PaYooK Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 ELO!!! 3 lata temu jak wystartowalem na zawodach we Wrockach to byly imiona psow z ktorymi startowalem ale od tego czasu nigdzie sie z tym nie spotkalem.... w sumie nagrody to zdobywaja psy a w jakiejs czastce maszer poniewaz maszer pomaga im na calej trasie jak tylko moze Quote
ewaka Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 To jest rzeczywiście fajna tradycja. Też nas to często zastanawiało, w różnych opowieściach w przyszłości, będzie się fajnie opowiadało : np. "ten puchar zdobyłem z.." "ech cudownie wtedy prowadził Morfeusz...." etc. etc. Na uciągach to norma i my też w Łodzi dawaliśmy dyplomy właściwie dla psów. Ale fakt to jeden pies, przy 10 byłaby lekka trudność. Mimo wszystko, bardzo mi się to podoba.... Quote
AnTu Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 YoOoOoOoO pay w skandynawce duza role odgrywa czlowiek.. wtedy mozna zdobylam takie a takie miejsce :P wiadomo ze jak pies pociagnie to jest lzej ale ja tez cala trase pokonuje na nozkach 8) mozna powiedziec 50-50 zdobywamy miejsce :D Quote
szybszy_od_dylizansu Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 Ciekawe co on jeszcze wymyśli? Quote
Recommended Posts