Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
A Bjutka chyba ma jakieś fotki bo spotkała nas wczoraj przy schronisku..;)

Mam, ale maaaarne. I coś fotosik chwilowo zapchał się fotkami z Przebieczan i nie wiadomo, kiedy mnie puści dalej...

• 2 weeks later...
Posted

Narazie cisza:(:( tak strasznie jest mi ich żal...Leon czeka już tyle lat w schronisku to straszne.. Bardzo sie postarzał i widać jak bardzo chcialby się ze schroniska wydostać..Muszę go zabrać do fryzjera bo jest cały w kłakach i dredach nie moge patrzec na to jak się meczy w te upały.. Rodek troche lepiej jednak tez jest mu gorąco.. Roduś jest taki wierny, oddany, a przedewszystkim niesamowicie łagodny pozwala sobie zrobić wszystko. Na spacerach zwraca uwagę jedynie na leona bardzo go kocha i chodzi za nim krok w krok, jednak gdy zamykam ich do boksu najbardziej placze/szczeka/piszczy wlaśnie ten rodek, ktory teoretycznie nie zwraca uwagi na człowieka podczas spaceru. Oboje są niesamowici..można wyczuć u nich taka więź, która pozwala im przetrwać w boksie, która sprawia, ze mają po co żyć i nie mogą się zalamywać. Boję się, że Leonek może zacząć chorowac a wtedy Roduś sobie nie poradzi w boksie, w schronisku.... Oczywiscie tfu tfu tfu ale Leoś ma już swoj wiek i schronisko nie jest dla niego dobrym miejscem, z pewnościa na dobre mu nei służy. Rodus za to nie jest stary ale potrzebuje wsparcia psychicznego, jakie otrzymuje od Leonka. Przepraszam, że tak sie rozpisałam, może bez sensu ale warto na prawdę warto zauważyć, ze trzeba im jakoś pomoc. Jestem wdzieczna za kazde zrobione ogloszenie za kazda chec pomocy...bardzo sie o nich martwię.

• 2 weeks later...