Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Hahaha masz racje. Rownowaga musi zostac zachowana :) Moj Tz poszedl krok dalej i zjadl po 2 na kazda ze stron :cool1:[/QUOTE]
No to bioderka będą jak nowe !!!

Małgosiu K. z Wrocławia - Kim jesteś????

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Havanka']No to bioderka będą jak nowe !!!

Małgosiu K. z Wrocławia - Kim jesteś????[/QUOTE]
to ja :)
wysłałam zaległe pieniążki dla dziewczynki :)

Posted

[quote name='fochu']to ja :)
wysłałam zaległe pieniążki dla dziewczynki :)[/QUOTE]
Małgosiu, bardzo, bardzo dziękuję [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Malu/10bighug.gif[/IMG]!!!
Wpiszę je za XI i XII, ok?

Posted

[quote name='Havanka']Małgosiu, bardzo, bardzo dziękuję [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Malu/10bighug.gif[/IMG]!!!
Wpiszę je za XI i XII, ok?[/QUOTE]
nie ma za co :)
obiecałam małej te pieniądze to są :) z lekkim opóźnieniem ale dotarły :)
jasne,wpisz za listopad i grudzień

Posted

Edytko, jeżeli nic poważnego nie wydarzy sie, będę!

Dziś wysłałam Daśce 50 zł dofinansowania do karmy dla Sary.

[B][SIZE=3][COLOR=royalblue][COLOR=black][SIZE=2]Wpływy na 4.03 - 230 zł[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue][COLOR=black][SIZE=2]Razem wydatki - 130 zł
.........................................
Saldo na 4.03 - 100 zł
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Mam nadzieję że po wczorajszym paczkowym dniu dałyście radę dzisiaj wstać ;-) ;-) ;-). a jak nie to trzeba było lepiej kupić na dogowym bazarku wirtualne pączki i faworki ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
WITAJ SARUNIU KOCHANA :-) TRZYMAM KCIUKI ZA DOBRE EFEKTY LECZENIA. :)

Posted

[quote name='Iljova']Mam nadzieję że po wczorajszym paczkowym dniu dałyście radę dzisiaj wstać ;-) ;-) ;-). a jak nie to trzeba było lepiej kupić na dogowym bazarku wirtualne pączki i faworki ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
WITAJ SARUNIU KOCHANA :-) TRZYMAM KCIUKI ZA DOBRE EFEKTY LECZENIA. :)[/QUOTE]
Ja wstałam dziś rześka jak skowronek ! Edytka radziła zjeść dwa pączki dla równowagi, a że dwa za nic nie wepchałabym, to jeden podzieliłam dokladnie na pół i miałam po równo na dwa "biedra":evil_lol:
Ja też czekam na efekty leczenia, oby przyniosły Saruni ulgę...

Posted

huraaaaaaaaaaaaaaaaaa Adam przywiózł mi komputer:-):-):-):-):-)
trzy trojany i reszta innych badziestw,ale najgorszy podobno był ten,który się usadowił i tworzył wisusy w moim komputerze.
Ale już jesteśmy,zobaczymy do kiedy,ale cieszę się chwilą:-)
Jutro z Sarunią na zastrzyk,a później czeka nas przeprowdzka mojego 300 litrowego akwarium z pracy do domu,mam nadzieję że przez weekend chociaż je przewieziemy.
Na konto narazie nie zaglądałam,jutro zajrzę i napiszę jak po zatrzyku Saruni:-)
Dziewczyna ma się nieźle,ale apetytu nie ma.Na razie nie panikuje ponieważ to nie pierwszy raz,jednak jutro z wet porozmawiam na ten temat!
Miło Was widzieć:-)

Posted

[quote name='Iljova']:-) ja też bardzo się cieszę że jesteś z nami :-) witam Cię wśród nas z uśmiechem :-). Spokojnej nocy życzę. :-)[/QUOTE]

Witaj to ja w takim razie życzę miłego dzionka:-)

Posted

Wiecie co Sara raczej już domku nie znajdzie,każde zapytanie odsyłam na allegro,w którym jest napisane ile Sarunia ma latek i w jakim jest stanie,tak jak napisała Havanka ludzie po przeczytaniu,że stara,że niedowidzi,że niedosłyszy już sie nie kontaktują:-(
Ale wiecie ogromnie sie sie cieszę,że jest u mnie,ponieważ wiem,że nie jest traktowana jak "jakiś tam psiak z którego mam pieniądze" tylko jak część naszej rodziny!
Nasza rodzinka dosyć spora,ponieważ zwierzątek jest sporo:-)
Ciekawe co powie wet jak jej powiem o braku apetytu u Sary,zapewne usłyszę to co zwykle,że to już końcówka jej życia i żeby się przygotować,ale ja nie lubię tego słuchać!!!
Bardzo się boję dnia,kiedy Sarunia..........
Zrobię wszystko co tylko bedzie można,żeby była z nami jak najdłużej.....i jeszcze dłużej...i jeszcze dłużej:-)

Posted

Daśka jesteś !!!! Bardzo sie cieszę, że masz już swoje okno na świat ! Dbaj o niego jak o Sarę ( tylko nie karm go i nie wyprowadzaj:evil_lol:) Skąd załapałaś tyle wirusów????
Czekamy na wieści od wetki.

