DuDziaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 BARDZO BARDZO BARDZO się cieszę!!! :multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Pewnie Asi tu jeszcze nie było, jak przyjdzie to mam nadzieje, że tytuł zmieni ;) Smutno, że Leonek nigdy nie doczekał domku :-( Mam obiecane fotki Rodzia, ciekawe kiedy będą ;) Quote
Bjuta Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Popatrzcie, co znalazlam na psitulowym facebooku :loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT="] [/FONT]"Pozdrawiam wszystkich:) Dzis mija 3 miesiące nowym domku :) Czy jestem szczesliwy...mmm wystarczy popatrzec na zdjecie -jestem szczesliwy rozpieszczany i kochany. I byłem na usuwaniu kamienia nazębnego a na wiosne ide do fryzjera...ale będę przystojniacha:) Psitulamy mocno cały Psitul :):" Quote
Daga&Maks Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 wspaniale widzieć go szczęśliwego na wygodnej kanapie, a nie w schronisku :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 a o zmianę tytułu chyba najlepiej poprosić moda, już to robię :) Rodek ma wspaniałą Pania Paulinę, z którą jestem w stałym kontakcie, na prawdę nie mógł lepiej trafić ;) Quote
Recommended Posts