Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Łatka bardzo się spodobala mojemu koledze, ktorego sąsiad szuka małej suni ;) Bedzie lobbował za Łatką ;)

O rany,trzymamy kciuki oby udało się!Łatka jest straszną przylepką!Bardzo radosna suczka!

Posted

Łateczka, jaka Ty cudna sunia jesteś... W tym tygodniu mój kolega ma przyatakować swojego sąsiada chętnego na małą sunię... Chcialabym, zeby się w Łatce zakochał...

Posted

Ale cudne zdjecia!Łateczka na wiosennym spacerku cudowna.Trawa tak pięknie pachnie,dziewczyny wygłaskały mnie za wszystkie czasy,tylko domek gdzies daleko...

Posted

Andzike napisał(a):
Ale ja to dzis pisałam ;) wczoraj późno wrociłam z akcji "Pchełka" i nie zajrzalam do wszystkich psiaków ;)

Chyba miałam cięzki dzień bo coś mi się pie.......!No to czekamy jutro!

Posted

wybrałam jak najkorzystniejsze...innym nie mamy....niepozorna ta nasza Łatka jest poprostu...najlepiej sesyjka na ściętej ostrzyżonej trawce, w pięknej obroży...ehh...łatko kochana jesteś...

Posted

Tak ,to prawda Łateczka została adoptowana!Myślę,że będzie to dobry domek,bo adoptowała ja rodzina ,która już ma jedna suczkę także ze schroniska.Łateczka będzie mieszkała na wsi ale w domu.Tak jak powiedziała Mamanabank jest chodzącym wdziękiem i to właśnie zachwyciło nowych państwa.A jako ,ze w powiecie wszędzie blisko to i ją pewnie odwiedzimy!Jeszcze tego samego dnia dostałam zapytanie o naszą Łateczkę z okolic Włocławka.Wszystkiego dobrego maluszku w nowym domku!