Soema Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Tia']A jak z tymi bokserami? Słyszałam, że już coś jest załatwione?:)[/QUOTE] [quote name='Angel']właśnie..? co z bokserami ?[/QUOTE] Jadą w niedzielę rano :) Quote
Angel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :) właśnie..kto je wyadoptuje..?! i jest jeden problem bo bd trzeba je wyadoptować w pt bo w sob nie ma tam nikogo ;/ to jak będzie..? Quote
Tia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 To wspaniała robota, aż mnie zastanawia jak wam się to udało?:) Ale najważniejsze, że boksie pojadą:) Quote
Tola^^ Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Wspaniale że już w niedziele jadą ! Dobrze że już nie będą musiały być dłużej w schronie :):):) Dziewczyny które to załatwiły to na prawdę dobrą robotę zrobiły! Jak się cieszę!!! Quote
Kapsel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Soema']Nie martwcie się, wszystko jest załatwione :)[/QUOTE] Soemuś jesteś boska :calus: :loveu: Trzymamy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Soema Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Kapsel']Soemuś jesteś boska :calus: :loveu: Trzymamy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] To nie ja, to Ana666 :) :Rose: ale ja jej już mówiłam, że jest niesamowita ;) ludzie tam nie są tacy źli... :) Quote
ageralion Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Soema']To nie ja, to Ana666 :) :Rose: ale ja jej już mówiłam, że jest niesamowita ;) ludzie tam nie są tacy źli... :)[/QUOTE] Dobra dobra, sam nick Ana[B]666[/B] udowadnia, ze to zla kobieta!! A tak serio, dzieki Aniu za pomoc boksiom :loveu: Quote
Kapsel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A ja też dopiszę, że wszystkim wolontariuszom ze schroniska z Obornik za wielką, wspaniałą pomoc, informacje, zdjęcia i pomoc wyciągnięciu boksi bardzo, bardzo, bardzo dziękuję :Rose::Rose::Rose: Gdyby nie Wy Kochani nawet nikt by nie wiedział, że tam boksie są i potrzebują pomocy! Jesteście Wszystkie Kochane :loveu::loveu::loveu: Oby się wszystko udało!!! Quote
Kapsel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Kończąc swoje podziękowania dziękuję Fundacji SOS Bokserom za wzięcie dwóch kolejnych bokserów pod swoją opiekę :Rose::Rose::Rose: Trzymajcie kciuki Kochani aby wszystko się udało i boksie sztuk dwa :lol: szczęśliwie w niedzielę dotarły do stolicy! :thumbs: Quote
ana666 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ah...czego sie nie robi dla psów:evil_lol: nachodziłam sie wczoraj i natrudziłam zeby to ząłtwic, dwa razy do urzędu szłam ale juz wszystko załatwione, w niedziele o 7 odbieram psy i zawoze ze znajomym :) Quote
Tola^^ Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Ana jesteś kochana!!!! Ja pod wieczór wstawię zdjęcie boksiów bo byłam dziś na chwile w schronisku i akórat były zamknięte w osobnych boksów (poza wybiegiem) więc mam ich zdjęcia w boksie. Jak podeszłam do samca to siedział spokojnie bardzo smutny :( A sunia piszczała z radości jak do niej podeszłam :) Są na prawde to kochane psiaki! Quote
Tia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ta suczka zachowywała się jak nie ten pies piszczała na nasz widok i domagała się pieszczot:) Quote
Angel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dokładnie :) nawet merdała swoim króciutkim ogonkiem ;] była szczęśliwaaa.!! chyba wie ze czeka ja juz od niedzieli lepsze życie ;] a Baron troche nieśmiały ale nie jest agresywny ;] Dziękujemyy ana666 ;** Quote
Soema Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A taka miała być agresywna. Dobrze, że je przenieśli jak obiecali. Macie jakąś fotkę suni, musimy coś sprawdzić. Quote
Angel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 to stare zdj ale jest ;) : [IMG]http://i44.tinypic.com/34erbyu.jpg[/IMG] Quote
Kapsel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Tola^^'] Ja pod wieczór wstawię zdjęcie boksiów bo byłam dziś na chwile w schronisku[/QUOTE] Czekamy na zdjęcia od Toli :lol::lol::lol: Quote
okey7 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Kapsel']Czekamy na zdjęcia od Toli :lol::lol::lol:[/QUOTE] No właśnie czekamy :mad:;) Quote
Kapsel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Okey7:calus::buzi: Witaj!!! :multi::multi::multi: Quote
Tola^^ Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Zdjęcia zaraz będą muszę wgrać na komputer i zmniejszyć :) A Baron w boksie taki smutny był może dlatego że tęskni za domem... Za 5-10 minut będą zdjęcia :):):):):) [URL="http://www.oborniki.com.pl/tv/index.php?filmy=718&komentarze=3"][/URL] Quote
Recommended Posts