Posted

[quote name='Havanka']Daśka jesteś !!!! Bardzo sie cieszę, że masz już swoje okno na świat ! Dbaj o niego jak o Sarę ( tylko nie karm go i nie wyprowadzaj:evil_lol:) Skąd załapałaś tyle wirusów????
Czekamy na wieści od wetki.[/QUOTE]

Witaj Havanko,a skąd ja mam wiedzieć dlaczego tyle trojanów załapałam,a raczej mój komputer,ponieważ ja wierna jestem jednemu!
ale z mojego kompa to niezła "lafirynda" jak widać;-)
Ufff dobrze,że Adam grzeczny,ponieważ nie wyobrażam sobie mieć w sobie tylu wirusów;-)

Posted

No to musisz coś z tym zrobić żeby nie łapał tych wirusów i nie szlajał się gdzie popadnie. Dobrze że o siebie i Twojego A. możesz być spokojna. ;-)
Też jestem ciekawa co powie wet, bo zastanawia mnie to z jakiego powodu Sarunia nie ma apetytu.
A że u Ciebie ma jak w raju to wiem :) Bywam też czasami na jakiś wątkach gdzie są osoby które stwierdzają jedno : "gdyby trafiła do Daśki to wszystko byłoby dobrze zadbałaby, bo Daśka wkłada w opiekę nad psiakiem całe swoje serce" itp. Teksty czasami ktoś Tulę podaje jako przykład. I jak czytam takie teksty to już niewiele pozostaje mi do napisania jak tylko potwierdzenie tych słów :-)
Przez to też coraz bardziej nie mogę doczekać się momentu kiedy będę mogła pojechać do Ciebie i poznać Cię. :-)

Posted

Daśka ale jak to jest z tym apetytem, wogole nie chce jesc czy je mniej niz zazwyczaj?
Pamietam, ze jak przyjechala do Ciebie tez kaprysila i chyba dopiero parówkami ją zachecilas do amu. Rozumiem, ze obecnie nawet ulubionych przysmakow nie chce jesc?

Posted

Z apetytem to jest tak,potrafi tylko skubnąc przez trzy dni,a później coś tam zajada.Byłyśmy u wet Sarunia dostała zastrzyk plus wit B i krople na odpchlanio-odkleszczanie:-) Wetka powiedziała,że to nie dobrze,że nie ma apetytu,ale zbadała ją dokładnie i nic sie nie dziej,taka starość.Ostatecznie można podać sterydy na poprawę apetytu,ale wet powiedziała,że to OSTATECZNOŚĆ.Z kolei wetka stwierdziła,że Sarunia o ile dożyje,to siądzie jej predzej,czy później kręgosłup i nie będzie chodziła,ale powiedziałam,że to nie problem,mogę ją wynosić na dwór.W końcu to nie pierwszy pies w moim życiu,którego trzeba będzie wynosić.Dziś jestem w o tyle komfortowej sytuacji,że nie muszę ją zwozić z ósmego piętra;-)

Posted

Generalnie jesteśmy dobrej myśli:-) Zastrzyki powinny pomóc:-)
Koszt dzisiejszej wizyty
zastrzyk 15 zł
wit B 5 zł:-)
odpchlanie i odkleszczanie 18 zł:-)
Chyba mam już kartę stałego klienta:-)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Daśka ale jak to jest z tym apetytem, wogole nie chce jesc czy je mniej niz zazwyczaj?
Pamietam, ze jak przyjechala do Ciebie tez kaprysila i chyba dopiero parówkami ją zachecilas do amu. Rozumiem, ze obecnie nawet ulubionych przysmakow nie chce jesc?[/QUOTE]

oj Cioteczko przysmaki,to ona zawsze i o każdej porze,tylko,że ja nie karmię psów z ręki,chyba,że w nagrodę i nie toleruję "żebrania" np przy stole.Jednak jezeli będzie trzeba,to Sara będzie karmiona osobiście przysmakami nawet w łóżku....nie poddam się za nic,tylko pozostałe psiaki nie mogą tego widzieć,ale z tym damy radę,już nawet z Adamem rozwazyliśmy taką opcję.......

Posted

Nie spodziewałam się niczego innego. DAŚKA JESTEŚ WIELKA I WSPANIAŁA. Dziękuję w imieniu psiaków że jesteś. :-) :-) Inna rzecz, że masz wsparcie ze strony Twojej drugiej połowy. Wspaniale.