Ajrisz Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Proponuje godzine tzw. hardcorowa czyli 9.30 :-) Mam nadzieje, ze dam rade :-) Quote
Polna Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kasia(od holki) powiedziala, ze pozyczy samochód z hakiem, skontaktujcie się z nią :) Quote
Klaudia :-) Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 9.30 u Ciebie czy na placu,to jeszcze zalezy jak będzie z tymi przeszkodami,bo jak uda się na sobote załatwić ten samochód i przyczepe to pewnie najpierw pojedziemy do hali,a dopiero na złotno Quote
Klaudia :-) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ok,to ja muszę się jakoś umówić z Justyną,żeby najpierw pojechać do niej:-) Iza chciała przyjechać obejrzec maluchy,ale w sobote wystawia Ready'ego w Bydgoszczy,chyba,że w niedziele też przyjedziesz na plac:-) Quote
Ajrisz Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 W niedziele tez bede, juz od 10 z maluchami. Szymon przyjezdza od Ewki i ma nas zawiezc :-) Quote
małyskrzat Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Ok,to ja muszę się jakoś umówić z Justyną,żeby najpierw pojechać do niej:-) Iza chciała przyjechać obejrzec maluchy,ale w sobote wystawia Ready'ego w Bydgoszczy,chyba,że w niedziele też przyjedziesz na plac:-)[/quote] Jakie maluchy?:cool3: Quote
Mokka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cześć, słuchajcie dziewczynki, potrzebuję się skontaktować z Kasią od Holki. Coś mi świtało, że chyba pojawia się na dogo od czasu do czasu, ale nie potrafię jej znaleźć. Dajcie jakiś namiarek, plizzzz, emalię, telefon, cokolwiek, muszę z nią pogadać :lol: . Quote
Klaudia :-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Mokka już wysyłam,Kasia nie pojawia się na forum. Quote
Moriaaa Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dziewczynki przepraszam że tak ni zgruszki ni z pietruszki ale chciałabym się dowiedzieć cos o szkoleniu agility w Łodzi. Nie mam czasu wetrować całego wątku, a koniecznie chciałabym spróbować z moja Gerda.Oczywiście jesteśmy obie ciemne masy jeśli chodzi o agility...niunia jest u mnie od jakiś trzech tygodni. Więc dojdę do pytań: Pierwsze i najważniejsze-ile taka przyjeność kosztuje? Czy ważny jest wiek psa? Czy psiak musi przejść najpierw jakieś inne szkolenia? Czy są jakieś grupy zaawansowania? Ile razy w tyg odbywa się szkolenie? No...myślę że na początek tyle wystaczy:) Pozdrawiam Quote
Klaudia :-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jeżęli psiak jest chętny do biegania i zdrowy to moze zacząć ćwiczyć.Pies powinien znać podstawowe komendy siad,zostań,do mnie,noga.Nie ma tak,że psy bardziej i mniej zaawansowane cwiczą o innych godzinach,poprostu zaawansowani ćwiczą na całym torze,a mniej zaawansowani z boku na pojedyńczych hopkach,a potem powoli zaczynają pokonywać proste torki.Szkolenie jest w soboty i niedziele. Quote
tulasy Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dziewczyny to jak z tymi przenosimami toru ? Bo jestem w rozterce. W sobotę jaK najbardziej służe pomocą. Jednakże w niedzielę jadę do Bydgoszczy. Osoby które maja do mnie telefon proszę o SMS'a. Michał Quote
Moriaaa Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Super..a jaka jest orientacyjna cena? Generalnie niunia juz zdrowa, z tymi komendami musimy poćwiczyć, ale suńka po przejściach więc powoli:) Quote
simbik Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='tulasy']Dziewczyny to jak z tymi przenosimami toru ? Bo jestem w rozterce. W sobotę jaK najbardziej służe pomocą. Jednakże w niedzielę jadę do Bydgoszczy. Osoby które maja do mnie telefon proszę o SMS'a. Michał[/QUOTE] Jutro Igor do Ciebie dryndnie :lol:, bo on nie jedzie ze mną do Bydgoszczy, to się umówicie co i jak. Quote
Klaudia :-) Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Na Zimowe zawody w Pruszkowie 25.02 niestety nie jade mam grype,a Mika kontuzje. For fun jedzie w składzie Kasia i Hola,Ola i Fanta,Małogsia i Watażko,Kasia i Igor?? z Opka i Tofisiem??. Pamiętajcie,że zmieniono godziny przyjęcia zawodników 8.00 i startu przebiegów 8.30 Mam nadzieje,że na Fort Cup już i ja i Mika się wyleczymy:-) Pozdrawiamy Quote
simbik Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 My też definitywnie nie jedziemy :shake: . Czy ktoś się orientuje, czy opłatę startową uiszcza się mimo nieobecności (tak jak w przypadku wystaw)? Quote
Klaudia :-) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Kasia opłata jak startujesz przynajmniej na nieoficjalnych,czyli nie płacisz jak nie jedziesz. Jedzie tylko Ola i Gosia pociągiem:-) Quote
Inez-Aga Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ja też nie byłam a chciałam do Was dołączyć;) spotykacie się może w ta niedzielę?i ewentualnie o której? ja też nigdy nie byłam na profesjonalnym torze:oops: . przyjęlibyście nas:loveu: ? sunia ON 2 lata i 4 m-ce:loveu: p.s. przepraszam, ale nie jestem fizycznie w stanie nadrobić całego wątku, więc proszę Was o jakieś info: gdzie , kiedy sie spotykacie i ile taka przyjemność kosztuje? Quote
Klaudia :-) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 W tą sobote zajęcia o 8.30 na Jagodnicy,w niedziele nie ma bo są zawody w Pruszkowie.Moriaaa i Inez-Aga zapraszamy:-) Quote
Moriaaa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Klaudia :-)']W tą sobote zajęcia o 8.30 na Jagodnicy,w niedziele nie ma bo są zawody w Pruszkowie.Moriaaa i Inez-Aga zapraszamy:-)[/quote] Ja w tą sobotę niestey odpadam..suczydło cieczkę dostało..ehhh..:roll: Ale jak tylko sie uporamy z naturą;) na pewno ruszymy doopcie do pracy ;) Quote
tulasy Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No to wreszcie Ungusica zaliczy trochę ruchu i przypomnienia z toru. Michał Quote
naomi1991 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Tyle razy padało już pytanie ile kosztuje kurs ;) I nie zauważyłam jeszcze odpowiedzi [ może ślepa jestem ;P ] Ale możecie napisać? Bo to raczej istotne . Quote
Recommended Posts