anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 odrobaczona...zaszczepiona... :) w tym tygodniu znowu pedzi do weta.. panciostwo sie stresują, ze ma suchy nochal.. ale pije... HAIDI - tez miała suchy i po tygodniu był mokry:) jeszcze jedna wazna sprawa do weta... mała ma jakies dziwne tylne łapki, dokładniej poduszki w jednej ma tak jakby zrosniete palce - i ma 3 poduchy w drugiej ma tak jakby podzieloną tą poduche i za duzo paznokci - podejrzewamy, ze miała rozcietą łapke..złamany paluch i sie tak zrosło:/ jeden pazur nie ma kostki/wyglada jakby sie podzielił z tym co jest obok/ Quote
kama210 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='anita_happy']miałam "shandlować" te zdjecia..ale podzielę się z zainteresowanymu za FREE:) 3.oooo tak kofam Diorke .. super zdjęcie... ... duża z tej małej przylepa... Quote
nincia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 mala sie musi zaklimatyzowac....przez ostatnie dni duzo zmian nastapilo w jej zyciu zmian pozytywnych :-) Quote
anita_happy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 nincia NIE POZNAŁABYS jej teraz.... biega...merda ogonem... pozdrów jutro Pania Agate ze schroniska od DIORKI.... podaj linka..niech zobaczy gdzie jej straszak poszedł!!!i jak doopką kręci!!!! a ja wkleje filmik jak jeszcze u mnie nieśmiało merdała ogonkiem!!!! dziś dzwoniłam do Domku - jest cudna i cieszy sie jak jej mamcia wrac.. p.s. POZDRAWIAMY MAMCIE DIORKOWĄ bo czyta :) a moze sie zaloguje i powstanie kolejny BOLG na DOGO :) Quote
Energy Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pewnie, że pozdrawiamy i dziękujemy za wspaniały domek:loveu: Diorka maluchu kręć dupką i machaj ogonkiem, bo ci się udało:lol: Quote
anita_happy Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 beda nowe newsy z domku Diorkowego...nowa mamuna Diorki napisała mi smsa jak byłam w Szwecji..."anitko prosze o kontakt" ja juz umarłam jak to przeczytałąm!!!juz sie stresiałm, ze cos sie stało... a dostałam odp...chciałysmy sie pochwalic co umiemy!!!!!!!!!! kobiety...jak beda wiesci to pisze:P moze jakies rodzinne fotki wydębie:P prawda...domku zaloguj sie i pisz o Diorce same dobre rzeczy - potem bedziecie miec taki pamietnik Diorkowy :P BLOG :) Quote
Energy Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 No to czekamy na wiadomości, co też piękna Diorka nowego umie:lol: I zdjęcia prosimy;) Witaj Anita po wojażach:lol: Quote
anita_happy Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/184553-dwa-szczeniaki-ON-i-ONA-w-typie-LEONa-XXL-podrzutki-na-niezamieszkałej-działce-DT-DS?p=14576580#post14576580 kolejne dwa Leonowe!!!!!!!!!!! na bezdomności Quote
Aimez_moi Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Nadal nie ma zadnych nowych wiadomosci?....:) Quote
anita_happy Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 mała miała bebeszjoze zaszczepiona od boleriozy... antykleszczów fura..obroza..frontline..itp..i zlapaal dziada byla w szpitalu...było źle..ale juz jest dobrze...oby bez powiklan :/ Quote
Recommended Posts