jusstyna85 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Przytulaśny,grzeczny Rudy kot szuka domu Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Rudzik nadal szuka domku , domku tez szuka piękna biała Omega z uszkodzonym układem pokarmowym , domku tez szuka piękna czarna jak pieprz Kika której ktoś odrąbał ogonek , czy ktoś pokocha choć jednego z nich :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 W weekend nikt nie dzwonił , dziś tez nie :( A Rudzik czeka i czeka .......... Quote
BasiaD Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 A ja podnosze wszystkie te kicie, i trzymam mocno kciuki za ich domki, bo najbardziej na swiecie na nie zasługują.... Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kolejny dzień bez tel w sprawie adopcji Rudzika ..... Quote
jusstyna85 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Niech kotecek usunie allegro,wtedy ja zrobie wyróżnione...Nie moge znowu zdublować,bo zawieszą konto... Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='jusstyna85']Niech kotecek usunie allegro,wtedy ja zrobie wyróżnione...Nie moge znowu zdublować,bo zawieszą konto...[/QUOTE] One się już kończy ..... Quote
jusstyna85 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']One się już kończy .....[/QUOTE] Ile wychodzi koszt miesięcznej karmy dla niego? Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='jusstyna85']Ile wychodzi koszt miesięcznej karmy dla niego?[/QUOTE] Nie jestem w stanie podać dokładnie ile on jej zjada , ponieważ mam aż 4 koty na RC urinary i tak co 3 - 4 tyg biorę od weta 6 kg tej karmy oczywiście na kreskę .... Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Rudzikowe allegro się skończyło , kto zrobi ??? Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Nikt nie dzwoni , nikt nie pyta o Rudzika :(:(:( A allegro się skończyło :(:(:( Quote
BasiaD Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Justyna 85 w poprzednim poście pisała że może zrobić allegro wyróżnione jak się Rudzikowi skończy..Myślę, że z tą karmą urinary ( już w domku stałym) to tez nie taki dramat, ja swojemu Rudzielcowi kupuję taka karmę ( i nie tylko) i jakoś do tej pory nie zbankrutowałam..Jeden Kocio naprawdę tak wiele nie potrzebuje, mnie wychodz chyba 1 op. takie 400g na miesiąc ( ale mój kot je jeszcze inne karmy,bo to urinary jest na zapas, jak podejrzała ,że za długo siedzi w kuwecie i nie może nic zrobic, to zaczęłą kupować tą karmę, a takie opakowanie kosztuje 19,00 zł) I w ogółe nie mogę się nadziwić czemu takieśłiczne kocio do tej pory nie ma domku..Podnosze do góey ( pozostałę też), niech im się w końcu przydarzy... Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Justyna 85 a kiedy będziesz mogła założyć allegro ??? Rudzik nie bardzo che tego suchego RC a to dałam mu saszetkę RC urinary i bardzo mu smakuje i nadal jest na antybiotyku , urosepcie , buskopanie . Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='jusstyna85']Niech kotecek usunie allegro,wtedy ja zrobie wyróżnione...Nie moge znowu zdublować,bo zawieszą konto...[/QUOTE] Koteczek 555 już nie wystawia allegro Rudzika :( kiedy mu możesz wystawić i ile to mnie będzie kosztować , podaj proszę nr konta i kwotę to od razu wyśle pieniążki . Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Po dzisiejszej wizycie u weta okazało się że nadal ,ma dostawać antybiotyk , buskopan i urosept , Rudzik zamiast suchego woli saszetki , czy ktoś się dożuci do saszetek One sa bardzo drogie :( Czy jest juz może allegro dla Rudzika ??? Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Rudzik prosi o dom , prosi o RC urinary :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Czy jego choroba przekreśla szanse na dom , przecież koty z S.U.K. mogą żyć wiele , wiele lat bez większych problemów , jedynie co trzeba to przestrzegać diety RC urinary no i czasami odwiedzić weta w razie potrzeby , czy to tak dużo , czy jego miłość i ciepło nie zasługują na to ??? Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Rudzik ma już allegro i to wyróżniane dzięki Justynie 8585 :1luvu: :1luvu: :1luvu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Czy ktoś cie Rudziku pokocha ???[/QUOTE] ???????????? Quote
sylwija Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ja już go kocham, ale musi go pokochać ktoś, kto może mu domek zapewnić Chyba faktycznie potencjalne domki odstrasza choroba, koniecznosc karmy specjalistycznej.. Przeciez na takie piękne rudzielce jest zapotrzebowanie.. Quote
BasiaD Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Na pewno.Musi.Takiego złotkiego miziaka nie da sie nie kochać..A jeśli chodzi o karmę, no cóż moja Kicia od 10 lat je specjalną royal canin sesitive dla alergików, bo okazało się że ma alergię pokarmową ( ma 10 lat i od małego jest u mnie)..Jakoś nie zbankrutowałam, uważam ,że lepiej wydawać na karmę niż na weta..A Rudzik słodki i śliczny, musi znaleźć domeczek... Quote
Aldrumka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Justa&Zwierzaki Wysłałam do Ciebie paczkę z ręcznikami i innymi "materiałami' mogącymi służyć do wyścielania klatek. Jeśli uznasz, że zbyt zniszczone to przepraszam .. i wyrzuć. Podaj nr konta na pw to jakiś grosz przekażę, może nie od razu ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Aldrumka']Justa&Zwierzaki Wysłałam do Ciebie paczkę z ręcznikami i innymi "materiałami' mogącymi służyć do wyścielania klatek. Jeśli uznasz, że zbyt zniszczone to przepraszam .. i wyrzuć. Podaj nr konta na pw to jakiś grosz przekażę, może nie od razu ...[/QUOTE] Bardzo dziękuje :):):) Juz wysyłam na PW :):):) Quote
Recommended Posts