IVV Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 kiedy wyruszacie na poszukiwanie duszkow ;) ? trzymam kciuki by dzis bylo lepiej !!! Quote
Lolalola Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Witam cioteczki po przerwie.................znow takie smutne wiesci,juz jestem zalamana:(ano szukajcie tych sierotek............trzymam kciuki i mysle o tych biedakach!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [B]LATI PO STERYLCE... było 9 szczylaków!!!!!!! [/B] operacja z tego względu sie przedłużała - musieli dodac usypiacza...poszerzyc ciecie... reasumując koszt 250 zł z antybiotykami...jutro mam jechac do znajomego Pana weta, kt ma praktyke w WESOLEJ po kolejny antybiot - na niedziele :) LATI smutna, lezy na fotelu w koszulce - ODSYPIA..jakos chyba jest na mnie obrazona i strzela focha:( Quote
Ewanka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dobrze, że tu zajrzałam ... trzymaj się i zdrowiej piękna Lati :) Anita, daj też info na jej wątku :) Quote
anita_happy Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 przeżył to go ujawniamy.... podczas poszukiwac Casperka:( owczarka:( husky:( znajdowane są kolejne biedy...tym razem brygada szydłwoiecka nie zostawiła konajacego psa na ulicy - AKCJA była długotrwała...ale pies jest - jest zabezpieczony awaryjnie - na tydzien/póltora do chwili, kiedy bedzie mógł chodzić sam, mieszka w garazu u kuzynki kamy210 [COLOR=Red][B]PRZEDSTAWIAMY obraz nędzy i rozpaczy - oto CHUDY z dworca... /pies, kt widziałam 13 maja koło Aimez i szukaliśmy go...pies, kt biegał z Astonem - mixolankiem,kt juz grzeje doopke w domku w Warszawie...CHUDY ODNALAZŁ SIĘ - problem w tym, ze jest SKRAJNIE CHUDY!!! [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/363/f37bce2024e781b4.jpg[/IMG][/URL] [/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/187757-CHUDY-z-dworca-chudy-to-za-duzo...ko%C5%9Bci-na-4%C5%82apach-kt-nadal-merdaj%C4%85-ogonem...?p=14901801#post14901801[/url] Quote
IVV Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 obraz nedzy i rozpaczy .... ale juz bedzie bezpieczny!!! Quote
Lolalola Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Matko Boska:(:(..........ja umre przez te biedaki,serce mi peknie kiedys............... Po raz milionowy napisze,ze jestescie boskie!!!!!Dobrze,ze juz bezpieczny,w nastepnym tyg postaram sie cos wyslac,musze stanac na nogach po wakacjach............ Quote
Aimez_moi Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 IVV .... powiedz gdzie ten maly duszek mogl pojsc...,.w takim stanie..... Spac to juz nie moge od kilku dni...... Astona przejely labradory info..... tam sa same Cioteczki labkowe... Quote
IVV Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 dzieki serdeczne :) juz pisze do dziewczyn !!! Casperek strasznie mnie martwi...on byl taki chory ,mam nadzieje ,ze jeszcze zyje... Quote
Aimez_moi Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 IVV......Kochana ....duszka nie odpuszcze....ciagle o nim mysle..... a labradory info....mhy....tam to chyba same Aniolki takie same jak Ty sa....:):):) Quote
IVV Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Agus nie odpuszczaj prosze:) ja ciagle mysle o tym malenstwie...trzeba robic cos z tymi Waszymi bidami ipomagac zmieniac ich zycie...jak bym byla w Pl to z pewnoscia sama bym jezdzila na poszukiwania;) Quote
anita_happy Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 IVV jestes matką chrzestną duszka - CASPER i chudego z dworca - RAMZES... ja juz nie mam głowy do wymyślania imion tym bidulom:( to jest tak jak w Małym Ksieciu - bierzesz odpowiedzialność za to co oswoiłeś :( dla mnnie pies nn, a pies z imieniem to dwa światy....ten imienny śni mi sie po nocach..chociaz te NN tez nie sa mi obojętne...ale inaczej człowiek je traktuje..te imienne są jakby takie NASZE :( ile my mamy tych psów na soim koncie... aha.. nie wime..ale kiedys zastanawialam sie - jak szczepimy to podajemy swoje dane do zaswiadczenia p/w wsciekliznie...czy nie powinno sie zmieniac tych danych u weta?? babeczki i nasz rodzynku??co z tymi co ich szukamy? Quote
