Klaudia :-) Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 jeśli ktoś nas przygarnie do samochodu to bardzo chętnie,myśle,że Gosia,Kasia,Justyna i Michał też powinni pojechać [URL]http://www.agility.strefa.pl/ial06.php[/URL]? zgłaszajcie się Ja i Kasia zgłoszone Quote
Polna Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja mam nadzieje, ze tez się gdzies do samochodu wbije :) Quote
simbik Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 My oczywoście możemy wziąć do autka część łódzkiej ekipy :lol: . Jedziemy raczej z samą Opą i mamy wreszcie kratkę :eviltong: , więc psich szturmów nie będzie :roll: . Quote
tulasy Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja mam 25 lutego wystawę championów w Lesznie. Więc, mimo szczerych chęci nierozdwoję się. Tymbardziej, żejuż mam Ungę zgłoszoną. Michał Quote
Ajrisz Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 My tez szukamy transportu, pojechalabym z malym Kosma towarzysko... :-) Quote
simbik Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [COLOR="Red"][SIZE="5"]Jutro treningo 7.30[/SIZE][/COLOR] jak zwykle. Quote
Klaudia :-) Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 My na trening nie jedziemy,bo Mice musi się zagoić ta rana od zastrzyków. Quote
teqquila Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 my tez jutro odpadamy!! ale na zawody jedziemy bardzo chetnie Kasiu my chetnie sie z wami zabierzemy na zawody :P <jak mozemy :P> Quote
simbik Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='teqquila']my tez jutro odpadamy!! ale na zawody jedziemy bardzo chetnie Kasiu my chetnie sie z wami zabierzemy na zawody :P <jak mozemy :P>[/QUOTE] Nie ma problemu :lol: , powiem Opce że będzie miała towarzystwo z tyłu :cool3: . Quote
amigo i ja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Pomio,że paru osób nie będzie, mam nadzieje,że jutrzejszy trening sie odbędzie;) tak jak wyżej jest napisane... ja z Amigiem się wybieram... A czy w niedziele tez trening będzie?? Quote
simbik Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Będziemy napewno my, Kasia i Michał :lol: . Co do niedzielnego to zgadamy się jutro. Quote
Polna Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mnie niestety nie będzie, połamało mnie :placz: :roll: Quote
tulasy Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Trening [SIZE=5][COLOR=Red]niedziela godz. 8:00[/COLOR][/SIZE]. Michał Quote
Klaudia :-) Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Polna']Mnie niestety nie będzie, połamało mnie :placz: :roll:[/quote] ?????????????????? Quote
Polna Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Klaudia :-)']??????????????????[/quote] nie moge ruszać głową i cała jestem obolała :shake: Quote
simbik Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Niestety koniec treningów w hali :shake: . Co dalej zadecydujemy w tym tygodniu. Quote
simbik Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Niestety właściciele koni hotelowych się skarżyli jak i również sąsiedzi - cóż nasze pieski ciche nie są :roll: . Będziemy mysleć w tym tygodniu co dalej z treningami zimowymi. Quote
bellatriks Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Polna']nie moge ruszać głową i cała jestem obolała :shake:[/quote] OMG, Ola a co się właściwie stalo? Quote
Polna Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='bellatriks']OMG, Ola a co się właściwie stalo?[/QUOTE] zawiało mnie :angryy: No to musimy się zacząć rozglądać za nowym terenem :placz: Quote
Viz Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hejka Wam! Przeczytałam, że są zawody w Łodzi podczas wystawy międzynarodowej. No i tutaj moje małe pytanko... jak możemy się na nie zgłosić? Jakiś formularz? :lol: Proszę naprowadźcie mnie! Quote
tulasy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No i co z przenosinami i nowymi treningami ??? Michał Quote
Klaudia :-) Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a są jakieś propozycje gdzie się przenieść? Quote
simbik Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ustalenia padły że na Złotno, najlepiej byłoby powojować z tym w wekend - może w sobotę? Trzeba by przede wszystkim skontaktować się z Agatą i spytać o przyczepę. Ja ze swojej strony mogę załatwić tranzita. Quote
Klaudia :-) Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 czyli wracamy do treningów na dworzu?W ten weekend dobrze by było to zrobić,żeby przed 25.02 jeszcze poćwiczyć. Quote
Recommended Posts