Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Toniś już miał wątek na dogo wraz ze swoim braciszkiem… Wydawało się, ze wszystko skończyło się dobrze, chłopcy znaleźli domki. Niestety rodzina, która wzięła Tonika okazała się nieodpowiedzialna. Po 2 mc zadzwonili, ze nie mają pieniędzy na jedzenie dla szczeniaka…[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Dowieziono im karmę, ale znowu napisali, ze nie stać ich na utrzymanie psiaka. Takiego malutkiego Tonika. To chyba dużo mówi o ludziach, którzy biorą psa, a nagle po 2 mc dochodzi do nich, ze nie stać ich na jedzenie dla niego…...[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Toniś został stamtąd natychmiast zabrany i mieszka z powrotem u swojej pierwszej opiekunki, która go uratowała. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Poniżej krótki opis Tonisia:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Toniś ma około 5-6 miesięcy. To wesoły, skory do zabaw szczeniaczek. Ładnie chodzi na smyczy ,grzeczni śpi w swoim koszyku, bardzo dobrze dogaduje się z innymi pieskami. Załatwia się na dworze. Jest wielkim pieszczochem, szuka kontaktu z człowiekiem, uwielbia się przytulać Bez problemów zostaje na pół dnia a nawet cały dzień sam.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie Tonika : Anita 519-154-848 e-mail [email protected] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lub Zosia 508-063-271 [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT]

Posted

Nie na Mikropsy tylko na szczeniaki :) (link do szczeniakow w pierwszym poscie Mikropsiakow)

Kurna, uszka sterczace jak smigla samolotu :) Jak moja Kropka na DT :)

ps. wstretni sa ludzie :(

Posted

No tak uszka to ma jak radary ;) do tego z moimi suniami to jest jak mała torpedka.Jak jest sam to spokojny i chodzi za mna krok w krok.A,ze to taki maluszek trzeba nieustannie uważać i patrzec pod nogi.Moje sunie są duża i średnia.

Posted

Wcina wszystko ale juz nie pałaszuje tak łapczywie jak kiedys jedzonka.Moją sunię Lunę zamęcza niemożliwie zabawami,za to labradorka leżąc leniwie ignoruje jego wygłupy.Dzisiaj popołudniu kiedy spała spokojnie stanął przed nia i zaczął szczekać,że niby nie ma teraz spanioa tylko zabawa i już!a ta...jednym tylko spojrzeniem obrzuciła Tonisia i spała dalej.

Posted

No ubaw mam po pachy z nimi wszystkimi.Tonis slicznie chodzi jak i na smyczy przypietej do obróżki tak i na szeleczkach.Załatwia sie grzecznie na dworze.

Posted

ale kit...przecież to mały(p-szam;)kurdupel a nie szczeniak bernardyna na drożdżach!
każdy pretekst dobry aby pozbyć się psa jak się już znudził.

p-szam w ogłoszeniach nie pomogę bo nie mam czasu ogłaszać nawet swoich psiurów czy zaglądnąc na wątki-wybaczcie:(

Posted

oj ale dawno mnie nie było na dogo... ba robienie ogłoszeń nie mam czasu ale popytam wśród znajomych czy ktoś nie myśli o przygarnięciu psinki z dużymi uszkami :D

Posted

Dzisiaj dzień minął spokojnie,wymęczył jedna z moich suń zabawą i wszystkie śpią jak susły :)
Uwielbia spac na kolanach albo pod krzesłem na którym siedzę ja albo dzieci.Pieszczoch niemożliwy ;):)

Posted

Toniś juz na całego zaaklimatyzował sie w moim domu z suniami,nawet z jedną śpi:)Bardzo boi się włączonego odkurzacza,znika mi wtedy pod nogami albo chowa się gdzies w kąt.

• 2 weeks later...
Posted

Witam.
Przepraszam ale nie miałam mozliwości zaglądać tutaj.
Toniś u mnie w domu odżył,rozbrykał się.Zrobiłam ogłoszenia na lokalnych stronach,dam tez ogłoszenie ze zdjęciem do gazety.Bardzo,bardzo mi zalezy na tym,żeby miał bardzo dobry domek.Ten maluch nei urośnie nawet na średniego pieska,to jest maluszek i niewiele urośnie.Dobrze nam razem,ale niestety nie moge miec tyle piesków na stałe :(
Jest bardzo grzeczny ma wiele cierpliwości,nie jestem narwany.Szczeka jesli go coś zaniepokoi i jedyne czego się panicznie boi to odkurzacz.
Bardzo dobrze dogaduje się z innym pieskami.Stosunek do kotów nieznany.
Jak bedę miała nowe zdjęcia to poproszę specjalistkę od tego typu spraw o dodanie,czyli usmiechnę się szeroko do Zofiji :)