Ewanka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='IVV']Agus nie odpuszczaj prosze:) ja ciagle mysle o tym malenstwie...trzeba robic cos z tymi Waszymi bidami ipomagac zmieniac ich zycie...jak bym byla w Pl to z pewnoscia sama bym jezdzila na poszukiwania;)[/QUOTE] [B]IVV, wracaj[/B] !!!!!!!!!!!! ... choć widzę jak bardzo pomagasz na odległość ... :iloveyou: Też dużo myślę o malutkim Casperku ... czy on jeszcze żyje? ... po tak długiej głodówce i jakiejś chorobie(???) Quote
IVV Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 tak, juz od 20 lat usiluje wrocic do Polski ,ale jakos mi nic z tego nie wychodzi... na poczatku lipca podesle wam troche pieniedzy na te biedy...a pozniej przez miesiac mnie nie bedzie na dogo -lece do Pl w polowie lipca i juz nie moge sie doczekac!!!! Quote
Ewanka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 IVV ... to zajrzyj do nas koniecznie !!!!!!!!!! :) ... chyba że masz zaplanowany każdy dzień ;) ... mam koleżankę w Edm., też od 20-tu ;) Pomyślałam, że powinnaś skontrolować przykładowy DT w Pl :D:D:D Myślimy o Casperku, kiedy następna akcja poszukiwawcza? Quote
anita_happy Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='IVV']tak, juz od 20 lat usiluje wrocic do Polski ,ale jakos mi nic z tego nie wychodzi... na poczatku lipca podesle wam troche pieniedzy na te biedy...a pozniej przez miesiac mnie nie bedzie na dogo -lece do Pl w polowie lipca i juz nie moge sie doczekac!!!![/QUOTE] uuuu...IVV miesiac w PL zrobi swoje :) ja mimo bezdomnosci zwierząt..mimo nietolerancji miedzyludzkiej, mimo braku wspaniałej opieki dla ludzi niepełnosprawnych i ich rodzin!!!jestem patriotką echh :/ Quote
anita_happy Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='Ewanka'] Pomyślałam, że powinnaś skontrolować przykładowy DT w Pl :D:D:D [/QUOTE] :P to do nas tez zapraszamy :P hihihi własnei LATI kime szczela na fotelu....a miesiac temu kimała na schodach na szydłwoieckeij ulicy!!!nigdy nie zapomnę tego widoku :( Quote
Ewanka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 W Lati zakochałam się od pierwszego wejrzenia ... a piękny Zorba puszcza do niej oko ;) Quote
Zdrapka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ja bardzo przepraszam, ale IVV najpierw ze mną się musi spotkać i pojechać do Zamościa, Nowodworu, Krzesimowa - o !!! Tak łatwo jej nie oddam !!! sądzę, że banitki Madallena i E-S też ją zaanektują na czas jakiś. Ale makabrę macie w tym Szydłowcu straszną ... XXI wiek - centrum UE - wstyd dla władz po prostu ! Quote
anita_happy Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 a Kama własnie jeździ po MIESCIE!!! dostałam mmsa z foto szczeniaka...gadam z kamą co robić..a ona mowi...ku...a idzie jeszcze jeden!!! na szczescie okazało sie, ze to szczyle faceta, kt mieszka niedaleko miejsca gdzie je kama znalazła!!! generalnie -suka zabiedzona i dwa szczeniaki - jak kama dala jesc to rzucily sie na jedzenie! na pewno bez szczepein itp!!!były 4, ale juz dwa wydali..... co za swiat :( Quote
Ewanka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Teraz chyba wysyp szczeniaków, dowiedziałam się, że u mnie na rynku, jakiś dzieciak sprzedawał 2 zabiedzone szczylki po 30 pln ... :( Quote
Zdrapka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 no to kolejne szczylki będą za rok generować kolejną armię bezdomniaków na Waszej ulicy .... Quote
kama210 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 [quote name='Zdrapka']no to kolejne szczylki będą za rok generować kolejną armię bezdomniaków na Waszej ulicy ....[/QUOTE] ano będą na pewno - te 2 szczeniaki to suczki.... ludzie chętnie je oddadzą , zresztą to nie ich a ich brata który tam nie mieszka tylko ma tam ten kojec i do psów zagląda bardzo rzadko a że szczeniakom się nudzi to na siłę wychodzą małą szczeliną z boku, a psiunie fajne są , tylko zabiedzone tak jak matka ... moge im popstrykać zdjęcia - kurcze następne 2 suki wydane komukolwiek i kolejne bezdomniaki na ulicach i po wsiach na łańcuchach... [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/2700/zdjcie0254o.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts