Ulaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Byliśmy wczoraj tam gdzie mieszka pan, ale miał wyłączoną komórkę i nie można było go odwiedzic :placz: Quote
Ulaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 alekso napisał(a):a byliście z nim dokładnie umówieni? Byłyśmy w jego okolicy więc chcieliśmy zadzwonic i się umówic. A byłyśmy tam niespodziewanie. Niemniej jednak pan nam już wcześniej oznajmił, że cały czas czeka na pieska. Nie wiem kiedy tam znowu będziemy echhh.... Może jak pojawi się znowu ten kaleki pies, bo z tego osiedla mieliśmy zgłoszenie o nim, niestety ludzie go przepędzili w las :-( Quote
alekso Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 szczęście w nieszczęściu, że to nie tak, że był umówiony z Wami i sobie wyszedł... Quote
Gosiapk Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ulaa, umów się proszę z tym Panem, zapłacę za taksówkę, abyś mogłą pojechać do niego w sprawie Cyganka i spowrotem do domu. Ok? Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Goosia cudowne stworzenie z Ciebie :loveu: Quote
Ulaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Gosiu nie chodzi o to, bo ja mogę jechac autobusem. Chodzi o czas, którego nieustannie brakuje :-( U nas też niesamowity wysyp psiaków i nie wiadomo w co ręce wsadzic :shake: Quote
alekso Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ulaa a może znasz kogoś, kto mógłby Ciebie zastąpić w sprawie Cyganka? :oops: Quote
Ulaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 alekso napisał(a):Ulaa a może znasz kogoś, kto mógłby Ciebie zastąpić w sprawie Cyganka? :oops: Niestety nie. Jest nas tylko 3 - w porywach 4. Ale będę jeszcze dzwoniła do pana i umówimy się na konkretny dzień z wizytą. Quote
paros Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Gosiapk']A Allegro Cygankowe nadaj działa? Działa :lol: a dlaczego pytasz? allegro Cyganka Quote
ewatr Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Cyganek był nawet wystawiany podwójnie ;) Pan Pies z najmilszym uśmiechem świata :) Ale jak Paros go wystawia to ja chwilowo dałam szanse innym psiakom :p Quote
Gosiapk Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='paros']Działa :lol: a dlaczego pytasz? allegro Cyganka Chcialam sie tylko upewnic, ze nadal szukamy :cool1: Quote
alekso Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 zginęło zdjęcie w banerku Cyganka... dlaczego...? spawdziłam i to nie tylko u mnie... Quote
*Gajowa* Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 alekso napisał(a):zginęło zdjęcie w banerku Cyganka... dlaczego...? spawdziłam i to nie tylko u mnie... Właśnie u mnie też zniknęło ... dlaczego ???? Quote
Charly Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 moze jest problem z serwerem tego kto banerek podlinkowal czy jakos tak:oops: Quote
Recommended Posts