Paula03 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Trzymam! Łatka jest malutka i przyjazna więc szybko powinna znaleźć domek! Quote
Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Łatka bardzo się spodobala mojemu koledze, ktorego sąsiad szuka małej suni ;) Bedzie lobbował za Łatką ;) Quote
Romka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Andzike napisał(a):Łatka bardzo się spodobala mojemu koledze, ktorego sąsiad szuka małej suni ;) Bedzie lobbował za Łatką ;) O rany,trzymamy kciuki oby udało się!Łatka jest straszną przylepką!Bardzo radosna suczka! Quote
Paula03 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Ja też trzymam kciuki! Sobotnia Łatka: Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Łateczka, jaka Ty cudna sunia jesteś... W tym tygodniu mój kolega ma przyatakować swojego sąsiada chętnego na małą sunię... Chcialabym, zeby się w Łatce zakochał... Quote
Romka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ale cudne zdjecia!Łateczka na wiosennym spacerku cudowna.Trawa tak pięknie pachnie,dziewczyny wygłaskały mnie za wszystkie czasy,tylko domek gdzies daleko... Quote
Paula03 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Łatka była bardzo zadowolona z spacerku, aż szkoda było ją oddawać! Quote
Romka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Andzike napisał(a):Pokazuj sie śliczna łaciata dziewczynko!!! Andzike jak tam lobbing? Quote
Andzike Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Romka napisał(a):Andzike jak tam lobbing? No właśnie nie wiem, bo to nie ja go przeprowadzam :/ zapytam jutro :) Quote
Andzike Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Romka napisał(a):To juz jutro!No i jak ten lobbing? Ale ja to dzis pisałam ;) wczoraj późno wrociłam z akcji "Pchełka" i nie zajrzalam do wszystkich psiaków ;) Quote
Romka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Andzike napisał(a):Ale ja to dzis pisałam ;) wczoraj późno wrociłam z akcji "Pchełka" i nie zajrzalam do wszystkich psiaków ;) Chyba miałam cięzki dzień bo coś mi się pie.......!No to czekamy jutro! Quote
Figafiga Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 podrzuciłam tu Łatkę może się w niej zakochają... http://www.dogomania.pl/threads/184557-Mala-mloda-sunia... Quote
mamanabank Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ja też podrzuciłam Łatkę do szukającego domu, ale mam wrażenie, że ona na zdjęciach wygląda niekorzystnie, kurczę w rzeczywistości to okaz wdzięku, tylko ją adoptować. Quote
Figafiga Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 wybrałam jak najkorzystniejsze...innym nie mamy....niepozorna ta nasza Łatka jest poprostu...najlepiej sesyjka na ściętej ostrzyżonej trawce, w pięknej obroży...ehh...łatko kochana jesteś... Quote
mamanabank Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Łatka została adoptowana, takie info dostałam od Romki, a Romka od p.Marka :-) Quote
Figafiga Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 o kurcze!!!!to super...ciekawe gdzie poszła niunia kochana Quote
Paula03 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 No to świetnie! Łatko mam nadzieję, że trafiłaś na dobrych ludzi! Quote
Romka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Tak ,to prawda Łateczka została adoptowana!Myślę,że będzie to dobry domek,bo adoptowała ja rodzina ,która już ma jedna suczkę także ze schroniska.Łateczka będzie mieszkała na wsi ale w domu.Tak jak powiedziała Mamanabank jest chodzącym wdziękiem i to właśnie zachwyciło nowych państwa.A jako ,ze w powiecie wszędzie blisko to i ją pewnie odwiedzimy!Jeszcze tego samego dnia dostałam zapytanie o naszą Łateczkę z okolic Włocławka.Wszystkiego dobrego maluszku w nowym domku! Quote
Andzike Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Bardzo, baaaardzo się cieszę !!!!! :) :) :) :) :) :) Quote
Recommended Posts