Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niunka04 napisał(a):
Kurcze wy wszystkie dziewczyny tak daleko...:( Pooglądałabym was na wystawach;)

kto wie może kiedyś w Twoje strony tez podjedziemy :)

Posted

a teraz kilka fotek moich zwierzaków biegających już za Tęczowym Mostem
ta fotka jest bardzo stara dlatego taka niewyraźna

ta czarna sunia to Czika , obecna sunia mojej mamy równiez ma tak na imię, była z nami prawie 10 lat zanim odeszła za Tęczowy Most :-(

to pyszczydło to Liroy w wieku 5 miesięcy :lol:
to wyjątkowo mądry i cwany pies był :loveu:
Niestety rak wątroby wykończył go w 3 miesiące , mimo iż próbowaliśmy go leczyć nie udało się, musiałam z mama podjąć decyzje o najgorszym - uśpieniu, zrobiliśmy to z ciężkim sercem, ale po to by mu ulżyć :sad::sad::sad:
tak wyglądał w tym tragicznym dla nas wszystkich dniu:-(

Posted

A to moje koteczka - niestety skradziona:-(
Była z nami prawie 2 lata , na imię miała Maruda - musiałam pół dnia prosić męża żeby się zgodził na nią, niestety Maruda lubiła wychodzić przez okno na strych, i któregoś razu jej tam po prostu nie znalazłam,a strych był otwarty, wiem że nie uciekła sama, bo przez te 2 lata nigdy nie schodziła nawet na półpietro budynku, bała się.
Nawet jak miała rujkę nigdy się nie oddalała :-( może kiedyś się dowiem co się z nią stało :-(

lubiła spanie w różnych dziwnych miejscach

I pomagać w przygotowaniu wigilii :cool3::cool3:

Posted

Witamy :multi:
Czina jest piękna :loveu: i taka fajnie włochata :loveu:
będziemy na pewno czetymi gośmi :lol:
mój onek juz powoli sie upodabnia do chow-chow-a , na języku robi mu sie coraz więcej niebieskich plam , moze kiedys język zrobi mu sie calkiem niebieski :evil_lol:

a opowiadanie rewelacyjne :loveu: szkoda ze mi nie mial kto wytlumaczyc przed zakupem nerusia jaka jest roznica miedzy psem bez rodowodu a rodowodowym :roll: ale i tak Kocham Nerusia najbardziej na swiecie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Czinusia jest naprawdę pięknym misiaczkiem.Teraz należy zadać sobie tylko pytanie:Jak administracja klubu chow chow pozwoliła ,a wręcz usuneła ze swoich szeregów właściciela wraz z tak pięknym i rodowodowym psiaczkiem???Pozostałe fotki również piękne.Beatko tylko tak dalej trzymaj i nie przejmuj się byłymi forumowiczami chow chow.

Posted

tego jeszcze nie wiemy, zobaczymy jak z czasem będzie, częściej jednak będę na stronce podanej w poprzednim poście :)
fajnie że ktos będzie tęsknił, na pewno będziemy Was odwiedzać pozdrawiamy

Posted

no postaramy się, ale na pewno będzie to rzadziej.
Ale zawsze możecie zajrzeć do nas na forum, gdzie nie trzeba się rejestrować, żeby historie Misiów pooglądać :)
pozdrawiamy buźka

• 2 weeks later...
Posted

alpinistka hehe
tak za panciem chciała wyjść przez okno, że się w końcu wdrapała :)

a tu z córcią :)

piątkowe czesanko w parku, Potros nie mógł się doczekać więc trochę nam przeszkadzał :P
no jak to pancia na stole , Czina na stole a on na ziemi ?
hehe

a to dzisiejszy spacerek

• 3 weeks later...