowingkisses.gif[/IMG]Serdecznie dziękuje w imieniu Sary !!![/B] Aktualny stan konta[SIZE=3][B] 30 zł+ 40 zł= 70 zł Edytko, widzę, ze znowu ofiarowałaś Sarze dodatkową dyszkę ! Bardzo dziękuję !!! [/B][/SIZE] Quote
fiorsteinbock Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Chcialabym wiecej przelewac, ale nie mam juz z czego :( deklaracje mam na styk a forsy z miesiaca na miesiac mniej, eh...czy kryzys gospodarczy sie skonczy... Quote
Havanka Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Chcialabym wiecej przelewac, ale nie mam juz z czego :( deklaracje mam na styk a forsy z miesiaca na miesiac mniej, eh...czy kryzys gospodarczy sie skonczy...[/QUOTE] Niestety, zamiast lepiej jest coraz gorzej. Ale na to już się nic nie poradzi. W każdym razie dodatkowa dyszka, przy takiej ilości deklaracji, to naprawdę dużo ! Jeszcze raz dziękuję !!!:calus: Quote
daśka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Havanka']No i proszę, Daśki nie było, ale jak sie pojawiła, to z super wieściami !!! bardzo sie cieszę z postępow leczenia !!!! Aniu, dwa smsy wysłałam bo sprawa pilna.[/QUOTE] Havanko chyba Adaśko je wykasował,ponieważ nic oprócz 18 wiadomości nowych nie mam,jeżeli możesz,to prześlij raz jeszcze proszę.A ja chcę Ciebie zapytać o zdanie,ale to na maila Ci wyślę:-) Quote
adkaaaaa5 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Havanko podaj nr konta na pw, mam pieniazki od basiM dla Sary:) Quote
Havanka Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [quote name='adkaaaaa5']Havanko podaj nr konta na pw, mam pieniazki od basiM dla Sary:)[/QUOTE] Dobrze, zaraz wyślę pw z danymi. Quote
Iljova Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Chwilę mnie nie było a tu takie wieści. SUPER !!!!!!!!!!!!!! Co może zdziałać lek ale tylko przy rewelacyjnej i wspaniałej opiece !!!!!!! Quote
Havanka Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Zaglądam do Saruni a tu taaaka cisza.... Quote
Havanka Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 No cóż musimy uzbroić sie w cierpliwość. Daśka pewnie zajęta sprawami nowego domu. Quote
Iljova Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Mam nadzieję że u Daśki wszystko wporządku ?!?!?! Że to jest tylko brak czasu. Quote
Recommended Posts