Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 991
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok,to ja muszę się jakoś umówić z Justyną,żeby najpierw pojechać do niej:-) Iza chciała przyjechać obejrzec maluchy,ale w sobote wystawia Ready'ego w Bydgoszczy,chyba,że w niedziele też przyjedziesz na plac:-)

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Ok,to ja muszę się jakoś umówić z Justyną,żeby najpierw pojechać do niej:-) Iza chciała przyjechać obejrzec maluchy,ale w sobote wystawia Ready'ego w Bydgoszczy,chyba,że w niedziele też przyjedziesz na plac:-)[/quote]

Jakie maluchy?:cool3:

Posted

Cześć, słuchajcie dziewczynki, potrzebuję się skontaktować z Kasią od Holki. Coś mi świtało, że chyba pojawia się na dogo od czasu do czasu, ale nie potrafię jej znaleźć. Dajcie jakiś namiarek, plizzzz, emalię, telefon, cokolwiek, muszę z nią pogadać :lol: .

Posted

Dziewczynki przepraszam że tak ni zgruszki ni z pietruszki ale chciałabym się dowiedzieć cos o szkoleniu agility w Łodzi. Nie mam czasu wetrować całego wątku, a koniecznie chciałabym spróbować z moja Gerda.Oczywiście jesteśmy obie ciemne masy jeśli chodzi o agility...niunia jest u mnie od jakiś trzech tygodni. Więc dojdę do pytań:
Pierwsze i najważniejsze-ile taka przyjeność kosztuje?
Czy ważny jest wiek psa?
Czy psiak musi przejść najpierw jakieś inne szkolenia?
Czy są jakieś grupy zaawansowania?
Ile razy w tyg odbywa się szkolenie?

No...myślę że na początek tyle wystaczy:)
Pozdrawiam

Posted

Jeżęli psiak jest chętny do biegania i zdrowy to moze zacząć ćwiczyć.Pies powinien znać podstawowe komendy siad,zostań,do mnie,noga.Nie ma tak,że psy bardziej i mniej zaawansowane cwiczą o innych godzinach,poprostu zaawansowani ćwiczą na całym torze,a mniej zaawansowani z boku na pojedyńczych hopkach,a potem powoli zaczynają pokonywać proste torki.Szkolenie jest w soboty i niedziele.

Posted

Dziewczyny to jak z tymi przenosimami toru ? Bo jestem w rozterce. W sobotę jaK najbardziej służe pomocą. Jednakże w niedzielę jadę do Bydgoszczy.
Osoby które maja do mnie telefon proszę o SMS'a.

Michał

Posted

[quote name='tulasy']Dziewczyny to jak z tymi przenosimami toru ? Bo jestem w rozterce. W sobotę jaK najbardziej służe pomocą. Jednakże w niedzielę jadę do Bydgoszczy.
Osoby które maja do mnie telefon proszę o SMS'a.

Michał[/QUOTE]

Jutro Igor do Ciebie dryndnie :lol:, bo on nie jedzie ze mną do Bydgoszczy, to się umówicie co i jak.

• 2 weeks later...
Posted

Na Zimowe zawody w Pruszkowie 25.02 niestety nie jade mam grype,a Mika kontuzje. For fun jedzie w składzie Kasia i Hola,Ola i Fanta,Małogsia i Watażko,Kasia i Igor?? z Opka i Tofisiem??. Pamiętajcie,że zmieniono godziny przyjęcia zawodników 8.00 i startu przebiegów 8.30
Mam nadzieje,że na Fort Cup już i ja i Mika się wyleczymy:-)
Pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

ja też nie byłam a chciałam do Was dołączyć;) spotykacie się może w ta niedzielę?i ewentualnie o której? ja też nigdy nie byłam na profesjonalnym torze:oops: . przyjęlibyście nas:loveu: ? sunia ON 2 lata i 4 m-ce:loveu:

p.s. przepraszam, ale nie jestem fizycznie w stanie nadrobić całego wątku, więc proszę Was o jakieś info: gdzie , kiedy sie spotykacie i ile taka przyjemność kosztuje?

Posted

[quote name='Klaudia :-)']W tą sobote zajęcia o 8.30 na Jagodnicy,w niedziele nie ma bo są zawody w Pruszkowie.Moriaaa i Inez-Aga zapraszamy:-)[/quote]
Ja w tą sobotę niestey odpadam..suczydło cieczkę dostało..ehhh..:roll:
Ale jak tylko sie uporamy z naturą;) na pewno ruszymy doopcie do pracy ;)